Jonas Bergström och Stephanie fick en dotter

Jonas Bergström och Stephanie fick en dotter
Annons

Jonas

Prinsessan Madeleines exfästman Jonas Bergström har blivit pappa. 

I torsdags ( den 13 februari 2014) blev Jonas Bergström och Stéphanie ( tidigare af Klercker) föräldrar för första gången. Paret sägs vara överlyckliga. Det blev en flicka, som ska heta Katinka. Det heter mamma Stéphanie i mellannamn.

Annons

Jonas Bergstrom-ch

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström var ett par i många år och var sambos, både på Gärdet i Stockholm och i en våning på Hovstallet. Roligt att de följer i varandras fotspår.

Gifte sig i somras

Först gifte sig Madeleine med sin Chris i juni, bara någon månad senare skred Jonas och Stéphanie till altaret.

jonas bergstrom 2

Paret Bergström fick barn bara en dryg vecka före prinsessans stundande nedkomst i New York. Madeleine väntar ju också en flicka!

Stéphanie säger till Svensk Damtidning:

– Det känns helt fantastiskt!

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures, IBL

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

80 kommentarer till “Jonas Bergström och Stephanie fick en dotter”

 1. Pia skriver: 17 februari, 2014

  Roligt att paret hittade varandra och nu blivit en familj. Lyckönskningar till lilla Katinka som nog får växa upp i lugn och ro (utan skvallerpress ?)


 2. Eva M skriver: 17 februari, 2014

  Grattis till lilla dottern. Hoppas att Johan drar försorg om sitt första barn som han fick med en kvinna på advokatbyrån som bör vara i 3årsåldern. Ska naturligtvis stå Jonas.


 3. gunda skriver: 17 februari, 2014

  jeg skulle ønske vi slapp å lese mer om denne mannen og hans kone på denne siden. Det kan da ikke være noen som bryr seg om ham. Skjønner ikke at # 1 kan synes det er hyggelig at de traff hverandre. Jeg vet ikke, men har da lest at hun var en "venninne" av PM. Jeg trodde det var vanlig at slikt var off limit.


 4. Kate skriver: 17 februari, 2014

  2. Jag har också hört det att Jonas redan ska ha ett annat barn.

  Jonas lurade oss alla och han bara utnyttjade Madeleine för hennes status och pengar.


 5. signe skriver: 17 februari, 2014

  Det är väl bara att gratta Jonas och Stephanie till lilla dottern . De är tråkigt att Madde fortfarande är så tjurig och inte kan bli vän med paret spec. nu när bägge har fått döttrar (Madde nästa vecka) Det vekar som Madde ännu inte släppt Jonas utan är fortsatt kär i honom. Är verkligen Chris rätt för Madde och är kärleken äkta ?? Verkar inte som Madde är så lycklig? Det får väl ramtiden utvisa. Nästa vecka kommer lilla Prinsessan att födas och det kommer att bli spännande och roligt och något att glädjas åt !!


 6. Kristina skriver: 17 februari, 2014

  Vill gratulera paret o önska lycka till.


 7. Gneta skriver: 17 februari, 2014

  #5 Kan du ge mig en anledning varför hon skall bli vän med paret. Det kanske helt enkelt är så att i P. Madeleines nya liv existerar inte en fd och därtill otrogen sambo – Det hade det iallafall inte gjort i min värld


 8. DorisDoris skriver: 17 februari, 2014

  Grattis till lilla dottern.


 9. Eva H. skriver: 17 februari, 2014

  GRATTIS till Katinka ! Jag önskar paret all lycka till i framtiden. Till Madeleine vill jag bara säga : mogna ! Man ska kunna gå vidare i livet utan att bära på agg till gamla kärlekar. Alla hittar inte rätt genast utan får leta vidare. Har du nu hittat rätt man, så var lycklig och visa dig storsint och tacksam övet detta. I annat fall börjar iaf jag tvivla.


 10. Tina skriver: 17 februari, 2014

  Helt enig Gunda. Vad har dom i tidningen att göra??


 11. sophia andersson skriver: 17 februari, 2014

  Vilket otroligt tjat det är om att PM ska vara vän med Stephanie. Jag trodde i min enfald att alla fick välja vilka vänner de ville utan en massa tjat från omvärlden. F ö är Stephanie precis likadan när det gäller vänner, d v s f d. Hon är m a o ingen ängel heller.


 12. stina larsson skriver: 17 februari, 2014

  Katinka är ett vackert namn.


 13. Pensionär skriver: 17 februari, 2014

  Varför skulle Madeleine vara förbaskad på Stephanie. I deras kretsar byter man ju partners hela tiden. Det verkar som om det inte finns andra människor som duger, förutom den lilla krets man umgås med. Madeleine har ju gått vidare och såvitt hon inte lurar sig själv på kärleken så borde hon vara lycklig nu, och dessutom storsint nog att unna Jonas och Stephanie samma lycka.


 14. Gabriella skriver: 17 februari, 2014

  #5 Dina kommentarer slår nog rekord i spekulationer. Vad vet du om allt det du säger? Hur vet du att Jonas och Stephanie strävar efter att ha fortsatt kontakt med Madeleine? Hur vet du huruvida Madeleine är lycklig eller inte? Osmakligt att spekulera om andras känslor. Jonas var otrogen och sårade Madeleine, de bröt och nu har båda gått vidare på varsitt håll. Räcker inte det? Oavsett hur man bröt upp är det många som inte är intresserade av att ha kontakt med sitt ex. Och varför ska man? Och vad har andra med det att göra?


 15. Gneta skriver: 17 februari, 2014

  #9 och 12 – Vad vet vi om P. Madeleines tankar om dessa två nyblivna föräldrar – Vem vet, hon kanske helt enkelt inte bryr sig – Här sitter folk och skriver inlägg om någonting man överhuvudtaget inte har någon som helst aning om och dessutom skriver mer eller mindre uppläxande kommetarer – Patetiskt


 16. Malin skriver: 17 februari, 2014

  Ni tanter som gnäller om Madeleine, vad vet ni egentligen? Hur vet ni att Madeleine fortfarande är arg på Jonas? Har Jonas och Stephanie gratulerat Madeleine till bröllop och graviditet? Båda har uppenbarligen gått vidare, ingen av dem behöver bevisa något för den andra. Det är bara i denna ankdamm här inne på SD som det verkar pågå någon sjuk tävling mellan paren om vem som är lyckligast, vem som gått vidare och inte, vem som drog vinstlotten etc. Tror inte att något av paren känner igen sig ett dugg i det som skrivs här.

  Grattis till Jonas och Stephanie! Och lycka till Madeleine när det blir din tur!


 17. emma_h skriver: 17 februari, 2014

  SIGNE_tråkigt att M fortfarande är så tjurig & ej kan bli vän m paret

  den s.k. Tjurigheten, Konflikten är 1 inget annat än 1 desperat lösnr-säljande mediaprodukt!!!
  Stephanie som JBkäresta inbjöds till + umgicks på utan problem till Madde och Lussans 30årslunsch för de närmaste 45 vänninorna (plus Victoria och Estelle) Maddes bästis Lussan umgås alltjämt m Stephanie hemmavid… så det är inte så illa som du och EXP/AB tycks inbilla er. att de2 paren undviker att ge kvällspress photo-opportunities att blåsa liv i/spinna vidare på JB/M-historien som ingen inblandad önskar ha omtjatad än mer är fullt förståelig men det är skillnad på att va Bekanta (som JB & M numer är) respektive Nära vänner. Umgås m ex har man ingen skyldighet till…


 18. Helena skriver: 17 februari, 2014

  #5 Och varför ska Madeleine prompt bli vän med Jonas och Stephanie?? Är säker på att hon har gott om människor i sin närhet som hon bryr sig om och litar på och som hon värderar betydligt högre en någon som bedragit henne.


 19. Susanne skriver: 17 februari, 2014

  Kjempefint navn! De virker veldig lykkelige sammen, ønsker den lille familien på tre alt godt <3


 20. Hanna skriver: 17 februari, 2014

  Signe #5 Du verkar svälja allt som skvallerpressen skriver med hull och hår! Såvida du inte känner Madeleine, Jonas eller Stephanie personligen är dina kommentarer bara osmakliga! Vad de har för relation till varandra vet vi ingenting om och är säkert något de vill hålla privat. Om man vill ha kontakt med sitt ex eller inte (till råga på ett ex som varit otrogen) är en högst personlig uppfattning och knappast något det finns regler kring!


 21. Pboo skriver: 17 februari, 2014

  #5 signe

  Gör som Sveriges båda stafettlag – att tala är silver att tiga är guld!


 22. Maja skriver: 17 februari, 2014

  I spetsen för drevet mot prinsessan Madeleine går självaste Svensk Damtidning. Vad har en otrogen föredetting på denna sajt att göra?


 23. Pboo skriver: 17 februari, 2014

  #9 Eva H

  Min kommentar till #5 signe gäller även dig!


 24. Maja den första skriver: 17 februari, 2014

  Vad har detta för allmänintresse? Herr och fru Bergström angår, intresserar inte mig det minsta.


 25. Pamela P skriver: 17 februari, 2014

  #5 och #9: Varför skall Jonas/Stephanie och Madeleine/Chris vara nära vänner? Både Madeleine och Jonas har gått vidare i livet, likaså Stephanies dåvarande fästman Ludvig Blomkvist som idag är fästman till Madeleines och Stephanies vännina Louise "Lussan" Gottlieb. Att Stephanie får barn ett par veckor före Madeleine har inget att göra med tävlan. Båda är över 30 år så båda vet att den biologiska klockan tickar och chanserna att bli gravid minskar.
  Grattis till dottern!


 26. heleneGermany skriver: 17 februari, 2014

  Have you ever seen him with an open smile? I don’t.
  Some women don’t care but Madeleine got unlucky more and more with him..
  Now she’s married with a nice guy and they will become parents soon.


 27. Cara skriver: 17 februari, 2014

  Att bli föräldrar är stort, önskar den lilla familjen all lycka. Katinka är ett vackert namn och inte så vanligt heller, trevligt att dom valt det.


 28. Cissi skriver: 17 februari, 2014

  Grattis till lilla dottern!


 29. Louise skriver: 17 februari, 2014

  # 2 Eva M
  Du forsøger at holde liv i historier, du ikke har anden viden om end det skvaller-tanterne har skrevet her!
  Der er nok ikke meget i Jonas fortid Stephanie ikke har kendskab til. Alt er blevet endevendt i både den kulørte presse og her og det pga. af en norsk jente, som gerne ville tjene nogle tusinde kroner og få 15. minutters berømmelse. Det skete måske under en krise i forholdet og længe inden forlovelsen.
  Synd for parret M og J, at andre skulle presse dem ud i at afslutte forholdet, men nu er begge videre og bliver forældre i denne måned med hver sin nye kærlighed i livet.


 30. My skriver: 17 februari, 2014

  Stort grattis till det lyckliga paret, hoppas att både Madeleine och Jonas är lyckligare i sina respektive äktenskap nu.


 31. Marguerithe skriver: 17 februari, 2014

  "3" gunda,
  Tycker också att den här mannen är helt opassande på Sv Dams sidor. Jag vill inte veta något om honom. Han hade kunnat göra slut med prinsessan Madeleine på ett helt annat sätt, så hade man kanske kunnat ha en viss respekt för honom.


 32. KatarinaSweden skriver: 17 februari, 2014

  Jag är helt ointresserad av den här mannen som saknar moral och karraktär. Snälla Svensk Damtidning sluta skriva om den där Jonas!


 33. Eva skriver: 17 februari, 2014

  När jag växte upp så hade vi en hund som hette Katinka.


 34. Mona skriver: 17 februari, 2014

  Men snälla nån varför ska man vara vän med sitt ex.
  som varit otrogen? Det skulle jag inte vilja.
  Sluta nu upp med att lägga näsan i blöt, det är ju bara skvaller
  det ni skriver. Ni vet absolut ingenting.


 35. Pia skriver: 17 februari, 2014

  3 "Gunda". Ingen av oss vet mer än att det tog abrupt slut på förlovningen med Madeleine. Jonas B:s version får vi aldrig veta eftersom han inte fick försvara sig, alternativt tog på sig alla skuld för att Madeleines vandel icke fick solkas. Därför är jag glad att paret på var sitt håll funnit en ny partner. Att det i Jonas fall blev just en väninna till Madeleine är väl inte så märkligt eftersom de umgåtts tidigare och båda nu var fria. Har Gunda hört talas om kärlek? Den kan uppstå även om det anses "olämpligt" för exempelvis damer som kommenterar här. Hur har Gunda själv det med kärleken? Hoppas att du också hittar den.


 36. lotta skriver: 17 februari, 2014

  Förstår inte varför prinsessan Madeleine skulle ens överväga att hälsa på sin fd!! Det skulle jag aldrig göra. Jag har barn med en fd och inte ens för deras skull kan jag hälsa på deras pappa… Den som inte varit med om ett smärtsamt uppbrott, kan inte uttala sig i detta ärende.


 37. Alexandra skriver: 17 februari, 2014

  Men Katinka är väl inget fint namn?!?!


 38. realist skriver: 18 februari, 2014

  är det rättvist att jonas fick barn före madde?


 39. ATL skriver: 18 februari, 2014

  Why in the world would the Princess Madeleine be friends with her ex and his new wife? That is in the past and whether they talk or not is no-ones business, Let each of them get on with their lives and stop all these silly comments.


 40. rasmus skriver: 18 februari, 2014

  Grattis till den lilla flickan, allt gott önskas familjen Bergström-af Klercker!


 41. siv lindqvist skriver: 18 februari, 2014

  Sluta och skriv om Jonas Bergström.Han har ny familj nu, det gamla är passe.´Det kan väl inte vara kul för hans fru att hela tiden bli ihågkommen för att Jonas varit ihop med Madeleine.


 42. Kastberg skriver: 18 februari, 2014

  Også Stephanie og Jonas har sikkert vidst, at de fik en datter, siden man har haft navnet klart. Katinka er vel et af de gamle navne, som igen er blevet moderne at bruge = bedsteforældrenes.
  I Danmark har det været helt "ude af brug" og jeg troede faktisk, det kun havde været et vanligt navn tidligere i DK, ikke i Sverige, men Stephanie hedder det altså selv til mellemnavn.
  — Kærligheden nævnes altid som det største, men tilgivelsen er også stor, men den kræver nok en større modenhed hos begge parter.


 43. gunda skriver: 18 februari, 2014

  #23. Så tåpelig å lure på om jeg vet noe om kjærlighet, det har da ikke noe med saken å gjøre. Men jeg har i åresvis levd sammen med verdens flotteste mann, så du behøver ikke å bekymre deg. Jeg tenker slik: man elsker ikke et menneske sånn med en gang, og når en da får følelser kan man jo stikke. Må være håpløst for mange i vennekretsen også. De fleste av oss får i løpet av livet mulighet til å overta en eks, men nei æsj. Men det viktigste for min del er at Jonas og hans kone ikke lenger hører hjemme på denne siden.


 44. Kristiina från Turku skriver: 18 februari, 2014

  Grattis till det lyckliga paret! De är ett sympatisk par som ser verkligen lyckliga ut tillsammans. Och Katinka är ett mycket vackert namn.


 45. gunda skriver: 18 februari, 2014

  # 35 ble det før innlegget kom


 46. Pia skriver: 18 februari, 2014

  43 "Gunda". Det låter som om du talar i egen sak eftersom du är så fördömande. Det finns känslor som är så starka att de inte går att "stikke" från. Och varför skulle dessa två behöva göra det? Båda två var obundna. Skulle Jonas B. gå ensam bara för att det tog slut mellan Madeleine och honom? Och vad har någon annan att göra med Jonas B. och hans hustru? F ö struntar jag totalt i dig och din "flotte man". Men man kan ju undra över vad som får dig att vara så nedgörande mot människor du inte har med att göra.


 47. Monica skriver: 18 februari, 2014

  Ingen av oss vet bakgrunden till deras separation. Vi har läst det som stod i tidningarna. Vad vet vi om deras förhållande? Madelen kunde ju ha förlåtit honom, om hon velat. Misstag kan alla göra, även om otrohet är mycket smärtsamt. Madelene har funnit en man som kan ge henne allt hon önskar, så hon är säkert lycklig. Jonas har funnit sin lycka. Bara att önska båda paren lycka till.


 48. Cara skriver: 18 februari, 2014

  Har själv varit med i en mycker svår skilsmässa och vet att utomstående sällan vet vad det verkligen handlar om. Det är lätt att döma människor och det gör man gärna. Det är inte lätt att bära skulden utan att kunna försvara sig själv. Detta par verkar lyckligt och alla har rätt att gå vidare i livet. Dom kände ju varandra sedan flera år tillbaka innan dom blev ett par, och vad har hänt vet bara dom själva. Tror dom har alla förutsättningar att leva lyckligt ihop, och själv är jag glad för alla par som hittar nya partners efter ett svårt uppbrott.


 49. Pia skriver: 18 februari, 2014

  48 "Cara". Så skönt med en så vettig och positiv syn. Det är just det jag ville säga även om jag inte har egna erfarenheter som du har. Allt gott till Dig. Ha en lika solig dag som vi har hos oss.


 50. Olga skriver: 18 februari, 2014

  Till # 33 , Eva – Det skadar ju inte att tänka först vad man skriver …och kanske tom alla tankar behöver inte alls läggas för allmännas beskådan…

  http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/visa/Katinka —Katinka är en dimunitiv version av Katarina som betyder "den rena", "den kyska".

  Estelle tex låter inte finare för mig men detta är föräldrars en sak…


 51. Eva H. skriver: 18 februari, 2014

  Ingen, iaf inte jag, har begärt att paren ska vara "goda vänner" , men det är omoget att "frysa ut någon" för oförätter begågna tidigare. Stephanie straffas för något som Jonas gjort, liksom Silvia tydligen ska straffas för faderns oförätter. Det senare bara sagt som jämförelse.


 52. Malmoellen skriver: 18 februari, 2014

  Först inte varåt så många kallar Jonas för den otrogne. Tja, hans vänsterprassel blev publikt….


 53. L. Holm skriver: 18 februari, 2014

  # 48 Cara: Klogt skrevet. Gætter på, at din skilsmisse ikke kom som følge af blot et ‘one night stand’, det overlever de fleste ægteskaber. Det har jo intet med kærlighed at gøre og sker oftest som en dumhed i forbindelse med, at man er fuld og/eller alene på kursus/konference.
  Utroskab og ‘sidespring’ sker ikke kun blandt kändisar og kongelige, selvom man ved at læse kommentarrækken her næsten skulle tro, at man har fortrængt, at det sker ude i familien Svensson. Men man kan gå lidt mere stille med det og der er ingen penge i, at tipse pressen og ødelægge et forhold ved at sladre til medierne.
  Glæder mig, at både Madeleine og Jonas har fundet kærligheden igen, de har om nogen betalt en høj pris for at være ‘offentlige personer’/kändisar !!!


 54. lisa skriver: 18 februari, 2014

  Det är så många som har synpunkter om JB karaktär och moral, skulle tro att hela sanningen inte kommit ut. Dock kan man konstatera att han haft den fantastiska förmågan att håll tyst vilket många i det här forumet borde lära sig.


 55. Anna-Lisa skriver: 18 februari, 2014

  Pensionär, du har alldeles rätt! Inte har väl Madeleine nån orsak att vara arg på Stephanie. Jonas var en fri man, man han började dejta henne. I dom kretsarna byter man ju partner hela tiden. Annat skulle det vara om Stephanie stulit Jonas från Madeleine. Så sluta vara så skenheliga! Jonas var otrogen, men så är de flesta karlar. Det gör inte honom i för sig sämre än någon annan.


 56. Malmoellen skriver: 18 februari, 2014

  Jonas Vänsterprasslar blev publikt men många talar om att dom båda, både Jonas och Madeleine inte visste var dom hörde hemma….det är väl inget med det, båda (verkar) ha gått vidare i livet….och kom ihåg att det aldrig är ens fel när något går snett


 57. Marguerithe skriver: 18 februari, 2014

  Varför håller man om herr Jonas Bergström så alldeles väldigt på dessa sidor och varför skrivs vår prins Carl Philip ner, som inte har gjort något fel överhuvudtaget?
  Vi vet inte allt om JB och Madeleine, men parets brytning kunde ha skett på annat sätt, kungligt sätt, men det var väl för mycket att begära.
  OBS! Stephanie af Klercker ska inte dras in i detta. Hon är oskyldig i sammanhanget.


 58. Cara skriver: 18 februari, 2014

  Marguerithe: kan tänka mig att många som känner till hur det kan gå till i livet känner sympati för Jonas. Vi känner inte till sanningen, men vad det än hände fick Jonas bära skulden och hålla huvudet högt i blåsvädret för att kunna gå vidare i livet både privat och professionellt. Kan inte ha varit lätt för honom att bemöta skvaller och föredomar. Jag är inte en offentlig person men glömmer aldrig hur det var att skilja mig när flera f.d. vänner och t.o.m. släktingar vände mig ryggen och kastade smuts på mig. Min version intresserade ingen. För en offentlig person måste det vara mycket värre. Detta gäller förstås även prinsessan Madeleine.


 59. Gneta skriver: 18 februari, 2014

  Jonas B var klantig, han hoppade i fel säng i samband med en fest. Mer än klantigt och till råga på allt uppgav han ju fingerat namn till tjejen han följde med. nnu mer klantigt – Ok, han är inte den förste och kommer inte vara den siste som gör detta – Men han var trots allt sambo med en svensk prinsessa och där med en "skalp" för någon ,som sedan kunde sälja historien till tidningarna – En smartare kille han kunde räknat ut detta även om han tänkte med fel huvud


 60. Pia skriver: 18 februari, 2014

  38 "realist". Hur kan man kalla sig "realist" och komma med en så korkad kommentar? "Rättvist" när det gäller att få barn? Skulle Jonas och Stéphanie kanske fråga hovet om lov när de vill bli föräldrar. De förlovade sig efter Madeleine och de gifte sig efter Madeleine, möjligen av hänsyn till henne. Men att få bestämma när man vill ha barn måtte väl för Guds skull vara deras ensak. Är det inte realistiskt att tänka sig det?


 61. Eliza skriver: 18 februari, 2014

  Jag tror detta paret vill vara i fred nu. De vill nog inte delta i någon
  tävling och jämföras med M o C vilket tidningarna vill ha det till.
  Jag håller med flera av skribenterna här, det är inte så intressant att läsa om JB längre. Grattis till dottern i alla fall. Nu ser vi fram emot födseln i NY.


 62. Linainuk skriver: 18 februari, 2014

  5
  Varför i hela fridens namn borde Madeleine bli vän med Jonas? Och varför skulle hon fortfarande vara förälskad i honom?! Låter som om någon läst för många Harleqin böcker..


 63. Ingrid skriver: 18 februari, 2014

  Tror att man kommer att höra mer om denna man då han spås bli en skicklig advokat.
  Att han har en söt och duktig fru i samma umgänge gör ju inte risken mindre .


 64. Eva skriver: 18 februari, 2014

  Men Katinka är ett hundnamn, jag vet flera hundar som hetat det, men aldrig någon person, konstigt val bara.


 65. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 18 februari, 2014

  Jag kan för första gången någonsin hålla med # 35. Mona.

  "Men snälla nån varför ska man vara vän med sitt ex. som varit otrogen? Det skulle jag inte vilja. Sluta nu upp med att lägga näsan i blöt, det är ju bara skvaller det ni skriver. Ni vet absolut ingenting."

  Jag förstår inte heller varför Svensk Dam måste skriva om Jonas Bergström. Han har svikit Madde, Kungafamiljen och hela svenska folket. Låt oss slippa honom snälla!


 66. Minna från Finland skriver: 18 februari, 2014

  Grattis!! Jag tycker att Katinka är ett fint namn som säkert kommer att passa henne mycket väl. Namnet kommer från Ungern eller Ryssland. Det betyder även lilla Katja.


 67. snickarjohn skriver: 18 februari, 2014

  Pia 60,
  Iband får man se längre bort än bara läsa orden.
  Signaturen realist speglar denna tråd mycket elegant.


 68. sonja skriver: 18 februari, 2014

  Slutta å skriva om Jonas på denne siden. Han er ein almindelig mann som var otrogen med prinsesse Madelaine. Det må kjenast ont før Madelaine å høre om ein mann som gjorde henne til latter for hele Sverge. La prinsessen få gå videre og lot oss inte høre om denne mannen mer.


 69. Cara skriver: 18 februari, 2014

  Eva: i Mellaneuropa är Katinka ett mycket vanligt namn. Har själv haft en katt som hette Eva förresten;-). Men tycker ändå att namnet passar även människor.


 70. gerd skriver: 18 februari, 2014

  Var det inte så att när Jonas Bergström var tillsammans med den här norska tjejen så hade han och Madde en paus i förhållandet, tycker att jag har läst det nånstans. Rätta mig om jag har fel !


 71. Sthlm skriver: 18 februari, 2014

  Då är han väl en lycklig tvåbarnsfar! Varför visar han sig aldrig med sitt första barn.


 72. Tiren skriver: 18 februari, 2014

  Kjære Eva,nr.64!
  Ikke noe kunstig ved navnet Katinka(eller Kathinka)! I Norge er det et ofte brukt navn…..selv kjenner jeg fire personer med det navnet(i alder fra 4-60),men jeg kjenner ingen hund ved det navn.


 73. Anne Sofie skriver: 18 februari, 2014

  # 64 Eva
  Der står i teksten foroven, at Katinka er Stephanies mellemnavn, så nu ved du i hvert fald en, som hedder det – og hun er måske selv blevet opkaldt efter et nært familiemedlem.
  Navnet Katinka betyder måske ligeså meget i familien af Klercker, som Estelle gør i familien Bernadotte.
  Og jeg synes stadigvæk Estelle er et kunstigt navn til en kommende svensk dronning.


 74. Pia skriver: 19 februari, 2014

  59 "Gneta". Hur var det med M och JB? Var det inte ett av-och-till-förhållande? Man tyckte sig höra att det var gnabb och skärmytslingar lite titt och tätt. Vet vi om de alls var ett par vid tiden för den olycksaliga "Norgehistorien"? Jonas B har inte med ett ord fått försvara sig. Ska man överhuvud taget döma en människa så bör man väl i alla fall ha korrekta uppgifter och inte bara "Expressens" journalistik som grund. Att kungen hysteriskt satte stopp för relationen befäster ingen skuld. Han skyddar till varje pris sin familjs "heder" även när det gäller honom själv.


 75. Olga skriver: 19 februari, 2014

  Till # 64, Eva – Bästa Eva ! Prova öppna och läsa länken som jag angivit tidigare http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/statistik/lan/Katinka – här kan man läsa att 378 kvinnor bär namnet Katinka i Sverige just nu…

  men visst Sverige är ett fritt land och man har rätt att kalla älskade hundar, hästar ,katter osv hur man vill…min hund heter Mozart på grund av kärleken till den klassiska musiken , men jag avstår fr. att gå på Mozart-sälskapet hemsidor och berätta att det finns några hundar med sådant namn …tycker att detta kommer uppfattas som onödig och opassande faktiskt…just på deras sidor )…

  Grattis till den lilla flickan !


 76. Pia skriver: 19 februari, 2014

  76 "Karl-Adolf". Så varför undrar du över hur många barn Jonas har?? Roa dig med något annat då.


 77. gunda skriver: 19 februari, 2014

  # pia. nå begynner du å bli for tåpelig. jeg finnes ikke bitter, er gift med han jeg ønsker å være gift med. har aldri ønsket meg en venninnes ex.
  MITT poeng var at det bør bli slutt på skriverier om denne jonas. han er ikke lenger sammen med prinsessen og dermed en av alle andre.
  Og du pia bør få deg innsikt i livet, en kan ha en annen mening enn deg uten å være bitter og ha opplevde et eller annet du fantaserer om.


 78. Ingrid skriver: 19 februari, 2014

  Varför får man inte kritisera nivån på vissa kommentarer utan att själv bli borttagen?
  Jonas är privat person.


 79. Realisten. skriver: 19 februari, 2014

  @67 snickarjohn, ja du det där med ironi är inte alltid så lätt för somliga här.


 80. Lars skriver: 3 mars, 2014

  Hoppas alla är lyckliga, kungliga och andra, fattiga och rika, kvinnor och män, men jag vill verkligen att Putin och hans soldater lämnar Krim, minns hur det gick när Hitler fick ta Sudetlandet i Tjeckoslovakien för 75 år sen. Det tog en ände med förskräckelse.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar