Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Peg Parnevik bryter tystnaden efter dramat i Let’s Dance

Filip Lamprechts medverkan i Let´s Dance har inneburit en tuff tid för flickvännen Peg Parnevik.

Let's Dance är över men ryktena fortsätter. För Peg Parnevik har Filip Lamprechts medverkan i programmet inneburit problem, både för henne själv och i relationen. Nu öppnar hon upp sig om situationen.

Svenska kändisar – då och nu!
Slå på ljud

Årets händelserika säsong av "Let's Dance" har bjudit på både skratt och tårar – för deltagare men också för närstående.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal tog hem segern i år. Det blir den andra segern för Linn, och Filip blir den andra segraren i familjen. Hans mamma, Kristin Kaspersen, kammade hem guldskon 2019.

– Det hade ju varit helt galet att två i samma familj hade tagit hem Glasskon. Vi snackade faktiskt om det det häromdan, och jag tror inte det hänt i Sverige förut? Så häftigt i så fall, sa Filip inför finalen.

Peg Parnevik: "Tycker inte om Let's Dance"

Men Filips medverkan i Let's Dance har varit allt annat än en dans på rosor för hans partner Peg Parnevik.

Ryktena om en romans mellan Filip och Linn började florera tidigt i tävlingen – trots att de båda är lyckligt förälskade i sina respektive.

LÄS MER: Tony Irvings livsbeslut – stora vändningen efter Let's Dance

Detta har gjort att det har varit en svår tid för Peg som också fått utstå många negativa kommentarer i sociala medier.

– Jag tycker inte om Let’s dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger hon i sin podcast Pillowtalk.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

När pojkvännen Filip stod som segrare lyste Peg med sin frånvaro. Hon gratulerade inte heller till vinsten på sina sociala medier, där hon annars uppdaterar frekvent.

Mer drama än väntat

I det senaste avsnittet av podcasten ”Pillowtalk”, som Peg har med sin syster Penny, öppnar hon upp sig om situationen och menar att det varit mer drama bakom kulisserna än vad tittarna vetat om.

– Det har blivit otur på otur på otur, det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer säga i podden för det är privat, säger Peg och fortsätter:

– Jag har hamnat i småtjafs med alla, allting som kunde gå fel har gått fel. Det är bisarrt. Vi var på en inspelning, av alla personer som var där så var det en person som jag bara ”varför är den här människan här”? Och det har varit så mycket bråk.

Vidare menar Peg att hon är trött på hur hon låtit sig påverkas av allt.

– Jag kände att jag måste ta tillbaka kontrollen över mitt liv, jag styr, jag bestämmer. Jag bestämmer hur jag känner och hur jag reagerar på saker, jag styr mina känslor.