Jetset-vigseln – kändisar så långt ögat nådde!

Jetset-vigseln – kändisar så långt ögat nådde!
Vilken gästlista! Det var lätt att känna igen de 850 gäster som bjudits in till prinsessan Eugenies bröllop. Många var nämligen megastjärnor!
Annons

Hollywoodstjärnan och ikonen Demi Moore. Supermodeller som Kate Moss och Naomi Campbell. Artisterna James Blunt och Robbie Williams.

Stjärnor stora som solen var på plats under det kungliga bröllopet mellan prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank. Och de delade grusgång och bänkrader med en hel hop kungligheter! Hertiginnan Catherine i djupt rosarött, prinsessan Anne i grönt och självaste drottning Elizabeth som anlände i sin vinröda Rolls-Royce Phantom.

Annons

Om många tyckte att prins Harrys bröllop var stjärnspäckat så var det inget jämfört med prinsessan Eugenies. Det var kändisar så långt ögat kunde nå! Prinsessan Eugenies vänskapskrets är inte direkt välkänd och därför blev många förvånade över hennes tunga gästlista med namn som större delen av världen kände igen. Och alla hade självklart klätt upp sig så som man bara kan under en kunglig vigsel. Hattar som svajade i vinden, klackar som skar genom gräset och färger på klänningarna i alla höstfärger som går att finna.

Vi har samlat bilderna på bröllopets mest kända gäster! Se dem här!

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Jetset-vigseln – kändisar så långt ögat nådde!”

  1. m skriver: 12 oktober, 2018

    Brittiska kungahuset är ju högst ansett i världen och för många det enda kungahus som räknas så….


  2. Inger J. Bjornstad skriver: 12 oktober, 2018

    Hvor var Camilla?


  3. Allegra skriver: 13 oktober, 2018

    nåt så vräkigt – särskilt som skattebetalarna ska stå för en stor del av kostnaderna. Fattar bara inte att brudparet kan med.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar