Prova PLUS!
Klicka här för att skapa ditt konto och få obegränsad tillgång till en sluten värld. Första månaden gratis!

Julia Roberts har fått nog – skyddad till max

Julia Roberts har fått nog – skyddad till max
Annons

roberts

Nu har Julia Roberts fått nog av den massiva säkerhetsapparat som hon tvingas leva med under filminspelningarna. Hennes mamma dog nästan i en hjärtattack utan att Julia hann få reda på det – just på grund av den ogenomträngliga järnridån omkring henne.

För tillfället spelar Julia Roberts, 41, in filmen “Eat, Pray, Love” på olika platser runt om i världen. Filmen bygger på en succébok av Elizabeth Gilbert. I Indien och Bali har säkerhetsapparaten omkring henne varit större än någonsin då man befarat att hon som världskänd skådespelerska befinner sig i farozonen. Nu har det har helt enkelt blivit för mycket för henne.

Måste bära maskingevär

Julia Roberts och kollegan Javier Bardem befinner sig just nu på Bali och filmar. Julia har dessutom sina barn med sig; tvillingarna Phinnaeus och Hazel, 3, samt sonen Henry, 2.
Runt inspelningsplatsen på Bali har man tvingats sätta in poliser med bambupåkar och maskingevär för att skydda skådespelarna från upplopp och rasande lokalbor. Innan filmandet startade hade filmteamet stora problem med lokalborna som inte ville låta sin by filmas om de inte fick betalt. De krävde omkring 22 000 euro och det gick så långt att det blev gatublockader och till och med gatupplopp.

Annons

Julia Roberts på Bali.

Julia Roberts på Bali.

Mamman kunde dött

När Julias mamma Betty, 75, nyligen drabbades av en hjärtattack kunde inte ens hennes egen familj nå henne för att tala om vad som hänt. Inga meddelanden släpptes igenom av poliser, vakter och andra anställda som har till uppgift att skydda skådespelerskan. Det tog hela 36 timmar innan släktingar fick tag på henne på mobilen, enligt Aftonbladet.
När Julia fick veta hur lång tid det tog för dem att komma fram blev hon förbannad. Nu ska rutinerna ses över.
Julia har meddelat att hon hellre lever utan skydd än att detta händer igen.

Svenska Tuva också med

Svenska Tuva Novotny är också med i filmen och spelar Julias sidekick i en tredjedel av filmen.
– Jag upplevde alltihop som ganska chockartat. Hängande paparazzi i träden, hundratals åskådare och kravallstaket, det var absurt, jag var skakig i benen de första dagarna, säger Tuva Novotny till Aftonbladet. Julia Roberts är proffsig i bästa mening. Det var väldigt inspirerande att se henne inte bara lyckas prestera, utan fylla spelet med någon slags känsla, under de förutsättningarna, under den pressen.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Julia Roberts har fått nog – skyddad till max”

  1. Ines skriver: 21 oktober, 2009

    Har hon fått nog alltså?? Varför drar hon sig inte tillbaka då och lämnar offentligheten för att leva det lugna livet hon önskar sig? Det finns bra exempel på f.d. kändisar som gjort det. De allra flesta däremot är så beroende av uppståndelsen kring den egna personen att de inte kan vara utan det, även om de påstår motsatsen hela tiden.
    Jag har inget som helst medlidande för “världkändisar” som lidar av den stora uppmärksamheten och trycket från pressen/paparazzi. De har ju valt detta liv själva!!! Och om de verkligen ville kunde de som sagt lämna allt detta när som helst. Julia Roberts behöver inte längre jobba för att kunna betala hyran…
    Jag kan absolut förstå byborna däremot. Det är klart att de protesterar. Tänk att husen i byn, miljön runtomkring och inte minst byborna själva står kuliss för dessa filmer utan att de får en enda slant för det. Deras fordring av 22000 Euro är ingenting för Hollywood-filmmakare med sina mångmiljoners filmprojekt. Man undrar om de ens skaffat sig tillstånd att filma på alla dessa orter runt om i världen.


Annons

Laddar