Madonna kom, såg och… gömde sig

Madonna kom, såg och... gömde sig
Annons

Madonna med sina två yngsta barn.
Madonna med sina två yngsta barn, bilden ät tagen vid ett annat tillfälle.

Så var Madonnakalaset över för den här gången. Men både fans och media står lite frågande och snopna kvar – stjärnan höll sig nämligen duktigt undan för både fans, fotografer och festarrangörer under hela vistelsen.

Annons

I helgen spelade Madonna  på Ullevi i Göteborg,  det var första spelningen i Sverige på 19 år och fansen var väldigt förväntansfulla. Dock fick alla lite snopet nöja sig med att se stjärnan endast PÅ scenen, resten av tiden höll hon sig nämligen skickligt undan precis all uppmärksamhet.

När hon kom åkte hon direkt till Ullevi i en bil med tonade rutor. Sedan kurade hon mest på hotellet mellan konserterna. Hon ställde bland annat in en båtutflykt och restaurangbesök. Efter sista showen på söndagskvällen skjutsades hon direkt ut till flygplatsen. Fansen blev till sin besvikelse helt utan en skymt av sin idol. I Oslo och Helsingfors däremot var hon ute på både båt- och shoppingturer.

Madonna showade på Ullevi i Göteborg.
Madonna showade på Ullevi i Göteborg.

På plats i Götet var även hennes fyra barn; Lourdes, 12, Rocco, 8, David Banda, 3 och Mercy James, 4 år. Det var strikta restriktioner om att barnen inte fick plåtas, inte ens under konserten trots att de var på plats mitt i publikhavet på Ullevi och tittade på sin mammas show. Nu återstår att se om det dröjer 19 år tills Sverige får se henne igen?

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Madonna kom, såg och… gömde sig”

 1. Martin skriver: 11 augusti, 2009

  ju mer hon haller “undan sig” ju battre….:( hade hoppats att “hon” inte skulle dyka upp i spalterna har..


 2. Lotta skriver: 11 augusti, 2009

  Bodde på samma hotell som Madonna. Åkte hissen med hennes son Rocco och en assistent (man) lörd.em. Då säger mannen till ungen. “So, tonight you dont have to go to the show” !!. Betyder det att ungarna MÅSTE vara med som dekor vid hennes spelning?
  Hennes ungar var ute och gick på hotellet men mamman?? Hon har glömt vilka som har gjort henne till den hon är. Jag tyckte synd om fansen ute på gatan det kanske var ett 30-tal. Hon kunde ha bjussat något på sig själv. INTE tvingat en barnfamilj byta rum för att barnen störde henne……..
  Passande att hennes toyboy heter Jesus….Jesus och Madonnan, Hi, Hi……

  Nej hon bör nog göra som M.J tänkte kalla sin show för “This is it”.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar