Nicole Kidman och Keith Urban har fått en dotter till

Nicole Kidman och Keith Urban har fått en dotter till
Annons

Nicole Kidman och Keith Urban har blivit föräldrar igen – till en liten dotter. Hon föddes via surrogatmamma i slutet på december förra året.

Den 28 december föddes Nicole Kidman och Keith Urbans lilla flicka, Faith Margaret. Denna gång var det dock en surrogatmamma som gav paret deras andra barn, de har sedan tidigare dottern Sunday Rose som nu fyllt 2. Och så har Nicole två andra barn tillsammans med exmaken Tom Cruise, dottern Isabella och sonen Connor. Nyheten släpptes under Golden Globegalan häromkvällen och innan dess hade paret lyckas hålla bebisen hemlig.
– Vi är verkligen tacksamma över den välsignade gåvan som ett barn är, säger de i ett uttalande till bland annat People.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs mer:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Nicole Kidman och Keith Urban har fått en dotter till”

 1. marianne skriver: 18 januari, 2011

  ja, men barnet har ju en annan mamma än Nicole


 2. Yvonne skriver: 18 januari, 2011

  Dom säger själva att dom är biologiska föräldrar. Då befruktas hennes ägg med hans spermie och det sätts in i en surrogatmamma. Som en gökunge.


 3. Katarina skriver: 18 januari, 2011

  Det kan ju vara Nicoles ägg som befruktats och sen burits av surrogatmamman.


 4. pia skriver: 18 januari, 2011

  Det skulle inte förvåna mig om den nya trenden bland välbärgade blir att “hyra” en surrogat mamma för att slippa den “besvärliga” graviditeten, för att inte tala om förlossningen. Jag vill inte låta cynisk, men jag förskräcks över hur egoistiska många människor är idag. Man “skaffar” sig barn, precis som om det gällde en tvättmaskin eller en bil. Barbro Alving protesterade mot just det ordet och jag känner samma aversion. Barn FÅR man om man har tur. Världen svämmar över av föräldralösa barn, som behöver någon vuxen att lita på. Men de verkar inte vara lika mycket värda. Ledsam inställning.


 5. Midnattsol skriver: 18 januari, 2011

  #4 Du har så rätt! Jag fattar inte hur man kan vara så här egoistisk… Barn är ingen handelsvara. Det är en gåva…


 6. Irena skriver: 18 januari, 2011

  Stor skådis -liten människa-Är Nicole Kidman inte i “fertil” ålder längre, eller så botox-boxad att hon inte vågar ha ett barn i sin egen kropp, som varandes alldeles för kontaminerad? Surrogatmammor bäddar för sorg hos alla inblandade.


 7. Evap skriver: 18 januari, 2011

  Nicole K är drygt 40, kanske har hon försökt bli gravid ett tag, ej lyckats. Fertiliteten avtar betydligt efter 40 för många. Gissar att det inte alls beror på att hon räds en förlossning el dyl. Sedan, moraliska aspekter på att ha surrogatmamma..svårt bedöma tycker jag.


 8. Anita skriver: 19 januari, 2011

  Är f ö inte hennes barn med Tom Cruise adopterade? Då har sannolikt beslutet med surrogatmamma en fysisk orsak.


 9. Kristinasvenskdam.se skriver: 19 januari, 2011

  Hollywoodstjärnorna pysslar mycket med äggplantering. Tänk på alla dessa tvillingfödslar som exploderat i ett synnerligen begränsat område. Troligen någon klinik som är i farten, annars får man ju misstänka att det är något i luften. L.A. -pollution, maybe?


 10. Carina i Malmö skriver: 19 januari, 2011

  Jag tror att det handlar om att inte bli stor och tjock mage,. Hollywoodidealet är ju att vara smal som en pinne i alla väder. Skrämmande i så fall…


 11. mb skriver: 19 januari, 2011

  Ja ofta är det nog stor sorg inblandad. Jag minns fortfarande ett amerikansk program från 90-talet om en surrogatmamma som ändrade sig. Hennes modersinstinkter slog till och gjorde det omöjligt för henne att lämna bort barnet efter förlossningen. Trots att hon lovat, skrivit på kontrakt och tagit emot en stor summa pengar för “arbetet” med att bära fram ett barn till en rik tandäkarfamilj. Mamman försökte gömma sig och barnet men till slut hittades hon och barnet togs ifrån henne med våld.


 12. Vårin skriver: 19 januari, 2011

  Enig med dere!!!Jepp,veldig ego som veldig opptatt over sin kropp,mye mer og en gave fra en 2 mamma som fra Nicoles egg til en 2 mamma hadde vært gravid for hennne.Veldig unaturlig,synes jeg.Så rart at Sundy Rose aldri sett på hennes mamma,Nicole aldri vært gravid nr 2…Og plutselig fikk hun sin lillesøster som julegave…Kjedelig sak…;0(
  Hun var gravid med Sunday Rose…Så flott hun var…Ikke sant???
  Greit,hvis hun ikke kan få barn,det er helt noe annet…Greit hjelp med en sak.


 13. Violet skriver: 20 januari, 2011

  Selv om Nicole Kidman er blevet lige lovlig plasticagtig at se på, så tror jeg faktisk, at hun har svært ved enten at blive gravid eller holde på barnet. Læste et sted, at hun aborterede både i starten og slutningen af sit ægteskab med Tom Cruise. Et eller andet sted forstår man jo godt, at de gerne vil have en søster eller bror til det barn, de allerede har, før de bliver for gamle.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar