Marcia Cross kämpar på för makens skull

Marcia Cross kämpar på för makens skull
Annons

Marcia Cross är på väg till marknaden med sin dotter
Marcia Cross är på väg till marknaden i Brentwood med sin ena dotter

Marcia Cross är inte bara en tuff hemmafru i våra teverutor, hon kämpar på varje dag med sina tvillingar och stöttar samtidigt maken Tom Mahoney som är sjuk i cancer. Här ser vi tevestjärnan med dottern Savannah på armen, på väg till grönsaksmarknaden i Brentwood.

Annons

Det är nu ett halvår sedan Marcia Cross make Tom Mahoney drabbades av cancer och tvingades att spendera långa perioder på sjukhus. Han börjar tack och lov att se lite piggare ut säger de som sett honom. Men den 52-årige aktiemäklaren visar sig sällan ute och Marcia får nu själv ta hand om parets bägge tvillingflickor, Savannah och Eden som blir två nu i höst.

Tyvärr är det inte första gången som Marcia tvingas se en närstående insjukna. Den 47-åriga skådespelerskans tidigare kärlek, kollegan Richard Jordan, avled av sin cancer 1993. De fick bara fem år tillsammans.

Marcia berättade själv i en teveintervju hur hon låter barnen hålla kontakten med sin pappa, trots sjukhusvistelsen.

– Vi spelar in mycket av våra dagliga liv på film. Så Tom inte går miste om allt vi gör tillsammans, som flickornas pott-träning till exempel, säger Desperate Housewife-stjärnan.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar