Nu satsar Carola på USA

Nu satsar Carola på USA
Annons

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist befinner sig just nu i den legendariska musikstaden Nashville i USA. Hon sägs vara där för att söka inspiration till ett kommande album.

Det kanske blir ett nytt album till jul för Carola Häggkvist. Hon ska antingen göra en ny pop- rock- eller julskiva säger hennes presstalesman Anders Johansson till Expressen.

Annons

Han berättar också att hon sjungit på en god väns bröllop och uppträtt med ett liveband i Franklin. Så kanske detta är början på en ny utlandssatsning av sångerskan:

– Det finns utlandsplaner och ett gäng skividéer som Carola jobbar på. Allt ger sig inom en inte alltför snar framtid, säger han till Expressen.

Carola har den senaste tiden umgåtts mycket med rockstjärnan Christian “Kicken” Lundqvist från Poodles. Kanske är det han som inspirerat henne till att göra en rockplatta?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Nu satsar Carola på USA”

 1. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 2 juni, 2009

  Ja, kanske det är en bra idé att försöka utomlands för henne, för här i Sverige är hon väl inte så populär längre, verkar det som……….Tyvärr!!!


 2. Martin skriver: 2 juni, 2009

  nog battre att vara kand i Sverige an okand i USA??? det tror i alla fall jag…:)


 3. Sophia skriver: 2 juni, 2009

  Carola ser lite indianinspirerad ut i sin klädsel.


 4. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 3 juni, 2009

  Hon ska nog hålla sig till Livets Ord för det är väl de enda som tror på henne! Carola är så naiv och dum så det är bara förmycket , det vore bättre att hon gav upp medan man har någon respekt.


 5. signesigne skriver: 4 juni, 2009

  Hoppas hon stannar i USA för gott. Hon var ju där och gjorde bort sig i början av sin karriär men det har hon glömt.. Förövrigt håller jag helt med dig MAGGAN


 6. margareta skriver: 18 juni, 2009

  Vad ledsen jag blir på alla dessa ständiga elaka kommentarer om Carola. Jag tycker det är otroligt att hon inte blivit bitter på svenska folket vid det här laget. Hon är nog inte så dum och naiv som många tror. Vi borde istället vara stolta över henne!


 7. Helena M skriver: 29 juni, 2009

  Jag har jobbat på en artistförmedling och träffat på Carola lite då och då.

  Hon är såååå tillgjord och töntig så det finns inte.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar