Madonnas dotter Lourdes har skaffat en egen blogg

Madonnas dotter Lourdes har skaffat en egen blogg
Annons

Lourdes Leon, Madonnas dotter har startat en blogg.
Lourdes Leon, Madonnas dotter har startat en blogg.

Madonnas dotter Lourdes har börjat blogga. På sajten Material World ser vi henne marknadsföra sina egna kläder och skvallra om sitt liv.

Madonna och Lourdes.
Madonna och Lourdes.

Madonnas blott 13-åriga dotter Lourdes Leon har redan skaffat sig en egen blogg, Material World. Där skriver hon lite om sitt liv, som att hon snart kommer fylla 14.
–  Jag blir 14 i oktober och då kommer jag äntligen att få färga håret. Tack mamma!

Annons

Egen kollektion

Men hon passar givetvis också på att marknadsföra sig egen klädkollektion Material Girl Collection där man så småningom kommer att kunna köpa allt från kläder till skor.
– Jag befinner mig i London nu och jag älskar deras alla vintage-affärer. 
Lourdes är född i förhållandet mellan Madonna och Carlos Leon.

Läs även:


Av Agneta Nisbeth
Foto: Webbdump Material World och Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Madonnas dotter Lourdes har skaffat en egen blogg”

 1. Stina skriver: 2 juli, 2010

  Snacka om att denna tös redan vid 13 års åldern är drillad att skapa sig en egen karriär. Låter inte riktigt sunt. Vi får hoppas att det går bra för henne så att vi inte får ännu en kraschad barnstjärna, på senare år.


 2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 juli, 2010

  Stina.
  Det är stor risk att dina farhågor besannas. Barn måste få vara barn.


 3. Stina skriver: 2 juli, 2010

  Javisst är det så Demba. Den risken är väll ganska överhängande. Hon tillåts att blogga och vara ute på internet, men inte färga håret. Vilket är mest skadligt egentligen? Barn som tvingas bli vuxna för tidigt, blir oftast väldigt otrygga och får det svårt att hitta sig själva tror jag. Det som föräldrarna missar i uppfostran får oftast andra i omgivningen ta del av och sota för, när barnet på senare år testar sina gränser.. Då kan det gå lite hur som helst.


 4. Stina skriver: 2 juli, 2010

  Ja den risken är väll ganska överhängande Demba. Hon får lov att blogga och använda internet, men inte färga håret. Vilket är mest skadligast egentligen? Tror sådana barn som tvingas bli vuxna förtidigt ofta blir otrygga och får svårt att hitta sig själva. Ofta får omgivningen ta del av och sota för detta när barnet blir äldre och testar sina gränser, då föräldrarna missar viktiga bitar i barnuppfostran under denna viktiga period.. Har försökt att skriva den här kommentaren ett par gånger nu men den granskas, får se om den går fram denna gång.


 5. Helena M skriver: 3 juli, 2010

  Instämmer med föregående talare.


 6. Nettan skriver: 3 juli, 2010

  Jag kan inte göra annat än att hålla med er alla tre. Hon tillåts att blogga och använda internet, men att färga håret får hon inte lov att göra. Vad är mest skadligt i längden egentligen? Sådana barn som henne, som tvingas växa upp för tidigt, blir ofta otrygga och får det svårt att hitta sig själva. Den uppfostran som föräldrar ofta missar under denna viktiga tid, tar barnet ofta tyvärr ut på andra i omgivningen och testar sina gränser när barnet blir lite äldre.. Då kan det sluta lite hur som helst, om man som förälder inte är uppmärksam och ser signalerna i tid..


 7. Nettan skriver: 3 juli, 2010

  Ja sådana barn som henne, som tvingas växa upp för tidigt. Blir ofta otrygga i sig själva. Den uppfostran som föräldrarna ofta missar under denna viktiga tid, tar barnet ofta tyvärr ut senare på omgivningen och testar sina gränser när de blir lite äldre..
  Då kan det sluta lite hur som helst, om man som förälder inte är uppmärksam och ser signalerna i tid.. Ett varnande exempel är exempelvis Brittney spears


 8. Tindra skriver: 4 juli, 2010

  Jag håller med er alla. Barn ska få lov att vara barn. Det är viktigt att föräldrar tar sitt vuxen ansvar under hela barndomen, annars riskerar barnet att krascha, testa gränser och ta ut detta på HELA sin omgivning senare och andra vuxna får uppfostra dem.. Hemskt men sant..


 9. Nettan skriver: 4 juli, 2010

  Jag håller med er alla. Barn ska få lov att vara barn. Det är viktigt att föräldrar tar sitt vuxen ansvar under hela barndomen, annars riskerar barnet att krascha, testa gränser och ta ut detta på HELA sin omgivning senare och andra vuxna får uppfostra dem.. Hemskt men sant..


 10. Michellemichelleguhlstorf.blogg.se skriver: 30 augusti, 2010

  Jag tycker ioförsig att det är bra hon bloggar och är ute på nätet.. Det hör ju framtiden till och det har skolor sett till att införa in i “Barnens” liv i tidig ålder.. Att hon har ett armband som tyvärr många anses som en negativ symbol kanske hon kan ändra på nu ?? Hon är dock våra döttras nutida ansikte utåt!! Istället för att trycka ned och ha en negativ inställning till denna underbara tjej kanske vi borde se oss om hur vi själva är och börja tänka positivt om allt runt om oss.. kanske det inte går så illa för Lourdes som det gick för hennes mor mellan värven tack vare all negativ media som cirkulerat genom åren.. Värt att tänka på ??


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar