Kändiseliten firar Micael Bindefeld 60 år

micael bindefelds fest för kändiseliten
När den kända festfixaren Micael Bindefeld fyller 60 år sparar han förstås inte på krutet. Hela Sveriges kändiselit är inbjuden till det stora partyt, som började med en flygresa till okänd destination. Och i oktober blev Carola klar för Melodifestivalen, uppger Aftonbladet.
Annons

Efter att denna text publicerats blev Carola klar för Melodifestivalen, något som Aftonbladet uppger.

Hon ska sjunga om sin kärlek till Jesus.

Här kan du läsa en artikel om när hon deltog i Bindefelds 60-årsfest.

Annons

Vilken jättesatsning! Landets mest kända festfixare firar 60 år och bjuder hela Sveriges kändiselit på en generös fyra dagars fest. Vi talar förstås om Micael Bindelfeld, som har arrangerat celebra tillställningar i över trettio år.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

60 Never Looked So Good!! – – Boarding flight #mb60 with Destination Unknown with family and all my friends!!! – – #takeoff #destinationunknown #mb60 #birthdayboy #60isthenew40 #60neverlookedsogood #blessed

Ett inlägg delat av Micael Bindefeld (@micaelbindefeld) 17 Sep 2019 kl. 11:18 PDT

Micael Bindefeld tar med kändiseliten till Tel Aviv

Nu är rollerna omvända. Micael har alltid varit mån om att hälsa och mingla med alla under sina fester men i övrigt håller han sig i bakgrunden. Men under den stora 60-årsfesten är det förstås han som är i fokus. Festligheterna inleddes redan under morgonen då flera svenska kändisar begav sig till Arlanda för en tidig morgonflight till “okänd destination”.

Annons

Micael Bindefeld tog emot sina gäster, i det chartrade planet, och med sig hade han regissören Måns Herngren och programledaren Sofia Wistam som agerade reseledare. Nu har det dock blivit känt att det är i Tel Aviv som kändiseliten kommer att spendera de närmaste dagarna.

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var en av dem som först kom till Arlanda. Bara några timmar före regeringens presentation av höstbudgeten. Och hon fick sällskap av artisten Carola Häggkvist. Andra kändisar som är inbjudna till kalaset är Jonas Gardell, Lena Philipsson, Mona Sahlin, Orup, Charlotte Perrelli, Anja Pärson och Camilla Läckberg.

Annons

Carola Häggkvist och Ebba Busch Thor är två av gästerna

Och det är en peppad skara som har rensat kalender de fyra närmaste dagarna. “Festen kan börja!”, skriver Pernilla Wahlgren, “Vart ska detta sluta?”, undrar Carola Häggkvist. Bathina Philipsson, som är gift med en av kungens bästa vänner Aje Philipsson, valde också att ta en bild precis innan avfärd. Detta tillsammans med de utklädda reseledarna.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Bästa flygvärdinnorna 💙💚 @sofiawistam @mansherngren #micael60

Ett inlägg delat av Bathina Philipson (@bathina.philipson) 17 Sep 2019 kl. 11:24 PDT

Foto: TT, Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Kändiseliten firar Micael Bindefeld 60 år”

 1. Eva skriver: 18 september, 2019

  Ingen flygskam där inte….


  1. Marie skriver: 18 september, 2019

   Jag håller fullständigt med! Nu vill jag bara förbereda dig på att det kommer att trilla in kommentarer som “är du avundsjuk för att du inte är bjuden…”. Det är det klassiska mantrat man brukar ta till, när någon vågar kritisera kändisars/kungligheters livsval. Man kan ju tycka att någon vacker plats i vårt avlånga land kunde passa för detta firande, men icke sa Nicke…chartrat flyg ska det vara!


 2. Ann skriver: 18 september, 2019

  Och kändiselit…..


 3. Susanne Blomgren skriver: 18 september, 2019

  Då undrar jag har Kungahuset det då ?


 4. Monhotmail.com skriver: 18 september, 2019

  Ja visst, flyg är ju jättebra liksom så där bara för nöjes skull. Även om man inte måste. NOT. Vad ärcdetvför fel med kalas på hemmaplan i stället för kalas via plan på bortaplan.


 5. Mon skriver: 19 september, 2019

  Lysande krönika av Lena Melin i Aftonbladet i dag angående detta jippo. Läs gärna och reflektera…


 6. IngridR skriver: 20 september, 2019

  Smaklöst jippo.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar