Odd Molly-vimmel med modellen Helena Christensen

Odd Molly-vimmel med modellen Helena Christensen
Annons

Helena Christensen.
Helena Christensen.

Förra året hölls det populära klädmärket Odd Mollys World Premiere Runway Show i Los Angeles, men i år blev det fina Grand Hôtel i Stockholm som blev platsen för festen.

Så på catwalken här i Stockholm stegade ingen mindre än supermodellen Helena Christensen fram i spetsen på sina galet långa och snygga ben. Och de välsydda och mycket fina kläderna kända för sina broderier och vackra tyger gör succé över hela världen och aktien bara stiger i värde på börsen – trots den lite svala konjunkturen. Till festen, arrangerad av Zap Events, kom såväl statsministerfrun Filippa Reinfeldt som skådespelerskan Helena Bergström och en hel drös andra kändisar och modefolk.

Annons

Av Maria Roswall
Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 70; width:430; height:700; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Odd Molly-vimmel med modellen Helena Christensen”

 1. Anna skriver: 13 augusti, 2009

  Snacka om dansk skönhet!


 2. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 17 augusti, 2009

  Jag tycker INTE att hon är en skönhet. Hon ser så trött ut på alla bilder. Hon har ett konstigt utseende!!!


 3. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 17 augusti, 2009

  Filippa Reinfeldts klänning var jättesnygg ialla fall. Undrar om det var en “Odd Molly klänning” ????


 4. Lisa skriver: 23 augusti, 2009

  Den tidigare OddMolly charmen har sinat. Då var modevisningarna varma, barfotatjejer och det var glada, sköna, vackra och härliga kläder. Nu var det mycket ojämnt pga Helenas stelhet (och hon uttrycker noll känsla i ansiktet) och de andra “vanliga” tjejerna som hade svårt att gå på de höga skorna och kläderna såg för strikta ut. Charmen helt borta. Att priserna dessutom mer än dubblats kanske beror på att de måste betala sin supermodell också. Fel tänkt! Har tidigare varit trogen kund från start, men efter denna modevisning har jag valt bort detta mitt tidigare favoritmärke. Pers “hyllning” av Helena smakade illa. Hon har ju ingenting med utformningen av kläderna att göra. Är hon hans ungdomsdröm som han på detta sätt försöker nå kan man ju undra? Vi kunder vill i alla fall inte betala för det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar