Magdalena Graaf: “Jag
känner mig rädd och ensam”

Magdalena Graaf: känner mig rädd och ensam"" class="post-featured-" data-lazy="false">
Annons

Magdalena Graaf

Det var då. Magdalena Graaf och Magnus Hedman ...
Det var då. Magdalena Graaf och Magnus Hedman ...

Först kom hjärnblödningen sedan sorgen.
Det senaste året har varit tufft för Magdalena Graaf.
Nu berättar hon om sjukdomen och ensamheten.

– Jag känner mig rätt liten, rädd och ensam, berättar Magdalena Graaf i en öppenhjärtig intervju i tidningen Mama.
Hittills har 2009 varit ett långt ifrån enkelt år för sångerskan, modellen och författaren Magdalena Graaf. Det började hårt och fortsatte ännu hårdare. I vintras var Magdalena en av deltagarna i succéprogrammet “Let’s Dance” men bara en kort tid in i tävlingen tvingades hon under turbulenta former avbryta sin medverkan – Magdalena hade fått hjärnblödning. Från början kände hon bara en smärtande huvudvärk, som senare visade sig vara en blödning i huvudet.

Annons

– Vi hårdtränade ju för “Let’s dance”. Jag hade haft rätt kraftig huvudvärk i 1,5-2 veckor, men jag tog Alvedon. Sen skulle jag och min danspartner Daniel da Silva göra ett inslag här ute i Sigtuna där jag skulle lära honom att rida och när jag travade… det kändes som att huvudet exploderade.

... nu är det Denise Lopez som gäller!
... nu är det Denise Lopez som gäller!

Ingenting är sig likt för Magdalena

Magdalena fick tillbringa en tid på sjukhus, men nu är hon hemma igen. Och visst mår hon bättre, men ingenting är sig likt. Magdalena berättar för Mama att hon lätt tappar tråden och blir ledsen. I mångt och mycket beror kanske de sorgsna känslorna också på ensamheten hon känner, ensamheten och sveket från ex-maken. Bara en kort tid efter blödningen kom det ut att hennes ex, Magnus Hedman, flyttat ihop med en ny kvinna – artisten Denise Lopez.
– Kan du fatta, samma dag som hon träffar mina barn första gången, samma dag flyttar hon in. Direkt börjar hon lämna och hämta Lance och Tristan på dagis och i skolan.

Av Johanna Fredriksson
Foto: All Over Press, Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

27 kommentarer till “Magdalena Graaf: “Jag
känner mig rädd och ensam””

 1. lena nilsson skriver: 26 maj, 2009

  Jag säger som min gamla mamma.det finns dem som har större problem,men inte vädrar det i media.


 2. Astrid skriver: 26 maj, 2009

  Hjärnblödning ÄR et stort problem för dom som drabbas, Lena. Förlamning kann till exempel vara följd av en stroke. Inte ge upp, Magdalena. Det nyttar att kämpa! Du är inte ensam! Även tristessen försvinner med tiden.


 3. BrittaolofssonMagdalenaGraaf skriver: 26 maj, 2009

  Det har stått i pressen att det egentligen inte var en hjärnblödning. Var tacksam att Du blivit frisk och att du har friska barn. Och det är väl fantastiskt att din före detta mans nya kvinna försöker att få ett gott förhållande till era barn. Lyc ka till


 4. Louise, Borgholm skriver: 26 maj, 2009

  Det finns knappt en värre känsla än att känna sig ensam, rädd och utsatt…


 5. Fredenfranskbulldogg.blogg.se skriver: 26 maj, 2009

  Hur förklarar man kärlek med ord? Se mitt försök på bloggen!


 6. Carolina, Malmö skriver: 26 maj, 2009

  Har man inte hälsan har man ingenting… Att vara svårt sjuk dominerar ens liv totalt! För några år sedan var en nära anhörig dödssjuk, hon kände sig också rädd, ensam och väldigt utsatt…


 7. christina skriver: 26 maj, 2009

  Ena dagen pratar du ut i media, nästa spyr du över dem? Det är väl lite konstigt? Inte f-n trodde du väl att Magnus skulle bli själv resten av livet? Det finns de som har det mycket värre än du!


 8. Karin, Öland skriver: 26 maj, 2009

  Fred, du är tydligen en romantisk man, det är bra! Magdalena, du har gått igenom så mycket i ditt liv och nu detta… Jag beundrar dig enormt, du är sedan gammalt en fajter, du klarar det här, du är ju redan över det värsta! Kram, Karin


 9. Berit skriver: 26 maj, 2009

  Till er här som klagat på Magdalena!
  Ni har ingen aning om vad hon går igenom eller hur hon blivit behandlad.
  Läs hennes egna blogg på Bloggfamiljen.se så kanske ni lär er något.
  Ni har visst även missat falska självgoda anna book och hur hon och den där denise har gjort illa Magdalena i deras blog.
  Isch för er!


 10. Lise skriver: 26 maj, 2009

  Hej!

  Jag vet hur du känner det. För jag har varit mycket ensam och att livet är inte så lätt. Jag tycker det är bra att du är ärlig med dina känslor och låt dem bara komma ut. Så blir du friskare fortare. Jag tycker du är bra tjej och det kommer bli bra snart för dig ::-)

  Här har du en bra hemsida dalairama.com och handlar om horoskop. Men man får läsa på djupet om sitt tecken. Sprid denna sida vidare för det har jag gjort 🙂

  Ha en bra tis kväll!!!


 11. Netaadika.bloggspace.se skriver: 26 maj, 2009

  Det är synd om människorna.


 12. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 26 maj, 2009

  Haha Neta, det krävs en Strindberg för att analysera Svenskdams texter, inte dåligt med den associationen 🙂


 13. Netaadika.bloggspace.se skriver: 26 maj, 2009

  Eller hur, Johannes. 😀


 14. Marie skriver: 26 maj, 2009

  Johannes, du ser väldigt ung ut, du försakar väl inte skolarbetet för Svensk damtidning? Vill du bli hovreporter när du blir stor?


 15. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 26 maj, 2009

  Marie. Jag är avslöjad. Sanningen att säga är att jag just nu sitter med skolarbete, det gör jag i stort sett varje gång jag går in här… Men något roligt skall man få ha i eländet…


 16. Marie skriver: 26 maj, 2009

  Johannes, tänk att det finns ungdomar som du! Referensen till Strindberg avslöjar att du är en intelligent ung man! Lycka till med skolarbetet, det går säkert lysande!


 17. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 26 maj, 2009

  Tack Marie, det var snällt av dig!


 18. Johannes avkomma.beslutetavbrutet.blogg.se skriver: 27 maj, 2009

  Lägg ner. Du är kanske ensam och rädd. Men sluta beklaga dig om det i svensk media. Be journalistjäveln skriva om något som -rör- oss andra istället och gör det du kallar ditt jobb. Dina vardagstrivialiteter gör osäkra människor mer osäkra på om dom själva ska klara av den dagen exet hittar en ny.
  Gör en insats med dina pengar vetja och stick till nån krigszon nånstans och blogga om det… Så kanske du ändrar dina värderingar gällande ensamhet.

  Annars en varm kram till dig 😉


 19. Johannes avkomma.beslutetavbrutet.blogg.se skriver: 27 maj, 2009

  >berit
  Kul, du klagar på folk som klankar ner men kastar själv sten. Låt känslorna komma utom Anna Book om du nu ska börja. Självgod är väl kalrt att man har lov att vara. Hur skulle det vara om man försvarade alla andra hela tiden? Som du själv verkar göra.
  Sluta tyck synd om kändisarna och ring redaktören för den här “tidningen” och be henne om ett reportage om ditt eget känsloliv…
  Tänkte det.


 20. Fredenfranskbulldogg.blogg.se skriver: 27 maj, 2009

  Följ med och läs min vackra saga i bloggen!


 21. Birgitta skriver: 27 maj, 2009

  Var karl inte otrogen med Linda Bengtzing under slutet av deras äktenskap? Han är ingen förlust, Magdalena!


 22. Jacqueline skriver: 27 maj, 2009

  Tänk att ha det så bra att exmaken säger till sin nya partner att ställa upp för den sjuka Magdalena och följa med barnen till dagis och skola.


 23. The colour of love skriver: 27 maj, 2009

  Blev så glad när jag såg att de strålade av kärlek Magdalena o Daniel. En kärlek som hon behöver för sitt känsloliv. Det måste även ha gjort Mange glad. Kanske kan det bli en “extended family group”.


 24. gäst skriver: 28 maj, 2009

  Magnus och Denise träffades efter hon skrevs ut från sjukhuset. När och om hon flyttade vet ju ingen av oss. Det är fantastiskt att Denise och barnen har en fin relation och hon ska vara glad över att Magnus hittat en ny kvinna. Magdalena gör allt för att förstöra och hon vägrar släppa taget om sin exman. I sin blogg skriver hon att hon är glad för Magnus och Denise skull. Yeah right! Då skulle ni veta sanningen hur hon håller på bakom sin patetiska blogg och sina patetiska uttalanden i media. Terror på mycket låg nivå. Låt Magnus och Denise och sluta prata om deras privatliv i media för att få lite uppmärksamhet.


 25. Tantlila skriver: 29 maj, 2009

  Hej Magdalena!
  Vill bara önska dig en god fortsättning
  och hoppas din sommar blir fin.


 26. ida skriver: 2 juni, 2009

  Hej Magdalena. Jag känner Linnea och tycker dom elaka kommentarerna här är avundsjuka kommentarer som e avundsjuka och elaka-ta inte åt dig. Dom klagar på att du är med i media-ändå så läser dom tydligen själva om dej…. dubbelt ellör!!?
  Inte kul att känna sej ensam å så-jag vet.
  Kämpa på järnet! (Har träffat Tristan och Lance-dom e jättegulliga)
  Ha skoj å skit i människor som e piss-bittra!!
  kram


 27. Blogghysteria skriver: 6 december, 2009

  Att skriva blogg är ej lika med SANNING. Media tar sina uppgifter från Madalenas blogg sedan blir hon rent otroligt arg i sin blogg för att de
  gjort det samt skriver att det är en lögn. Hoppsan…jo, jag läser olika bloggar, intressant att se vad som finns i huvudet på dessa. Sorgligt för det mesta men ibland faktiskt bra föredömen för våra ungdomar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar