Presidentfrumöte i Vita Huset

Presidentfrumöte i Vita Huset
Annons

Michelle Obama och Nancy Reagan
Michelle Obama och Nancy Reagan

I veckan kom Nancy Reagan på besök till sin gamla bostad, Vita Huset i Washington, för att hälsa på den nuvarande presidentens hustru Michelle Obama.

Michelle Obama fick i veckan ta emot en före detta presidentfru, nämligen Nancy Reagan, änka efter den forne presidenten Ronald som gick bort 2004. De bägge damerna åt också en lunch tillsammans. Nancy Reagan som idag är 87 år var en gång i tiden en lovande skådespelerska. Men hon fick fullt upp med att vara presidentfru under Ronald Reagans år i Vita huset på 80-talet. När han drog sig tillbaka efter sin presidentperiod drabbades Ronald Reagan av alzheimers och Nancy kom då att bli hans högra hand.

Annons

Under besöket i Vita Huset berättas det att Michelle Obama hade plockat fram det porslin som inköptes just under Reagans epok. Och på bordet hade man ställt fram vaser med rosa och vita pioner, Nancys favoritblomma.Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Presidentfrumöte i Vita Huset”

 1. Anna skriver: 8 juni, 2009

  Trevligt att Nancy hälsade på nya presidentfrun i Vita huset.
  Men randigt och blommigt passar inte ihop, Michelle har dålig klädsmak.
  Omtänksamt att man ställde fram Nancys favoritblommor..


 2. Karin skriver: 8 juni, 2009

  Jeg synes Michelle er kjempeflottQ Hun tørr å prøve nye kombinasjoner. Super førstedame!


 3. Martin skriver: 8 juni, 2009

  Mrs Reagan var i Vita Huset pga att President Reagan erholl en bronsstaty som erkansla for sin utomordentliga insats som president 1981-1989. I artikeln later det som om Nancy Reagan tittade in som hastigast nar hon hade vagarna forbi. Anna har ratt angaende Mrs Obama’s “kladstil”, hon klar sig i regel helt forfarligt. Mrs Obama ar dock en varm manniska och en utomordentlig mamma for sina dottrar.


 4. Sophia skriver: 8 juni, 2009

  Instämmer med Karin. The first lady kan – med sina färger och sin utstrålning – bära upp det mesta och har självförtroende nog att inte ängsligt snegla åt vad som anses “passande” i vissa konservativa kretsar. Det var nog på 1950-talet man ansåg att prickigt inte kunde kombineras med randigt och rosa inte passade ihop med rött m.m. liknande.


 5. Ida Eriksdotter skriver: 8 juni, 2009

  Jättesnyggt med perfekt samstämda färger på plaggen. Uppiggande med kombinationen randigt/ blommigt. Hon har så härliga färger själv och verkar vara en riktigt trevlig och omtänksam människa. Grattis USA, till det nya presidentparet. “Bettan” i England blev nog glad över den spontana omfamningen hon fick av fru O. Kanske den första mänskliga gest hon upplevt i så´na sammanhang.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar