Lotta Engbergs längtan efter barn – blev en Alice!

Lotta Engbergs längtan efter barn - blev en Alice!
Annons

Lotta Engberg

Lotta Engberg har fullt schema med Bingolotto och  allsångskvällar i Stockholm och Göteborg, men det hindrar inte att Lotta ibland har känt sig ensam. Men den ensamheten har nu botats –  med Alice!

Lotta Engbergs och Patrik Ehlerssons hem kändes plötsligt tomt och tyst. Och paret är inte intresserade av att hålla i gång på krogar eller resa. Hemmalivet är det som lockar.
Vad gör man då när samtliga barn flugit ut och lämnat ett stort tomrum efter sig?
Jo, som så många andra “övergivna”  föräldrar  har Patrik och Lotta  skaffat en ny gemensam ögonsten, avslöjar tidningen kupé. En golden-retriever-valp med namnet Alice!
– Det är som att ha en bebis igen, så krävande och fantastiskt på samma gång. Vi har fullt upp med Alice, berättar Lotta Engberg för tidningen kupé.
Lotta stortrivs i villan i Alingsås och har absolut ingen längtan till hetsiga Stockholm. Hon gillar att ta sina promenader i skogen och att plocka blommor utanför knuten.
Men Lotta erkänner att hon har fallit för den nya storstadstrenden: att ha städhjälp!
Och det kan väl vara en klok prioritering när kalendern är fulltecknad för en av Sveriges mest folkliga och populära artister och en lekfull nykomling pockar på uppmärksamhet!

Annons

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Lotta Engbergs längtan efter barn – blev en Alice!”

 1. Alicia skriver: 22 maj, 2009

  Vilken kväll i veckan kommer hennes allsång att gå i TV4?


 2. Carl-Johan skriver: 22 maj, 2009

  Det räcker med Allsång på Skansen på tisdagskvällarna! Det är bästa kvällen på hela veckan!


 3. Birgitta, konsult skriver: 22 maj, 2009

  Ja, jag ska bara se ” Allsång på Skansen”, efter det ser man ju mysdeckaren ” Morden i Midsomer”. Det mördas så trevligt i den deckaren… Tisdagarna är heliga i vår familj, har varit i många år!


 4. signesigne skriver: 22 maj, 2009

  Grattis till Alice! Jag är själv hundägare till 2 Bischon Frise och det är helt underbart de bästa vänner man kan ha för de sviker aldrig. Det ska bli kul men allsång från Göteborg spec. när Lotta ska leda programmet det kommer nog att slå ut allsång från Skansen som har blivit ett skitprogram sen Anders Lundin tog över. Anders är ju så homla omusikalisk och sjunger falskt gör han. Sen tror han att han har humor men det är så pinsamt att se honom. Med Lotta kommer allsången tillbaka- underbart!


 5. Tantlila skriver: 6 juni, 2009

  Är länge sen jag slutade se på ” Allsång på Skansen”, det var när Lasse Berghagen tog över. Men Lotta vill jag se, jippy.


 6. Ulla 47 skriver: 8 juni, 2009

  V ad har ni börjat syssla med på Svensk Damtidning? Jag blir så besviken och ledsen när ni börjar kopiera Se och Hörs “förljugna” och knäppa rubriksättning. Skärpning! Ni börjar chansera, tyvärr.. det här är något nytt som INTE stämmer med den här tidningen. Säger jag, som läst Svensk Damtidning i 40 år. Är det slut nu?. jag tycker inte om den nya utvecklingen av tidningen. Försöker ni locka en ny och yngre publik med alla reportage om filmstjärnor?


 7. Maria skriver: 10 juni, 2009

  Ulla! Nu vet jag ju inte om det finns fler “smaskiga” rubriker som kan störa, men inte var denna rubrik av den värsta sorten, eller? Man förstår ju att det rör sig om ett djur, barnbarn eller fadderbarn i Afrika t.ex. En tidning måste sälja för att överleva och om ett av alternativen är att blanda kungligt med annat kändisskvaller och ett är att lägga ner så skulle också jag välja första alternativet. Då finns ju ändå den rojalistiska ådran kvar. Läser man tidningen varje vecka så vet man ju att Lotta inte är med barn själv. Hon längtar efter sina barn som flyttat hemifrån – och det blev en Alice. Allt stämmer ju.


 8. Niclas Hugosson skriver: 12 juni, 2009

  Alltid solbränd och tillgjort klämkäck är hon!


 9. Vivi skriver: 15 juni, 2009

  Hmmm…..ursäkta men jag tycker inte att Lotta Engberg platsar i Svensk Damtidning.


 10. Margaretha Karlsson skriver: 16 juni, 2009

  Lotta Engberg är det mest fantastiska naturliga glada och goa tjej, hennes like får man leta efter. Klart att jag ska se hennes allsång det är bara ett måste. Snälla Svensk Damtidning lova att inte ljuga ihop historier om denna fina LOTTA ENGBERG. Tack för ordet


 11. katrin janssonininwebbplats skriver: 18 april, 2014

  hej lotta ska du Fosäta med musik


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar