Malin Åkerman har blivit mamma

Malin Åkerman har blivit mamma
Annons

Den svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman och maken Roberto Zincone har fått sitt första barn.

Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, 34, och maken Roberto Zincone fick en liten babypojke i tisdags, Sebastian Zincone ska han heta. Det uppger den svensk-kanadensiska stjärnan på sin twitter-sida. Hon skriver också:
– Min make och jag välkomnade en liten underbar, frisk babypojke i morse. Största lyckan i mitt liv!!! Älskar mitt barn mer än livet självt.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Malin Åkerman har blivit mamma”

 1. M skriver: 17 april, 2013

  Det ser lite lustigt ut när maken är så kort och full med tatueringar. Den tuffa imagen kommer liksom lite av sig. Och Malin ser ut som en Barbiedocka med det automatiska leendet. Men glada är de förståss! Jag tycker det är synd att SvD har mer och mer blivit en skvaller och kändistidning a la Se och Hör, istället för en kunglig veckotidning. Mer Madeleine och Chris tack!


 2. PBoo skriver: 17 april, 2013

  Grattis!

  Hon är en underbar skådespelerska – bjuder mycket på sig själv i sina olika roller där hon spelar många olika typer av karaktärer.

  Paret – som jag förstått det – har varit gifta i massor med år – kul för dem att få bli föräldrar nu.


 3. Tjohanna skriver: 17 april, 2013

  #Ser det lustigt ut? Hur kan kärlek se lustig ut? Två människor som uppenbarligen älskar varandra och struntar i era normer. För mig är det Totally beautiful!!!! Två vackra människor fann kärlek och belv föräldrar. Kan det bli bättre?


 4. mona skriver: 17 april, 2013

  Hon kanske har väldigt höga klackar!


Annons

Laddar