Michael Douglas son dömd till fem års fängelse

Michael Douglas son dömd till fem års fängelse
Annons

Michael Douglas med sin son Cameron för något år sedan.
Michael Douglas med sin son Cameron för något år sedan.

Filmstjärnan Michael Douglas son Cameron Douglas slapp inte undan med en varning, som hans pappa velat. Han fick istället fem års fängelse för narkotikabrott.

Cameron Douglas polisfoto.
Cameron Douglas polisfoto.

Michael Douglas var själv i tårar när domen lästen upp under rättegången mot hans son Camreon Douglas, 31. Det blev till slut fem års fängelse för Cameron, en dom som trots allt setts som mild. Han hade kunnat få upp till 10 år och domaren menade att detta var Camerons sista chans att ordna upp sitt liv.

Annons

Missbruk

Cameron greps förra året på ett trendigt hotell i New York och misstänktes då ha sålt metaanfetamin. Cameron har själv haft problem med droger en stor del av sitt vuxna liv och det var väl ingen direkt överraskning att det slutade illa för grabben. Till och med Michael har i intervjuer erkänt att han inte varit en allt för närvarande pappa under sonens liv.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Michael Douglas son dömd till fem års fängelse”

 1. carinafinasoldatmamma.blogspot.com skriver: 22 april, 2010

  Familjen Douglas har försökt att få straffet förmildrat p.gr.a hans utsatthet eftersom familjen är så världsberömd, och vad det kan ha medfört.
  Men icke-sa-Nicke, domaren var hård.
  Håller med domaren – om sonen fick nya kändisförmåner, ja men då rullar ju allt bara på som vanligt.
  Hoppas han får vård och hjälp och möjligheten till ett lyckligt liv efteråt!


 2. greta l skriver: 23 april, 2010

  Att vara son till Michael Douglas kan inte vara det lättaste, så mycket att leva upp till, och han kände väl att han inte riktigt orkade med den pressen. Då kanske knarket blev en utväg för att slippa ifrån.
  Sen kan man ju fundera lite över hur mycket tid Michael eg. hade för sin son. Han var ju en s.k. sexaddict, och skiljde sig från mamman, som en naturlig följd av det. Sen blev han kär och galen i Catherine och fick 2 nya små barn, som han verkar vara väldigt förtjust i, nästan blivit hemmapappa nu på äldre dar.
  Inte så konstigt kanske att sonen reagerade, kanske det senaste är ett rop på hjälp. Men den hjälpen verkar ha kommit på tok för sent.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar