Paret Beckham ställer in firandet av sin bröllopsdag

Paret Beckham ställer in firandet av sin bröllopsdag
Annons

Victoria och David Beckham

Nu knakar paret Beckhams relation återigen i fogarna.
Victoria Beckham uppges vara så förbannad på sin make David att hon i vredesmod ställt in firandet av parets bröllopsdag.
Anledningen?
David lägger inte tillräckligt med tid på familjen.

Annons

Fotbollsstjärnan David Beckhams och hustrun Victorias relation har många gånger varit i blåsväder. För några år sedan erkände David att han vid sidan om äktenskapet med sin fru haft en nära relation med sin assistent Rebecka Loos. Till en början nekade han till anklagelserna men efter att Rebecka hotat med att ta ärendet till domstol tvingades David medge att han varit otrogen.
Efter att affären uppdagats trodde många att Victoria skulle ta barnen och lämna sin make, men mot alla odds stannade hon kvar. Sedan dess har många fler otrohetsrykten florerat men Victoria och David har trots det hävdat att de har det bra tillsammans.

Nu har den perfekta fasaden återigen rämnat. I sommar skulle paret ha en spektakulär fest för att fira att de varit gifta i tio år, Victoria har lagt stor möda på att fixa allt och hon uppges ha planerat den stora balunsen dygnet runt.
David å sin sida, har inte gjort många ansträngningar och nu har Victoria fått nog. I protest har hon ställt in festen. Anledningen sägs vara att Victoria är trött på att ensam få uppfostra barnen och sköta allt medan David är ute på egna okända upptåg.

Av Johanna Fredriksson
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Paret Beckham ställer in firandet av sin bröllopsdag”

  1. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 4 maj, 2009

    De gör helt rätt att ställa in sitt firande, hade jag varit David så hade jag tagit barnen och flyttat från en sådan räpa, hon måste ha en skruv sittande lite för löst denna Victoria. Titta på henne hon är inte frisk för en normal person låter sig inte se ut så som hon.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar