Liza Minellis comeback på vita duken

Liza Minellis comeback på vita duken
Annons
liza-minelli-sex-city

Liza Minelli med tjejerna från Sex and the city 2 på premiären.

Liza Minelli dansar och ler igen! Nu är hon aktuell i den nya Sex and the city-filmen, där hon både har en roll och sjunger.

Här ovan ser vi Liza Minelli, 64,  glatt mingla på röda mattan på galapremiären av filmen Sex and the city 2 häromdagen. Sångerskan var klädd i en uppseendeväckande genomskinlig byxdress i plastliknande material. Den påminde faktiskt misstänkt mycket om en sådan där sopsäck man kan köpa på rulle…

Annons

liza-minelli-1Drabbades av stroke

Liza Minelli har en liten roll i filmen, i vilken hon också sjunger. Det verkar nu som att livet har ljusnat för den mångfaldigt prisbelönta sångerskan och skådespelerskan. Minellis liv har periodvis varit hårt, hon har dragits med både hälso- och alkoholproblem och har flera gånger varit inlagd på behandlingshemmet Betty Ford-kliniken. 2001 drabbades hon av en stroke och har även tvingats göra flera höftledsoperationer. Vid en konsert i Sverige 2007 kollapsade hon på scenen och fick avbryta konserten.

Liza Minelli med före detta maken David Gest.

Liza Minelli med före detta maken David Gest.

Stämd för misshandel

Annons

Minelli har varit gift fyra gånger:  först med sångaren Peter Allen, som visade sig vara homosexuell, sedan med Jack Haley Jr, sonen till den Jack Haley som Judy Garland spelade mot i Trollkarlen från Oz, sedan Mark Gero, skulptör och regiassistent och slutligen David Gest, konsertpromotor.  Av Gest stämdes hon på 10 miljoner dollar, anklagad för att ha misshandlat honom när hon var alkoholpåverkad.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: All Over Press, IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Liza Minellis comeback på vita duken”

  1. InkerikommentartilldendärÅsa skriver: 27 maj, 2010

    I Finland får vi säga våra betraktelser rakt ut ,men i Sverige tycks det vara lilla Åsa som bestämmer. Ni , lilla Åsa,böhöver icke svara,för knappast läser jag det mera,intresserar icke ! Adios!


Annons

Laddar