Parnevik blir en granne fattigare

Parnevik blir en granne fattigare
Annons

Celine-Dion

Flyttsugen till USA ? Kanske sångerskan Celine Dions pampiga Florida-villa med tillhörande vattenpark kan vara nåt. Pris: 438 miljoner kronor.

Tyvärr blir nu vårt svenska golfess Jesper Parnevik en kär granne fattigare.

Annons

villa

Celines hus ligger nämligen i krokarna av hans och Mias läckra “Casa Mia”, i Jupiter som stället heter, men tvärs över vattnet. (“Casa Mia” har förresten också legat ute till försäljning ett tag med ett utgångspris på 71 miljoner kronor, men drogs nyligen tillbaka eftersom de bestämt sig för att bo kvar).Celine-dion-ste

På bilderna ovan ser vi Dions villa med strandnära läge och egen vattenpark.

45-åriga Celine vill bo mera “privat” i Las Vegas där hon showar på “Ceasar’s Palace” och tjänar pengar som gräs och är inbokad till långt in på nästa år, ja än att disponera den i och för sig överdådiga bostad som lyxhotellet håller henne med. Men eget är bäst.

Parnevik-ste

På bilden här ovanför ser vi makarna Jesper och Mia Parnevik som i juni var inbjudna till prinsessan Madeleines och Chris bröllop.
 

Celine och managermaken René Angélil,71, har fått några bra tips och självklart måste deras nya hus, förutom att vara kidnappningssäkrat med en massa sensorlarm och en hög mur till skydd mot nyfikna och inkräktare, även ha en jättetomt för sönerna att rumla runt på, Rene-Charles, 13, och tvillingarna Eddy & Nelson,3.

Av Marianne Rolfstadius
Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Parnevik blir en granne fattigare”

  1. My skriver: 1 september, 2013

    Nej han lär inte bli några grannar fattigare för det lär flytta in nya grannar. Möjligtvis en kändisgranne fattigare. 😉


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar