Madonnas pojkvän på catwalken

Madonnas pojkvän på catwalken
Annons

Jesus Luz på catwalken
Jesus Luz på catwalken

Madonnas pojkvän, den brasilianske snyggingen Jesus Luz, har inte lagt av livet som modell. Här ser vi honom arbeta för fullt på catwalken under en modeshow i Milano.

Jesus Luz har med sitt nära förhållande med popstjärnan Madonna blivit ett hett namn, inte bara i modevärlden. Sedan han blivit den 28 år äldre popstjärnans nya toyboy kan han inte gå många steg utan att få paparazzifotograferna i hälarna.

Annons
Unge Jesus gillar Madonna
Unge Jesus gillar Madonna

Men just denna dag var det helt naturligt att bli fotograferad, Jesus gick nämligen som modell på en modevisning i Milano i helgen.

För en tid sedan uttalade sig Jesus om sitt förhållande med Madonna. Han hävdade att de bara var nära vänner, inget mer.

– Jag planerar inte att gifta mig med henne. Jag kan inte heller säga om hon är kvinnan i mitt liv. Men Madonna är en vacker kvinna. Hon är full av positiv energi. Jag tycker hon är fantastisk och så har hon en underbar personlighet.

Han är heller inte alls orolig vad folk tycker eller skriver om honom, vare sig det är att han är en toyboy eller att han skulle utnyttja henne för att bli berömd.

– Jag bryr mig bara inte!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Madonnas pojkvän på catwalken”

  1. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 22 juni, 2009

    Hmmm…Madonnan och Jesusbarnet??


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar