Lena Endre har gift sig – höll hemligt Riviera-bröllop

Lena Endre har gift sig - höll hemligt Riviera-bröllop
Skådespelerskan Lena Endre och konstnären Martin Wickström har gift sig. Förra veckan blev de man och hustru vid en ceremoni i franska Cannes.
Annons

Lena-Endre-Ste

Det blev ett Riviera-bröllop för skådespelerskan Lena Endre och hennes konstnär Martin Wickström. Bland bröllopsgästerna fanns designern och kostymören Camilla Thulin och hennes skådespelande sambo Johan Rabaeus. Efter ceremoni la Camilla Thulin upp bilder på sitt instagramkonto och tackade brudparet för det vackra strandbröllopet.

Annons

Thank you Lena and Martin for the most wonderful #beachwedding ever! #wedding #beach #lenaandmartinwedding #cannes #france

A photo posted by Camilla Thulin (@mmecamillathulin) on

Lena Endre har varit gift tre gånger tidigare, senast med regissören Richard Hobert som hon separerade från för fem år sedan. Hon och Martin Wickström blev ett par 2014 och Lena har i flera intervjuer beskrivit lyckan över att ha funnit kärleken igen.

– I januari i år träffade jag ju världens mest underbare man, Martin Wickström, jag är tonårsaktig och glad igen, så är det med mig, berättade hon i Expressen.

Av: Liv Sander

Foto: Stella Pictures.

 

Dela på:

10 kommentarer till “Lena Endre har gift sig – höll hemligt Riviera-bröllop”

 1. Lycke skriver: 11 juli, 2016

  Fjärde bröllopet, detta börjar närma sig Liz Taylor-nivå! 🙂


 2. Elisabeth skriver: 11 juli, 2016

  Sa hon med bitterhet…???


 3. Nina skriver: 11 juli, 2016

  Trodde ” bara ” detta var nr 3 och hoppats tredje gången gillt…..
  Hur som helst: Grattis! Hoppas du träffat rätt nu.


 4. My skriver: 11 juli, 2016

  Fjärde gången gillt, förhoppningsvis….


 5. Mia skriver: 11 juli, 2016

  Tror dock inte att hon var gift med den man hon har två barn med, Thomas Hansson. Måste kännas konstigt att gång på gång lova ngt som man sedan bryter.


  1. ananas skriver: 11 juli, 2016

   På wikipedia.se står det att hon var sambo med Thomas Hanszon, men egentligen har vi inget med det att göra. Har själv en väninna som är gift för femte gången och ja vad kan man annat än önska lycka till.


 6. caterine skriver: 11 juli, 2016

  Så värst hemligt var det inte, eftersom Svensk Dam kunde skriva om det. Hade det varit hemligt skulle inte nån ha vetat om det. Kommer väl en del bilder i veckans nummer skulle jag tro.


 7. caterine skriver: 11 juli, 2016

  Undrar förresten om de tre tidigare inte hade varit “mitt livs kärlek” och “underbaraste man”. Det brukar dom ju vara dom man gifter sig med?


 8. Mia skriver: 11 juli, 2016

  Konstigt att hon gifter sig, hennes längsta förhållande verkar ha varit det med Thomas Hansson och de var inte gifta (14 år). Hennes äktenskap ett och två varade bara ett par år.


  1. Jaha... skriver: 12 juli, 2016

   … ja, lycka till. Hoppas de båda var singel denna gång!


Annons

Laddar