Jim Carrey på fest med Jenny och hennes allt piggare son

Jim Carrey på fest med Jenny och hennes allt piggare son
Annons

Jenny McCarthy med sonen Evan.
Jenny McCarthy med sonen Evan.

Jim Carrey och hans flickvän Jenny McCarthy ville naturligtvis fira USAs nationaldag. Så de samlade sina vänner på stranden till Carreys sommarhus i Malibu för en liten fest.

Jim Carrey, 47, och Jenny McCarthy, 36, såg väldigt glada ut att vara tillsammans. Men så var också Jennys ende son Evan, 7, med på festen.

Annons

Evan, som hon har från ett tidigare förhållande, led tidigare av en svår autism. Jenny har tidigare berättat att sonen var knappt kontaktbar när han var yngre.

Jenny som själv engagerat sig i kampen för att hitta ett botemedel mot autism har även gett ut en bok om sonens sjukdom. Skådespelerskan hävdar att Evan nu är frisk och att hon lyckats bota honom med bland annat en ändrad kost; det vill säga mat utan vete- och mjölkprodukter.

Jim Carrey och Jenny McCarthy.
Jim Carrey och Jenny McCarthy.

– Jag tecknade ett avtal med Gud. Jag sa, ”Om du botar min son och visar mig vägen ska jag lära världen hur jag bar mig åt”, säger Jenny i en intervju.

Hon tror att hennes son insjuknade på grund av bland annat en vaccinering mot mässlingen, en kontroversiell åsikt som än så länge inte stöds av alltför många forskningsresultat.

– Innan vaccinationen var han kramig, gullig och kelig. Efteråt var det som om någon kom ner och stal honom, säger Jenny i US Weekly.

Hon uppger att Evan kom ut ur sitt skal en dag efter att ha sett en tecknad serie på tv.

– Jag hörde honom plötsligt skratta. Jag hoppade upp på sängen och började skrika av glädje, säger Jenny.

Under strandfesten i helgen sågs Evan i alla fall leka med de andra barnen precis som vilken normal sjuåring som helst.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella PicturesMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar