Kate bär Leos guldring på ringfingret …

Kate bär Leos guldring på ringfingret ...
Annons

kate winslet och leonardo di caprio

Kate Winslet med maken Sam Mendes.
Kate Winslet med maken Sam Mendes.

De har agerat kärlekspar på vita duken flera gånger.
Men vad alla inte vet är att skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet funnit varandra även privat.
Nu har Leo givit Kate en guldring.

Första gången Kate Winslet och Leonardo DiCaprio möttes var under inspelningen av succéfilmen “Titanic”. I filmen spelade de Jack och Rose, två ungdomar från helt olika världar som förälskar sig – mot alla odds. Och för bara en kort tid sedan var det dags igen, då spelade Leo och Kate kärlekspar än en gång, i den hyllade filmen “Revolutionary Road”. Men det är inte bara på vita duken som känslorna spirar mellan kollegorna. Också privat har de funnit varandra och nu rapporterar norska Se og Hör att Kate fått en guldring av Leo. Enligt uppgifter har Leo gett Kate en tunn ingraverad guldring som skådespelerskan alltid bär på sitt ringfinger. Men var det står i det gyllene smycket vill Kate inte avslöja.

Annons

Aldrig upplevt något liknande

– Ringen är graverad men vad som står i den är hemligt, säger hon mystiskt.
Ringen är en vänskaplig symbol, för att påminna dem om deras djupa vänskap. Både Kate och Leo har partners på annat håll, Kate är till och med gift med regissören Sam Mendes, men Leo står henne närmare än någon. Skådespelarkollegorna är bästa vänner och agerar mer än gärna mot varandra.
– Vi förstår varandra så otroligt bra, jag har aldrig upplevt något liknande med någon annan kollega, säger Kate om sin nära vän.

Av Johanna Fredriksson
Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Kate bär Leos guldring på ringfingret …”

  1. Estella skriver: 15 maj, 2009

    Alla i Hollywood vet i nu läge att Kate är galen i Leo det har hon alltid varit.
    Skulle han vilja ha henne skulle utan tveka dumpa hennes man. Men tyvärr Kate är så långt man kan komma från Leos kvinnosmak och han hävar konstant att det bara vänskap mellan dem. Ja menar om man ser nuvarande Leo flickvän och ex så kanske man kan förstå honom . Det inget fel på Kate med i jämförelse med Bar?? Ursäkta men det ingen nordiska man som skulle dumpa en skönhet och ta en mindre attraktiv. Och alla vi vet hur ytligt det är i Hollywood.


  2. Neta skriver: 18 maj, 2009

    Vad mycket larvigt om Hollywoodkändisar i den “Kungliga Veckotidningen”.
    Det märks ju på de få kommentarerna att dom flesta av oss inte är intresserade. Sånt kan man läsa om i andra blaskor om man nu vill.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar