Nicole Kidman säger sig nu vara botox-fri

Nicole Kidman säger sig nu vara botox-fri
Annons

I en intervju erkänner Nicole Kidman att hon använt botox men att hon nu slutat jakten på en en slätare panna.

Hennes supersläta panna har länge varit uppe för diskussion i Hollywood, många menar att stjärnan förlorat lite av sig själv genom att göra ansiktet helt rynkfritt. Och nu berättar Nicole Kidman, 43, i en intervju för tysk tidning att hon visserligen fått botox-injektioner i pannan, allt för att ta bort sina rynkor. Men också att hon inte längre vill göra ingreppen.

Annons

Äta rätt

– Jag provade först att träna och äta rätt men det hjälpte inte. Ett tag testade jag också botox men jag gillade inte hur mitt ansikte såg ut efter det. Så nu har jag slutat använda det, säger stjärnan enligt Daily Mail.
Bilden här intill är relativt nytagen och nog ser stjärnans ansikte fortfarande ut att vara helt rynkfritt, så om det är botoxfritt råder de nog delade meningar om…

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Nicole Kidman säger sig nu vara botox-fri”

 1. Åse skriver: 12 januari, 2011

  Hon får allt lyfta påögonbrynen innan jag tror henne. Undrar om hon tänker sluta fylla läpparna med en massa smörja också?


 2. Ewa skriver: 15 augusti, 2011

  Det är läpparna det syns mest på. Hon hade väldigt tunna läppar och nu plötsligt är de fylliga. Jag tror inte på någon som säger sig vara botox- och silicon-fri. Man kan inte plötsligt få större och fastare bröst och fylligare läppar. När ska de inse att de förstör sitt redan perfekta utseende?


 3. Roger skriver: 11 december, 2011

  hon som var så snygg förut. Nu ser hon ut som en…
  Va en del fruntimmer är dumma. Suck!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar