Michael Jacksons rörande begravning

Michael Jacksons rörande begravning
Annons

Michael Jacksons begravning.
Michael Jacksons begravning.

I natt begravdes Michael Jackson, drygt två månader efter sin tragiska död. Familj, släkt och en rad kända vänner deltog i avskedsceremonin.

Michael Jackson fördes till sin sista vila i natt, följd av familj, släktingar och vänner. 200 personer deltog i ceremonin. Barnen Prince Michael, 12, Paris, 11, och Prince Michael II, 7 var med liksom Michaels föräldrar Katherine och Joe Jackson.

Annons

Katherine och Joe Jackson.
Katherine och Joe Jackson.

Guldkista

Bland de kända gästerna fanns Elizabeth Taylor, Macaulay Culkin, Marlon Brandos son Miko och sångerskan Gladys Knight som framförde en sång till Michael Jacksons ära. Efter begravningen var det mottagning i Pasadena.

LaToya Jackson.
LaToya Jackson.

Kan bli annan viloplats

Jackson ska nu vila i ett utsmyckat mausoleum på Forest Lawn Memorial Park i Glendale utanför Los Angeles. Där ligger även andra stjärnor som Humphrey Bogart, Clark Gable och Walt Disney. Det är dock inte säkert att Jackson kommer att ligga kvar där för all framtid, utan det kanske blir en annan plats som blir det slutliga gravplatsen, enligt CNN.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Michael Jacksons rörande begravning”

 1. Bella Donna skriver: 4 september, 2009

  Lite trist kan man tycka att han blir så anonymt begravd. Synd att familjen inte gick på brodern Jeremaines linje och begravde honom på Neverland.
  Det skulle givetvis ha blivit lite kommersiellt, men jag skulle gärna vilja besöka Neverland – det verkar vara en mystisk och intressant plats!


 2. lena nilsson skriver: 4 september, 2009

  Att det inte kan bli ro kring denna stackare,han får inte ens vara i fred efter döden,skall han behöva fraktas hit och dit,Finns det ingen etik och moral hur man får handskas med döda människor,vilket de är världskändisar eller bara vanliga enkla människor som de flesta av oss.


 3. pix skriver: 4 september, 2009

  Bra sagt Lena!!!!!!!!!!!!


 4. Martin skriver: 4 september, 2009

  fel rubrik skulle vara RORIGA BEGRAVNING !!


 5. Anna skriver: 4 september, 2009

  Första frun Lisa Marie Presley var där också.


 6. Ulla 47 skriver: 5 september, 2009

  Vid min ålder . CCL. Orkar inte läsa om detta. Vad har detta i Svdam att göra`


 7. Martin skriver: 5 september, 2009

  intet Ulla absolut intet de flesta kandis nyheter far en eller tva kommentarer for ingen bryr sig anda fortsatter man att infora dom ??


 8. signesigne skriver: 6 september, 2009

  urtrist att läsa om denna stackars person i månader.hoppas att han äntligen får lugn och ro nu jag förstår varför familjen väljer att begrava honom anonymt.Det är ju också viktigtatt barnen får komma till farmor(jag fattade det som att hon skulle få vårdnaden) och få leva i fred.


 9. MissAndersson skriver: 23 januari, 2010

  Michael Jackson is buried on Neverland in July!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar