Mikael Persbrandts kärleksförklaring till Sanna!

Mikael Persbrandts kärleksförklaring till Sanna!
Annons

persbrandt

VimmelprinsessansbloggHerre gud vilken kärleksförklaring han ger sin Sanna – buffeln och tuffingen Mikael Persbrandt!! Som kanske ändå har en…

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Mikael Persbrandts kärleksförklaring till Sanna!”

 1. Damen skriver: 12 november, 2009

  Det vill till att det håller nu då. Kanske en spritpenna för tvättbar text hade varit säkrare. Men vi hoppas väl på det bästa.


 2. Martin skriver: 12 november, 2009

  hmm buffel?? inte for att jag kaenner honom men det lilla lilla jag sett
  tycker jag inte motiverar den titlen !!


 3. Estella skriver: 13 november, 2009

  Ändå så är han otrogen. Är det äkta kärlek eller för skapa uppmärksamhet.
  Han är inte den manen som kan hålla sig till en kvinnan .
  Precis som Sanna gick i mellan ett äktenskap så finns det kvinnor som
  förmodligen varit med hennes älskade och när väl tiden är inne kommer hon bli ombytte mot en anna kvinnan på samma sätt som hon gjorde.


 4. Sara skriver: 15 november, 2009

  Sara, 15 november 2009 19:21

  Så jävla tröttsamt! Hur fan orkar ni, eller snarare Du som skriver detta, med att vara så in i helvetes cynisk? Döskalle – vad är du rädd för? Vi ska alla den vägen vandra. Även du kommer sluta som en sådan. Vem har tolkningsföreträde i symboliken? Kan ni inte bara låta den familjen vara, och leva som de vill. Det osar avundsjuka?
  Kanske har Du som skriver (och många av Er andra som gillar att “oja” er över varenda steg den här familjen tar) ett inre kaos – som du försöker balansera genom att kasta skit och skapa intriger hos andra.
  Dessutom verkar det ironiskt nog som att Du (som skriver) är samma person som parallellt skriver om Wille och hans nyblivna fru som enligt dig är din bästis). Helt jävla sanslöst roligt! Att skildra väninnans maximala lyckoklimax samtidigt som du försöker framställa Sanna (Willes ex.) som en looser. Jag finner inga ord för att beskriva nivån på denna intrig – så jävla fattig- bland det lägsta jag har skådat. Gör Du personlig karriär genom att smutskasta andra människor eller vad sysslar du med? Jag läser vanligtvis Sannas blogg, vilken är mycket mycket bra och visar på att hon är en varm, karismatisk och självständig tjej, (Synd för den kille som förlorar henne) vilket också är anledningen till att jag kikade in här (då någon på bloggen kommenterat tatueringen) nyfiken och dum som jag är. Det kommer aldrig att hända igen – vilken skit! Obehaglig maktutövning man som kändisjournalist kan använda sig av.
  De som inte låter sig exponeras av media (Lundell och Persbrandt), riskerar att grillas. Go Sanna!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar