Mel Gibsons dotter – en Lucia!

Mel Gibsons dotter - en Lucia!
Annons

Mel-Gibson-Oksana

I fredags välkomnade Mel Gibson sitt åttonde barn, en dotter. Och nu är det klart att hon får det säsongsanpassade namnet Lucia!

Det har stormat en hel del kring Hollywoodstjärnan Mel Gibsons romans med den fjorton år yngre sångerskan Oksana Grigorieva. Men nu lyser lyckan kring Oksana, Mel och deras lilla dotter som föddes på en privat klinik i Los Angeles i fredags.
Oksana och Lucia vilar nu ut i hemmet i Los Angeles och Mel Gibson pendlar mellan filmande och sin lila familj för att missa så lite som möjligt av den härliga första tiden. Innan Mel åkte till New York för att fortsätta inspelningen av “The Beaver”, där han spelar mot Jodie Foster, så hann de nyblivna föräldrarna också bestämma sig för att dottern ska döpas till Lucia.

Annons

Stred för kärleken

Visserligen hade Mel och hustrun Robyn levt separata liv i två år, men nyheten att Mel hade en älskarinna slog ändå ner som en bomb i våras. Och inte blev det bättre av att det strax senare avslöjades att Mel och hans nya kärlek väntade barn!
Skilsmässan mellan Robyn och Mel tippas också att bli en av de dyraste i Hollywood. Mel Gibson uppges vara god för 7,2 miljarder kronor och paret som varit gifta sedan 1980 har inget äktenskapsord. Större delen av Mels förmögenhet har han också arbetat ihop medan de varit gifta – och det ger hustrun Robyn bra utdelningsprocent.
Oksana Grigorieva var tidigare ihop med skådespelaren Timothy Dalton och har ett barn tillsammans med honom, Alexander, 12 år. Mel Gibson har sedan tidigare sju barn från äktenskapet med Robyn.

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Mel Gibsons dotter – en Lucia!”

 1. Natasha skriver: 5 november, 2009

  Timothy Dalton, Mel Gibson… nice “collection”… heter den “True love”? … talking about golddiggers…


 2. Martin skriver: 5 november, 2009

  vilket fint par…. dom ser vaerkligen ut att ha “aktenskapstycke’ !! 🙁


 3. Irena. skriver: 5 november, 2009

  Detta blev lite confuserande, då jag tittade efter ljusen i flickans hår…tog för givet att dottern i rubriken var flickan på bilden..


 4. Martin skriver: 5 november, 2009

  konfunderande Irena konfunderande !!


 5. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 5 november, 2009

  Irena.
  Det är nog så att dom är tre generationer i den familjen.


 6. Bella Donna skriver: 5 november, 2009

  Nu har han blivit “Octo-Mel”!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar