Madonna firar födelsedagen med ett dopp

Madonna firar födelsedagen med ett dopp
Annons

Madonna badade med kläderna på.
Madonna badade med kläderna på. I vattnet ser vi Jesus.

Madonna är just nu i Italien med barnen. Med henne på resan är också hennes unge toyboy Jesus Luz och den svenske regissören Jonas Åkerlund. Madonna passade också på att fira sin 51:a födelsedag med ett dopp i havet.

Annons

Fotograferna blev som tokiga när popstjärnan Madonna klev ut från sitt lyxhotell i Portofino.

Popstjärnan med barn och pojkvän.
Popstjärnan med barn och pojkvän.

Med sig i släptåg hade hon barnen, det vill säga äldsta flickan Lourdes, samt de bägge adoptivbarnen David och Mercy samt den 22-årige pojkvännen Jesus Luz.

Och Madonna passade på att gulla med Jesus i vattnet utanför vad som tydligen var premiärminister Silvio Berlusconis villa.

De bägge visade öppet sina känslor för varandra, de kysstes och kramades som två nyförälskade tonåringar. Däremot badade Madonna med kläderna på. Kan det vara för att hon inte ville visa sin kropp för fotograferna?

I en intervju förra året sa Madonna:

– Bara för att man nått en viss ålder ska man tydligen inte längre visa sin sexualitet? Vilken tur då att jag inte bryr mig om sådana regler!

Efter att ha lämnat hotellet tog de sig över till några väntande båtar som förde dem över till modeskaparna Domenico Dolce och Stefano Gabbanas villa.

Svenske regissören Jonas Åkerlund.
Svenske regissören Jonas Åkerlund.

Fast det fanns ytterligare en känd gäst på Madonnas födelsedagskalas och det var ingen mindre än den svenske regissören Jonas Åkerlund. Han kan nu räknas in i stjärnans personliga krets av vänner.

Det berättas också från Italien att den födelsedagsfirande popstjärnan uppvaktades med en stor tårta och en ny spetsprydd klänning från just Dolce & Gabbana.

Vi kan väl gissa på att de runt trettio gästerna alla hade en trevlig dag, både på havet och i huset där festen hölls.

Jesus verkar också ha blivit lite av en ny far för Madonnas yngre barn, han lekte med dem hela tiden och höll ordning på dem ombord på båten.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Madonna firar födelsedagen med ett dopp”

 1. Anna skriver: 18 augusti, 2009

  Är jämnåriga män alltför tjocka för Madonnas smak??


 2. Martin skriver: 18 augusti, 2009

  Fel uttryck Anna…:) Madonna har noll smak…:(


 3. Irena. skriver: 18 augusti, 2009

  Anna: Det kan vara de där kulmagarna som ligger i vägen…


 4. Hariettdeleted skriver: 18 augusti, 2009

  Madonna är en fantastisk kvinna, och vi andra kvinnor borde vara förbannat tacksamma att det finns kvinnor som hon, som vågar skapa trender, tänka nytt, och inte minst visa att “kvinnor kan” trots sin ålder. Att kritisera henne är att göra resten av världens kvinnor en otjänst. Gläds istället åt hennes framgångar….


 5. Christina Helsinki skriver: 18 augusti, 2009

  Harriet, vilken trend? svårt att hänga med? Like a Prayer?

  Men vad annat? Framgångar och insatser är två skilda saker. Föredrar de senare.


 6. Martin skriver: 19 augusti, 2009

  Hitler hade ocksa framgangar….!!


 7. mia skriver: 20 augusti, 2009

  Håller med Hariett…hade det klagats lika mycket om det nu vore en 50 årig man som skaffade sig en liten yppig tös vid sin sida….nej tänkte väl det! Jag anar lite avundsjuka här-o-var.

  Madonna är det häftigaste o bästa som hänt inom kvinnans musikvärld!
  Duktig dansare, bra och varierande musik, sund och bryr sig om miljön. Hon vet vilka musikmakare hon ska samarbeta med…hon följer trender….så är musikbranschen förstår ni!


 8. Martin skriver: 20 augusti, 2009

  nar Madonna beskrivs som “sund”,,, har det min sjael o da gatt ratt langt pa det sluttande utforsplanet….apre’s nous le deluge….eller kanske tom parmi nous le deluge…! leve dekadensen ty den slutar med krig…efter kriget kommer sundheten ater…som regel…!!


 9. JacquelineMadonnsfirarfödelsedagenmed skriver: 29 augusti, 2009

  Madonna firar födelsedagen med ett dopp och en snopp. Eller rättare sagt med 2 genomblöta doppar och 2 ståndaktiga snoppar. Medan barnskötarna ser efter de små barnen. Madona och Jonas Åkerlund verkar lite småkära (minst sagt). Jonas är den mogne mannen och Jesus är den oerfarne. Jesus är nog “second man” i sällskapet när JÅ är med. Madonna är beundransvärd. Hon verkar mycket energisk och engagerad i allt vad hon gör. Utan hennes speciella personlighet hade hon inte varit den hon är idag.


 10. JacquelineMadonnsfirarfödelsedagenmed skriver: 29 augusti, 2009

  Simmandes i vattnet utanför Silvio B:s villa och sedan dressa om till inbjudningen i Dolce & Gabbanas villa.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar