McCartneys exfru – vegodrottning mot nya höjder

McCartneys exfru - vegodrottning mot nya höjder
Annons

Heather Mills.
Heather Mills.

Paul McCartneys exfru Heather Mills riskerade liv och lem när hon öppnade sitt vegetariska café i helgen. För att imponera på gästerna klättrade hon nämligen upp på taket – trots sin benprotes!

Djurrättskämpen och före detta glamourmodellen Mills, 41, hade några miljoner över från skilsmässan från Beatles-stjärnan Paul McCartney och fick den briljanta idén att starta ett vegetariskt ekologiskt café. Sagt och gjort, i helgen invigdes så “V-Bites” i Hove på den engelska sydkusten. Heather klättrade våghalsigt upp på taket, trots sin benprotes, för att hålla invigningstalet. Efteråt stod hon själv för serveringen.

Annons
Heather Mills på taket.
Heather Mills på taket.

Mills rörde upp känslor bland ortsbefolkningen då hon köpte upp en mycket populär fiskrestaurang, sa upp personalen och plockade bort fisk från menyn. Caféet kommer nu istället att servera vegetariska rätter som hon själv skapat.

Mills hoppas på att så småningom utvidga caféet till en hel kedja som kan utmana hamburgerställen runtom i världen. Mills meddelade också att hon själv kommer att stå för matlagningen varje söndag.

Heather Mills och Paul McCartney gifte sig 2002 och den slutgiltiga skilsmässan blev klar 2008. Liksom Pauls avlidna fru Linda, är Mills en stark förespråkare för vegetarisk mat. Linda skapade ett sortiment av vegetariska matprodukter som bär hennes namn och fortfarande finns på marknaden. Linda dog av bröstcancer 1998.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Allover Press, Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “McCartneys exfru – vegodrottning mot nya höjder”

 1. Martin skriver: 9 juli, 2009

  jaha och Sir Paul riskerade liv och lem nar han gifte sig med henne..:)
  Det knasigaste var att han inte hade nagon “giftermals forord”…och hon hade inte en sekin….nu har dom ett barn gemensamt….ack ja….:(


 2. tantlila skriver: 9 juli, 2009

  Ja det är en tuff brud den “där”..


 3. JacquelineMcCartneysexfru-vegodrottningmotnyahöjder skriver: 9 juli, 2009

  Hur kunde hon få så många millar vid skiljsmässan från Sir Paul McCartney? Turen att ha varit gift med en givmild man eller en skicklig skiljsmässoadvokat? De fick en dotter tillsammans och var gifta i några år. Resten av åren var väl skiljsmässostrider i rätten. När man har fått sådana fantasisummor jobbar man bara för att det är roligt. Så hoppas att det blir jätteroligt att driva vego-caféet Linda.


 4. Anna skriver: 9 juli, 2009

  Hon var visst en lyxhora!!
  Och Sir Paul hade visst ingen aning om det..


 5. Anna skriver: 9 juli, 2009

  Hon har ialla fall gjort livet lättare för vegetarianer..


 6. Irena. skriver: 9 juli, 2009

  Det där med Sir Paul, det är lite kul när man tänker på hans genuina arbetarklassbakgrund i Liverpool..
  Han kom upp sig och Heather kom också upp sig…Nu har de ett oskyldigt barn tillsammans.


 7. Martin skriver: 9 juli, 2009

  Jaqueline…Sir Paul skrev aldrig nagot aktenskaps forord, dvs en overenskommelse fore aktenskapet hur pengar och tillgangar skall fordelas vid en eventuell skilsmassa….Detta ar att rekommendera i manga fall, men i de fall dar ena parten ager sina klader och den andra ager miljoner,(i Sir Pauls fall miljarder) ar det ju en forutsattning, allt annat ar vansinne…..om Du inte tror mig?? Fraga Sir Paul..!!….:)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar