Mel Gibsons älskarinna
redan med barn!

Mel Gibsons älskarinna <br>redan med barn!
Annons

meloksana

Mel Gibson och OksanaMel Gibson hade inte ens hunnit lägga in om skilsmässa från sin hustru, Robyn Gibson, innan han var på väg att bilda ny familj med sin älskarinna Oksana Grigorieva.
Nu rasar hans barn över pappas otrohet!

Annons

Det lilla liv som 39-åriga Oksana Grigorieva nu bär på, har orsakat et gigantiskt familjebråk. Mel Gibsons barn är rasande på sin pappa och protesterar hejvilt. Framförallt så har de ingen lust att dela det förväntade miljardstinna arvet med några halvsyskon.
Situationen är kaotisk och blir  inte direkt enklare av att Mel Gibson dessutom alltid hävdat att han är djupt religiös…

Mel i storbråk med barnen

Det är en källa nära familjen som till sajten Tmz avslöjar anledningen till storbråket mellan Mel Gibson och hans barn.
53-årige Mel Gibson tiger som muren, men visar ändå glatt upp sig tillsammans med sin nya kvinna, ryska sångerskan Oksana, som han snabbt hyst in i en av sina villor i Los Angeles. Det såg ju inte så bra ut att hon delade bostad med sitt ex, låtskrivaren och producenten David Foster!
För Okasanas del är det andra barnet, sitt  första, sonen Alexander, har hon tillsammans med skådespelaren Timothy Dalton. Mel Gibson och Robyn, som har varit gifta i nästan 29 år, har sju barn tillsammans.

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Mel Gibsons älskarinna
redan med barn!”

  1. Berit skriver: 25 maj, 2009

    Otrohet piffar alltid upp ett äktenskap! Jag tycker inte Mels fru skulle ha begärt skilsmässa! Att ens make har en älskarinna det får man acceptera!


  2. Bridget skriver: 26 maj, 2009

    Still going strong, lite som Törnfåglarna, båda är superkatoliker men efter ett tag återvänder father Ralf till kyrkan och förmodligen Mel till sin fru.


  3. Anna skriver: 26 maj, 2009

    Tror inte att Mels fru tar tillbaka honom..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar