Mia Farrow drabbad av ny tragedi

Mia Farrow drabbad av ny tragedi
Annons

Mia Farrows bror är död

Mia Farrows bror är död

Mia Farrow drabbades i dagarna av en ny tragedi, hennes bror Patrick Farrow hittades död i Vermont. Polisen befarar att han kan ha mördats. Nyheten kommer ett halvår efter att Mias 35-åriga dotter Lark avled efter en längre tids sjukdom.

Annons

Det har varit några tuffa månader för skådespelerskan Mia Farrow. Polisen är inte säkra på varför den 66-årige Patrick Farrow avlidit, men man befarar att han kan ha tagit livet av sig. Den kände konsthandlaren hittades i dagarna livlös hemma i bostaden. Larmet kom från en ännu icke identifierad kvinna, berättar polisen för amerikanska tidningar.

Patrick drev eget konstgalleri, Farrow Gallery i Castleton som han drev tillsammans med sin hustru Susan Farrow. Men han var också en ivrig fredsaktivist som motsatte sig landets krig i Irak.

Annons

Dödsfallet kommer bara sex månader efter att Mias egen dotter Lark Previn avled. Hon hade varit sjuk en längre tid och gick bort i december förra året och efterlämnade då två döttrar. Lark var adopterad från Vietnam av Mia Farrow och hennes dåvarande make Andre Previn.

Av: Agneta Nisbeth

Foto Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Mia Farrow drabbad av ny tragedi”

 1. Anna skriver: 17 juni, 2009

  Stackars Mia..


 2. NetaGu.bloggspace.se skriver: 17 juni, 2009

  Den här Mia Farrow är klart sjuk. Hon har adopterat en hel drös med barn. Hennes äldsta adoptivdotter har dött i aids. En annan dotter gifte sig med hennes man!
  Något fel måste det ju vara på människan.


 3. Ketti skriver: 17 juni, 2009

  Vilken jäkla tur att man inte behöver träffa på “Neta” i verkligheten! Är det Mia Farrow det är fel på när en dotter dör i AIDS? Är det hennes fel att hon upptäcker att Woody Allen är “helt sjuk”? Hur tusan tänker “Neta” egentligen. Försök en gång till om det hjälper.


 4. NetaGu.bloggspace.se skriver: 17 juni, 2009

  Jaha Ketti, så du tycker att det är hel normalt då? Så klart att det är något fel i en sån “familj”. Men du tycker tydligen att det är ok. Märkligt.


 5. Ketti skriver: 17 juni, 2009

  “Neta”, du ska läsa ordentligt!! Jag har INTE sagt att allt är OK i Mia Farrows familj. Men DU slänger ur dig att det är Mia Farrow som är sjuk. Det får väl stå för dig, men börja inte anklaga andra för något de inte skrivit, för då dummar du dig. Du avslöjar inför all att du inte kan läsa innantill. Förstår du inte det?


 6. NetaGu.bloggspace.se skriver: 17 juni, 2009

  Jag förstår vad du menar Ketti. Och jag kanske skrev lite slarvigt. Men medge ändå att det är Mia som är mamman (eller rättare sagt adoptivmamman). Och hon kan ju inte ha skött det här särskilt bra när det har gått så illa för “hennes” barn. Det är inte barnens fel. Så någonting är sjukt, det tror iaf jag.


 7. Anna skriver: 18 juni, 2009

  På vilket sätt var det Mias fel att adoptivdottern dog i aids??

  Och på vilket sätt var det Mias fel att Woody inledde förhållande med
  hennes adoptivdotter??


 8. NetaGu.bloggspace.se skriver: 18 juni, 2009

  Anna, det måste ju ha varit något i dessa barns uppväxt som inte var bra. Annars händer nog inte såna här konstiga saker. Kan väl knappast vara en slump. Tror inte Mia har haft tid med alla adoptivbarnen. (Var det 5 eller 6 barn hon adopterade?) Många skådespelare adopterar barn, det är väl någon sorts prestige, men alla får det inte bra, det finns det fler exempel på.


 9. Marie skriver: 18 juni, 2009

  “Neta” verkar ha svårt för att fatta. Skulle Mia Farrow ha smittat dottern med AIDS? Har hon orsakat Woody Allens totalneurotiska beteende? Möjligen borde Mia F. aldrig ha gift sig med honom över huvudtaget. Men hon är väl inte den enda i världshistorien som upptäckt att partnern inte var den hon trodde. Om de övriga barnen vet vi ingenting. De mår kanske helt utmärkt. Kan “Neta” tänka sig det? Har “Neta” för övrigt någon som helst aning om hur mycket tid de fått/får med sin mamma. Jag uppmanar “Neta” att sköta sig själv och strunta i andra. Att först sopa rent framför sin egen dörr är också ett gammalt användbart ordspråk. Om jag vore barn skulle jag betacka mig för att få en “Neta” som adoptivmamma.


 10. NeahInneoUtelistan skriver: 18 juni, 2009

  Neta!
  Det lönar sig inte att förklara för de som inte förstår, som de
  säger uppe i Tärnaby.


 11. Marie skriver: 18 juni, 2009

  Läsaren får väl avgöra vem som inte förstår vad. “Neta”/”Neah” kan väl ta varandra i hand. Om det nu inte är så att det är samma person.


 12. NetaGu.bloggspace.se skriver: 18 juni, 2009

  Hej Neah! Nej, jag vet, men det blir ju reaktioner iaf. 😀


 13. Daddy skriver: 18 juni, 2009

  Netas och Neahs mammor måste det vara något fel på. De har fått så okänsliga döttrar.
  🙂
  För pappor är det ju inget fel på, även om de begår övergrepp. Skönt att vara pappa och felfri. Ahhhhh…….


 14. NetaGu.bloggspace.se skriver: 18 juni, 2009

  Ja himmel och pannkaka vad vi är okänsliga. Trodde att det var precis tvärtom jag. Att vi tyckte synd…..
  Luta dig tillbaks Daddy, Ahhhhh… och betänk att det inte finns några felfria pappor (eller mammor).
  Men det vet du ju redan. 🙂


Annons

Laddar