Michaels Jacksons mamma får vårdnaden om barnen

Michaels Jacksons mamma får vårdnaden om barnen
Annons
Det blir Katherine Jacksons sak att ta hand om barnen
Det blir Katherine Jacksons sak att ta hand om barnen

Tydligen blir det Michael Jacksons mamma Katherine som får vårdnaden om barnen. Enligt tevekanalen CBS så får den 79-åriga kvinnan ta hand om superstjärnans alla barn. Även dem som Debbie Rowe är mamma till.

Annons

Michael Jackson är nog nöjd nu i sin himmel, han ville verkligen att hans älskade mamma skulle ta hand om barnen om något hände honom. Men frågan är vad Prince Michael I, 12, Paris, 11, och mamma Debbie Rowe egentligen tycker om det hela.

Michael med sin mamma och pappa på ett foto under begravningen
Michael med mamma och pappa på ett foto under begravningen

Rowe har tydligen fått någon form av visitationsrätt i alla fall, för de bägge barn hon har fött i äktenskapet med Jackson.

– Detta är den absolut bästa lösningen för alla. Barnen kommer att bli kärleksfullt uppfostrade av Katherine Jackson, säger hennes advokat L. Londell McMillan i teveintervjun.

Den exakta utformningen av vårdnadssituationen är ännu inte helt klargjord, men det var Katherine själv, genom sina advokater, som berättade nyheten för några dagar sedan. Nu ryktas det också att Debbie och barnen kommer kunna gå igenom någon form av terapi för att åter vara en del i deras framtida uppväxt. Något som säkert kan behövas även av andra anledningar. Man kan undra hur det måste varit att gå ut på stan med ansiktsmasker eller sjalar runt skallen, som barnen tvingades till att göra då och då…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella, All Over


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Michaels Jacksons mamma får vårdnaden om barnen”

 1. pix skriver: 1 augusti, 2009

  jaha ja visste inte att Michael Jackson var kunglig he he


 2. Netaadika.bloggspace.se skriver: 1 augusti, 2009

  Jag tror att han kallades “king of pop”. Redaktionen tycker väl att det räcker, he he. Själv tycker jag att det räcker med Jacksons nu.


 3. Helena M skriver: 1 augusti, 2009

  Håller med Neta, nu får det räcka.

  Mvh Helena


 4. Gittan skriver: 1 augusti, 2009

  Och jag instämmer med föregående skribenter.
  Det räcker nu ! Ämnet är ointressant och uttjatat !


 5. Anna skriver: 1 augusti, 2009

  Hoppas hon lever tills barnen blir myndiga..
  Och att barnen inte blir alltför besvärliga för henne..


 6. Emma skriver: 2 augusti, 2009

  Jag anser att Michael Jackson gjorde det enda rätta att låta barnen vara maskerade när de var på stan osv med honom. Genom att göra detta kunde barnen leva ett fritt liv vid sidan om. De levde som vanliga barn och gick på cirkus, shopping, lekplatser osv tillsammans med sina barnflickor och familjemedlemmar. Då var de inte maskerade men eftersom ingen visste hur de såg ut som “vanliga” så kunde inte paparazzi ta kort på barnen då de inte var helt hundra på att det var Michaels barn.
  Man får inte glömma att det är USA vi pratar om, det fanns minst tio paparazzi som var anställda av olika tidningar bara för att följa Jacksons alla steg.

  Det är bra att Michaels mamma får vårdnanden även om man inte ska ropa hej innan det blir klubbat i rätten den närmsta veckan.
  Sen ska man inte glömma att Debbie må vara biologisk mamma, men hon har aldrig varit en del av barnens liv, inte ens under de år hon bodde på Neverland. Och hon valde att ta sätta ett pris, att mot x antal miljoner så flyttade hon hellre ut och startade ett nytt liv med sina hästar osv. Hon har inte velat vara en del av barnens liv hon föredrog att varje månad få en slant av Michael. Är det en lämplig mor?


 7. lisa skriver: 2 augusti, 2009

  Det är aldrig för mycket med Michael Jackson! Jag lyssnar till hans sång Gone to soon varje dag. Den är så vacker! Texten är så vacker och klangen i hans röst. Men jag tror man måste kunna flytande engelska för att förstå innebörden av texten Michael förtjänade bättre än vad den här världen kunde ge men jag är säker på att gud hat gett honom en ny plats någon annanstans dit inte en enda ond tanke når honom


 8. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  i dag blev det definitivt horde att en domstol gav vardnaden till mamma Jackson enligt MJ’s vilja….


 9. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  Gone too soon….om Ryan men nu om MJ sjaelv…..en smuck sang…:
  http://www.youtube.com/watch?v=101iXwPTNE0


 10. Hanna skriver: 4 augusti, 2009

  Barnen tycker om sin farmor och hon om dem. Det kan inte retuscheras. Jag tycker det är bra att de har henne också till tröst. Men mamma är alltid mamma gulliga ungar har hon och farmor lever inte för evigt. Jättefin bild.


 11. Emma skriver: 4 augusti, 2009

  Klart att farmor ska ha sina barnbarn hos sig. De två äldsta barnen hade själva skrivit brev till domaren att de vill bo hos sin farmor och de barnen är ju 11-12 år gamla och kan ju själva föra sin talan. När det gäller det tredje barnet så var Michael hans enda förälder. Och vem vill splittra en syskon trio? Debbie har aldrig velat vara en del av barnens liv, hon valde själv att flytta ifrån deras gemensamma hem och få ett underhåll varje månad som kompensation.
  Barnen får nu växa upp hos sin farmor omgiven av en stor familj med massa fastrar och farbröder och mängder av kusiner. De kommer att börja i en privatskola. Michael valde att ge dem möjlighet att utforska världen och dessa barn är mer beresta än vad många av oss andra kommer att bli under hela vårat liv. Barnen är oerhört intilligenta personer, bland annat kan man på youtube se Michaels egna hemmagjorda filmer med barnen där de både skriver och läser när de är omkring 3-4 år gammla. Barnen hade privatlärare och dessutom Var Michael en väldigt skolad person. I hans privata bibliotek på Neverland fanns över 10 000 böcker. En rad kända personer tillhörde dessutom till de nära vännerna till Michael och hans barn såsom bland andra Bill Clinton och hans familj.
  Farmodern har alltid stått Michael och barnen nära och varit delaktig i barnens liv från första stund.

  R.I.P Michael


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar