Läs sista intervjun med Lill-Babs: “Jag ångrar ingenting”

Läs sista intervjun med Lill-Babs:
I fjol möttes vi sorgebeskedet att folkkära Barbro Svensson gått bort. Kort innan hennes 80-årsdag träffade Svensk Damtidning Lill-Babs, vilket blev den sista intervjun med stjärnan.
Annons

“Det är visst någon gammal tant som ska fylla 80 snart.” Orden är Barbro “Lill-Babs” Svenssons, och den där tanten, det är hon själv det. Barbro och jag träffas för att äta födelsedagslunch på hennes stamkrog på Östermalm, och direkt efter ska hon iväg för att titta på festlokal.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Läs sista intervjun med Lill-Babs: “Jag ångrar ingenting””

 1. Marguerithe skriver: 4 april, 2018

  Familjesammanhållning är a och o för ett gott liv. Barbro hade sin mamma Brita kvar i livet tills hon själv fyllde 70 år. Vilken gåva! Barbro har ju varit en slitvarg och försörjt hela sin familj från tonårstiden men fått så mycket tillbaka av publik och familj.


 2. Obs skriver: 4 april, 2018

  Lill-Babs var en människa, som verkligen spred glädje! Sedan gillar jag inte när barn kan ta sig fram på föräldrarnas meriter. Då det gäller Kaspersson och Berghagen har jag många gånger funderat över hur de egentligen har fått sina jobb. Det finns så otroligt många välutbildade förmågor där ute i vimlet, men det är jämt samma familjer som får chansen, t ex Wahlgrens, Parneviks, Lill-Babs och nu von Siwers.


 3. Anette skriver: 4 april, 2018

  En härlig och underbar människa som spridit glädje och värme under så många år finns inte längre bland oss. Det känns tomt, trots att jag aldrig fick lära känna dig du varma, fina och omtänksamma människa. Jag såg dig en gång då du uppträdde i en kyrka i Småland och det lyste verkligen om dig och du spred en sådan glädje omkring dig! Det kändes som du såg var och en av oss alla som var där. Nu har din mor,far,syster och en annan Barbro tagit emot dig på andra sidan. Tack för allt kära Barbro!


 4. Angelica skriver: 4 april, 2018

  Mother Merja El Mardi And Grandmother Aino Tikkanen Saw Her Perform Here In Sweden In The 60 Ths.


 5. LopNor skriver: 4 april, 2018

  Hoppas att kungligheterna hedrar henne med att gå på begravningen om den inte bara blir inom familjen. Hoppas också att de var på Kerstin Dellerts. Tycker det vore bra om de hedrade svenskar som gjort en livsgärning som glatt många på det sättet.


 6. ananas skriver: 4 april, 2018

  Något har man väl ångrat men bättre så än att inget gjort 🙂


 7. Konsttanten skriver: 4 april, 2018

  Lop Nor: Jag tror inte någon från kungafamiljen går på begravningen. Vilka artister skall de närvara på, och vilka andra stora skall de välja bort?


 8. Humaniora skriver: 4 april, 2018

  När man ser fotot ovan på Lill-Babs från januari i år, utstrålar hon samma vitalitet som vi är vana vid att se, därför känns det overkligt och osannolikt att hon nu plötsligt lämnat sitt jordiska liv.Troligtvis en cancerart med ett snabbare förlopp och där hjärtat till slut inte orkade mer.


 9. Christina skriver: 4 april, 2018

  Vila i frid Lillbabs. Kommer minnas dig med värme. Tacksam att jag fick se dig uppträda flera gånger med Siwan o Ann-Louice. Mina tankar går också till fam.


 10. Onga skriver: 4 april, 2018

  Saknar Dig kära Lill-Babs…


 11. MONA skriver: 5 april, 2018

  Obs det överlägset bästa sättet att få ett jobb är att ha bra kontakter.
  Ofta mer värt än ett toppen bra CV.
  När jag ännu jobbade så var det barn till kollegorna som fick sommarjobben.
  Enklare kontorssysslor såsom arkivering och enklare data registrering.


 12. T skriver: 6 april, 2018

  Härliga bilder på Lill Babs från Anfi.
  Vilken fantastik artist som symboliserar Sverige under så lång tid.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar nästa artikel…