Madonnas 52-årsfest
– dyr och tråkig…

Madonnas 52-årsfest <br> – dyr och tråkig...
Annons

Madonna, Jesus

Madonna anländer till födelsedagsfesten.
Madonna anländer till födelsedagsfesten.

Grattis Madonna, som fyller 52 år idag! Redan i lördags smygstartade firandet på exklusiva privatklubben Shoreditch House i London med en slutnota på drygt 1,1 miljoner kronor…

Även om man inte fyller jämt så ska det firas och är det någon som kostar på sig när det är kalas så är det superstjärnan Madonna. Idag fyller hon 52 år och redan i helgen bjöd hon lyxig fest på privatklubben Shoreditch House i London.
Madonna bar en gråglansig Dolce & Gabbana-klänning med krucifix både runt halsen på på handväskan.

Annons
Gästerna, bland annat 24-årige pojkvännen, modellen Jesus Luz, och 13-åriga dottern Lourdes, bar klädkoden svart, som födelsedagsbarnet bett om. Trots att champagnen flödade så var stämningen direkt inte på topp.
– Det var knappt någon musik alls och inga skratt kom från sällskapet, det var väldigt tillknäppt och allvarligt, säger en källa till Daily Mirror.

Annons

Bästisarna kom inte

Varken Madonnas bästa väninnor designern Stella McCartney och Gwyneth Paltrow fanns på plats. De mest kända gästerna var skådespelerskan Billie Piper och komikern Paul Whitehouse.

Skådespelerskan Billie Piper.
Skådespelerskan Billie Piper.

Champagne för 550 000 kronor

Det bjöds på skaldjur, champagne och vodka drinkar. Festen började klockan nio på kvällen i ett privat middagsrum och fortsatte senare till fyra på morgonen på klubbens takterrass. Bara champagnen och drinkarna ska ha kostat drygt 550 00 kronor och hela kalaset gick på dryga 1,1 miljoner kronor. När man är superstjärna ska det kosta när man bjuder på fest.

Stora födelsedagsfesten – maskerad

Enligt Daily mail så var denna fest inte den egenliga stora födelsedagsfirandet. Madonna ska även bjuda på en stor maskeradfest i samband med sonen Roccos födelsedag, som fyller 10 nu på onsdag, och kanske det kan få gästerna på bättre humör…

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Madonnas 52-årsfest
– dyr och tråkig…”

 1. MartinzzonSvenskDam skriver: 16 augusti, 2010

  För en annan så låter det
  dyrt.Men Madonna har ju
  naturligtvis råd med denna
  fest.Tycker om hennes
  CD-skiva hon gjorde på
  80-talet.
  “The IMMACULATE collection”


 2. Isabella skriver: 16 augusti, 2010

  Kanske var Madonna bäst på 80-talet. Hon hade några hits då men nu är det väldigt tyst. Tycker att Madonna blivit tyst och tråkig, kanske beror det på att hon bytt partner.
  Jesus verkar inte allt för trevlig, vill att de inte uppträder, speciellt inte Madonna men var ska då inkomsterna komma ifrån?
  Kanske tror Jesus att pengarna kommer från himmelen, eller vad ska man tro.
  Madonna måste jobba för att kunna leva det liv hon är van vid, eller har han helt avtrubbat henne om ekonomins betydelse för ett fortsatt exklusivt levnadssätt.
  Tror inte Madonna är bredd att leva ett samaritliv, eller vad tror ni???


 3. Forestlady skriver: 16 augusti, 2010

  Allt har ett “bäst-före-datum” även Madonna.


 4. Mia skriver: 16 augusti, 2010

  Ja, fast vilken snygg 52-åring.

  Hon har djup, vad är det för problem med det? Så fort en kvinna är allvarlig, så är hon svår och trist. Medan en man kan vara både djup och seriös.

  Jag tänker däremot på hennes mamma som inte blev äldre än, vad var det, 36 år? Varje år måste ju vara som en seger.


 5. CeciliaT skriver: 16 augusti, 2010

  Man känner ju knappt igen henne. Det är mycket botox där och ansiktslyftningar, säkert lite annat “smått och gott” också. Det är trist när folk inte vågar åldras naturligt. Men vackra och framgångsrika kvinnor har lite svårt för att åldras normalt.


 6. Forestlady skriver: 16 augusti, 2010

  Botox är ett nervgift. Bara det borde ju vara skäl nog att inte injicera det någonstans allraminst i ansiktet. Läste någonstans att botoxinjektioner gör att de muskler som inte injiceras får jobba hårdare. Ungefär som att det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen men i det här fallet med ett förödande resultat. Tror tyvärr att väntrummen om cirka sådär 10-20 år kommer att vara fyllda av botoxinjicerade kvinnor som kommer att se förskräckliga ut.


 7. Isabella skriver: 17 augusti, 2010

  Forestlady: Tror som du att botixinjicerade kvinnor kommer att se mycket äldre ut om några år. Synd att så många kvinnor är rädda för att få rynkor.
  Jag tycker att rynkor är snyggt beroende vad det är för rynkor och var de sätter sig. När jag var yngre såg jag ut som en vetebulle i ansikitet helt utan karraktär. I dag vid 50-års ålder har jag fått mer karrraktär i ansiktet av några rynkor. Tycker att mina rynkor är jättefina och trivs med dem. De ger mitt ansikte mer karraktär.
  Mina vännor som brukar säga vad de vill, tycker min hud blivit bättre med åldern. Kanske har den det, och att dina väninnor ser det.
  Vill önska dig en bättre filosefi gällande åldrandet..
  på konstgjord väg.


 8. Jenny skriver: 17 augusti, 2010

  Rat och partask! Jag vet inte om hon har så mycket pegnar som man säjer?


 9. MartinzzonSvenskDam skriver: 17 augusti, 2010

  #6 #7 Precis.


 10. Forestlady skriver: 17 augusti, 2010

  #7. Isabella
  Du har så rätt, jag tycker att vi döper om rynkor till karaktärslinjer. Ett perfekt slätstruket ansikte har en tendens att bli tråkigt. Det som gör ett ansikte intressant är just den där lilla ”defekten”, det må vara en rynka, ett födelsemärke eller vad som helst. Om vi alla skulle se ut som fruarna i Stepford. Hur kul vore det?


 11. emma watson skriver: 17 augusti, 2010

  det ser ut som hon ska på begravning


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar