Kändisarna och deras barn vimlade på Röjar-Ralf

Kändisarna och deras barn vimlade på Röjar-Ralf
Annons

Det var många kändisar och barn som tog sig till biograf Rigoletto under lördagen för att titta på den tecknade filmen Röjar-Ralf. Helena Lindstam var på plats för att prata med kändisarna och deras barn…

Annons

En av våra Vimmelprinsessor fanns på plats i Stockholm under premiären av filmen Röjar-Ralf. En som också ville se den nya filmen var gravida Charlotte Perrelli som kom tillsammans med barnen Angelo och Alessio och så lilla söta Izabella som är sambon Anders dotter.

Foto: Cecilia Österberg

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Kändisarna och deras barn vimlade på Röjar-Ralf”

 1. signe skriver: 5 februari, 2013

  Tiden går fort ! Charlottes pojkar har blivit så stora ! Lilla Izabella är en jättesöt liten flicka ! Förstår att Charlotte tycker det är roligt att vara plastmamma till henne . Hoppas hon får en egen liten flicka nu !


 2. maggan skriver: 5 februari, 2013

  kan det finnas något värre namn än plastmamma? Tror kanppast att Charlotte ser sig som en plastmamma. Izabella har ju redan en mamma. Maggan


 3. Inkan skriver: 6 februari, 2013

  Har fått intryck av att Izabella bor permanent hos pappan och plastmamman (jag tycker inte heller om ordet plastmamma, men Charlotte ser VERKLIGEN ut som en plastmamma). Mamma Suzanne har ett nytt förhållande. Lilla Izabella fick ingen bra start med sitt liv, men hon har kämpat på så bra med sin svåra sjukdom, är nu på bättringsvägen. Önskar Isabella all lycka i framtiden.


 4. Anette skriver: 6 februari, 2013

  Man kan väl säga bonus mamma!
  Det är bätre.
  Roligt för Charlotte både med ny bebis o Anders dotter,
  Hon har det säkerligen brra både hos mamma & pappa.
  tror oxå Charlotte & Anders får en dotter.
  All lycka!


 5. Chris skriver: 6 februari, 2013

  Min dotter lever med en man som har en son sedan tidigare. Jag ser honom absolut inte som ett plastbarnbarn. Han är mitt BONUSBARNBARN. Ser det inte som något annat än en bonus att han finns i mitt liv.


Annons

Laddar