Malin Åkerman och maken har separerat

Malin Åkerman och maken har separerat
Annons

malin-akerman-roberto-ste

Enligt amerikanska tidningar har skådespelerskan Malin Åkerman separerat från maken Roberto och hon bor nu ensam med parets lille son.

Malin Åkerman, 35, och maken, rocktrummisen Roberto Zincone har separerat, det bekräftar skådespelerskan i People magazines nätupplaga. Paret gifte sig 2007 och har sedan dess fått sonen Sebastian som föddes i april.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

31 kommentarer till “Malin Åkerman och maken har separerat”

 1. Marguerithe skriver: 26 november, 2013

  Tur att Carl Ph inte har träffat den här typen av kvinna.


 2. Tina skriver: 26 november, 2013

  YES..!
  Har aldrig förstått varför den oerhört vackra o begåvade Malin valde den här……ja vad..?
  Go for Alexander..!


 3. Viktoria af Jerusalem skriver: 26 november, 2013

  Titel, pengar, skönhet – INGET kan köpa kärlek eller lycka!


 4. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 26 november, 2013

  # 1. vad menar du med det? Det finns väl betydligt värre kvinnor än MÅ även om jag inte anser henne vara speciell på något vis.

  Hon var gift med sin man i sex år. Det är längre tid än många andra skådisar, synd att de inte kunde hålla ihop när deras gemensamma son kom till världen.


 5. snickarjohn skriver: 26 november, 2013

  Tina2,
  Bestäm Dig.
  Tidigare i år kallade Du Åkerman för en obegåvad nobody.
  Skriv lite färre inlägg så kanske Du minns vad Du skrivit.
  Det var ju det där med trovärdighet som jag påmint Dig om, Du vet.


 6. snickarjohn skriver: 26 november, 2013

  Marguerithe 1,
  och vilken typ är det?


 7. Tina skriver: 26 november, 2013

  5 Get a life outside snickeboa..!


 8. Pboo skriver: 26 november, 2013

  # 1 Marguerithe

  Citerar; "Tur att Carl Ph inte har träffat den här typen av kvinna." Du menar att det är tur att han inte träffat "den här typen av kvinna" som är en kvinna som har utbildning, egen karriär, egen ekonomi och till och med förmögenhet, som uppmärksammats internationellt och i Hollywood för sina rollprestationer – alltså sin yrkeskunskap, som varit tillsammans med samma man i princip ett årtionde och gift i över 7 år, som skaffat barn med sin make?! Du prioriterar alltså motsatsen till detta – du har verkligen annorlunda preferenser!


 9. tummen upp! skriver: 26 november, 2013

  7 Inte första gången du inte kan ge svar på tal. stå upp för vad du gjort istället.


 10. Tina skriver: 26 november, 2013

  9 Menar du att Jag ska stå upp för att du saknar vett..?
  Not my bag..!


 11. Marguerithe skriver: 26 november, 2013

  "9" snickarjohn,
  Självupptagen, icke ödmjuk.


 12. Marguerithe skriver: 26 november, 2013

  forts "10"
  till "6" ska kommentaren vara.


 13. Marguerithe skriver: 26 november, 2013

  "8" Pboo,
  Din kommentar kommer som ett brev på posten.
  Vissa skulle bara inte kunna bli kungliga. Kan nämna fler om du önskar. Det har med personligheten att göra. Eftersom du jämför med Sofia H kan jag säga att hon har potential för att bli kunglig. Tror att drottning Silvia också ser det, annars hade hon varit ute ur bilden för längesedan.


 14. Marguerithe skriver: 26 november, 2013

  "8" Pboo,
  "annorlunda preferenser"?
  Jag föredrar starka kvinnor som t ex Natasha Illum Berg som gett sig ut i världen ensam för att undersöka djurens livsvillkor. Jag kan inte tänka mig henne ansluta sig till en feministförening. Kan du?
  En modell är en modell, är en modell, kan man säga. Ingen förebild. Människor som speglar sig i sig själva och tjänar pengar på det.


 15. My skriver: 26 november, 2013

  ja ve och fasa om han hade träffat en sådan förskräcklig kvinna som Malin Åkerman istället för nobla Moder Theresa…eh..jag menar Sofia.


 16. Margueritesvenskdam.se skriver: 27 november, 2013

  Detta är förvisso en underhållande spalt …. 🙂


 17. tummen upp! skriver: 27 november, 2013

  10
  Man kan ju undra vem det är som saknar vett i denna spalten.
  Svara nr 5 istället.


 18. Olga skriver: 27 november, 2013

  Till # 16 , Marguerite – ja det verkar så…
  Det är intressant att få lära att utvikningsbranschen skapar just ödmjuka personligheter … tycker faktiskt tvärtom att de som frivilligt går in är väldigt högmodiga och egocentriska …självupptagna personer .
  Hoppas att detta före detta SH-s sambon uppskattar också "ödmjukhet " efter att han blev utbytt på noll-tid i 2009 mot en som är mycket bättre bemedlad http://www.dt.se/nyheter/alvdalen/1.3385830-jubel-da-lena-sjong-med-larz-kristerzmade-in-alvdalen-uppskattad-show .
  Angående Malin Åkerman kan man säga att här räckte talanger även för en riktig Hollywood – karriär och förhoppningsvis allt kommer ordna sig på det privata fronten så småningom…eller hittar de tillbaka till varandra) .


 19. snickarjohn skriver: 27 november, 2013

  Marguerithe 11,
  Förlåt men – är ni bekanta?


 20. snickarjohn skriver: 27 november, 2013

  2, 7, 10,
  När man Som Du, bästa Tina, har så många strängar på sin lyra;
  estet, stylist, designer, kulturelitist, mellanösternexpert, politisk lobbyist och etnolog – allt enligt egen utsago – är det förlåtligt att då och då glömma vad man skrivit.


 21. Tina skriver: 27 november, 2013

  20 Hen får fortsätta googla fram resten av mina engagemang..!
  Hen borde dessutom byta till Googlejohn..must run…!


 22. snickarjohn skriver: 27 november, 2013

  21,
  …..must run. Tror inte det. Nej förresten. Vet.


 23. My skriver: 27 november, 2013

  Mona och Tina, självutnämnda experterna och primadonnorna på denna sida. 😀


 24. Marylou skriver: 27 november, 2013

  Tina kan du stå för vad du skrivit som flera ber om. Om du inte kan det varför då skriva alls? Du får akta dig för som snickarn säger finns det inget förtroende kvar för dig. Det verkar som du gräver dig djupare ner för varje kommentar du gör.


 25. Pboo skriver: 28 november, 2013

  # 13, 14 Marguerithe

  Citerar; " Eftersom du jämför med Sofia H…" Nej, jag har aldrig i min #8 nämnt Sofia! Det är uppenbarligen du som tolkar in detta, intressant, då du måste uppfatta Sofia som motsatsen till vad jag skrev om Malin Åkerman, vilket var bl.a. utbildad, självförsörjande, framgångsrik inom sitt yrke som skådespelerska, flera fina yrkesutnämnelser m.m. (det var du som var glad att P Carl Philip inte träffat "den här typen av kvinna") ! Citerar; "En modell är en modell, är en modell, kan man säga. Ingen förebild. Människor som speglar sig i sig själva och tjänar pengar på det." Eftersom du dragit in Sofia i det här – Sofia är en f.d. modell, visserligen inte en "riktig" modell, utan en glamourmodell, men ändå, if the shoe fits om Sofia enligt dig – du har avslöjat din riktiga syn på Sofia!


 26. snickarjohn skriver: 28 november, 2013

  21 Tina,
  Jag glömde förstås Dina uppdrag för UNHCR.
  Det var ju lite dumt av mig.


 27. Marguerithe skriver: 28 november, 2013

  "25" Pboo,
  Jag vet inte vad du tror att min uppfattning om Sofia H är. Hennes bakgrund ligger henne i fatet, men hon har ett drag av arbetsmyra i sig som jag kan tycka är sympatiskt. Energin sprudlar. Det absolut värsta jag vet är lattedrickande kvinnor. Alla som försöker göra något för andra är värda respekt. Det har hon gjort/gör sedan hon träffade Carl Ph och hon har hållit en låg profil.
  Vi behöver arbetsbenägna kungliga i Sverige. Man kan lära sig mycket utan akademiska poäng, vilka inte är så mycket värda i Sverige idag. I vår familj har vi valt utländska universitet.


 28. Pboo skriver: 28 november, 2013

  # 27 Marguerithe

  Så nu menar du att Malin Åkerman är en "lattedrickande kvinna" och att det är det som nu ligger till grund för ditt utlåtande om henne som "Tur att Carl Ph inte har träffat den här typen av kvinna."?! Tidigare var det; "En modell är en modell, är en modell, kan man säga. Ingen förebild. Människor som speglar sig i sig själva och tjänar pengar på det." Detta trots att Malin Åkerman är SKÅDESPELERSKA och inte modell och hon genom sina yrkesprestationer som skådespelerska fått flera utmärkelser. Den som är f.d. modell eller rättare sagt glamourmodell är Sofia – alltså enligt logik är detta din uppfattning om Sofia, som "ingen förebild" som någon som "speglar sig i sig själv(a) och tjänar pengar på det." Din kritik av svenska universitet är verklighetsfrånvänd, finns många internationellt kända forskare utbildade här i landet. Du skriver också; "Alla som försöker göra något för andra är värda respekt." Bra – då gäller din respekt fr.o.m. nu även P Madeleine!


 29. Irena skriver: 29 november, 2013

  Ja, den här artikelns vidhängande kommentarer är veckans komiska höjdpunkt och ett surrealistiskt mästerverk. Samuel Beckett hade varit grön av avund. Vi väntar alla på Godot. Men vissa har roligare än andra.


 30. Irena skriver: 29 november, 2013

  Knatte Fnatte och Latte?


 31. Marguerithe skriver: 1 december, 2013

  "29" Irena,
  Vi kan tycka att det mesta är surrealism på dessa sidor.Jag vill bara försvara Carl Philips kärlek.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar