Ronnie Woods kärleksliv i spillror – igen

Ronnie Woods kärleksliv i spillror – igen
Annons

Ronnie Wood med Ekaterina Ivanova.
Ronnie Wood med Ekaterina Ivanova.

Ronnie Wood ser till att trassla till det för sig på kärleksfronten. Efter ett uppslitande gräl förra veckan med sin 42 år yngre flickvän, ryska servitrisen Ekaterina Ivanova, verkade uppbrottet vara ett faktum – bara ett år efter att han lämnat sin fru för den unga skönheten.

Annons

Grannarna hörde det enorma grälet mellan Ekaterina, 20, och Ronnie, 62, där ryskan bland annat hotade med att ta livet av sig. Polis kallades till platsen av grannarna och uppbrottet verkade vara ett faktum.

Svartsjuk på exfrun

Anledningen till bråket sägs vara att Wood bestämt en middagsträff med sin exfru Jo Wood vilket Ekaterina inte kunde acceptera. Ronnie lämnade Jo förra året för ryskan efter 23 års äktenskap och har varit mycket mån om att få tillbaka en god kontakt med exfrun och deras gemensamma vuxna barn. Men Ekaterina var orolig att han kanske skulle gå tillbaka till exet och kunde inte acceptera kontakten. “Det är jag eller hon” sa hon men Wood gav inte efter.

Jo Wood – skrattar hela vägen till banken?
Jo Wood – skrattar hela vägen till banken?

“Jag varnade dig”

Exfrun Jo hörde av sig efter att ha hört talas om grälet och sa: “Vad var det jag sa. Jag varnade dig för att det här skulle hända”. Några dagar senare fångades Ronnie Wood på bild hållandes handen med Ekaterina igen – troligen för att skaka av sig ryktena om uppbrottet. Enligt källor till News of the World är detta dock bara ett spel för gallerierna, han har nämligen anförtrott till vänner att parets förhållande nu verkligen är dömt. Och att han begick sitt livs största misstag när han lämnade sin fru för ryskan. Men nu får han stå sitt kast och leva med hjärtesorgen – Jo vill definitivt inte ha honom tillbaka. Jo och Ron Wood ligger i skilsmässoförhandlingar och hon kommer troligen att få hälften av Woods förmögenhet, vilket motsvarar ca 11 miljoner pund.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

56 kommentarer till “Ronnie Woods kärleksliv i spillror – igen”

 1. Martin skriver: 23 september, 2009

  ja suck va de nan som trodde nat annat ?? skulle lagt denna kommentaren har sa jag gor val det da 🙂
  there is a sad decline in the number of husbands and wifes….:
  http://www.youtube.com/watch?v=dgNGvg8xvPI


 2. Anna skriver: 23 september, 2009

  Är frun inte snyggare än älskarinnan?
  Har Ronnie “bara” elva miljoner pund?
  Tänk på Sir Paul McCartney…


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Är det verkligen hans fru på undre bilden?


 4. Anna skriver: 23 september, 2009

  Ja.


 5. Irena. skriver: 23 september, 2009

  Anna: “felet” med frun är hon ser ut att kunna stå upp för egen maskin och inte behöver hänga på Ron som en trädlevande parasitsvamp..så fort hon orkar stå själv, blir hon av(s)noppad. 🙂


 6. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Hjälp, ryssarna anfaller ?!… Mel Gibsons nuvarande flickvän – gravid rysska Oksana Grigorieva; Natalia Vodianova (a Russian model) – gift med Justin Trevor Berkeley Portman, half-brother of the 10th Viscount Portman; Naomi Campbell – flickvän till en rysk millionaire Vladislav Doronin (som är faktiskt svensk medborgare) med de båda bor i Moskva idag… to be continued… Ekaterina skulle passa bättre som hans barnbarn, ej som flickvän. Prata om golddiggers… Eller hur tänker män egentligen? med vilken kroppsdel? Kommer inte ihåg vem citerade Ricky Martin här på sajten, men jag har sparat hans bekännelse och nu kommer den (sorry för plagiat!): “Gud har givit oss män en hjärna och en penis men inte tillräckligt med blod för att kunna använda båda samtidigt.”


 7. Natasha skriver: 23 september, 2009
 8. Irena. skriver: 23 september, 2009

  Ryska kvinnor har fått lära sig att lyda!


 9. Irena. skriver: 23 september, 2009

  sina krigiska män…


 10. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Irena,
  först lyder de, sedan sitter man med tomt bankkonto 🙁


 11. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Natasha är ett vackert ryskt namn 😉


 12. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Det var ju en dejtingsajt där man kunde hitta en rysk miljonär. Biljonär låter bättre, kanske man skulle joina


 13. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Börjar skriva dumheter nu igen fast klockan inte är 12 på dan. Får nog sluta och ta fram dammsugaren 🙁


 14. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Men vid närmare eftertanke så skall man inte göra idag vad ens mamma kan göra i övermorgon. Så dammsugarn får stå kvar i skrubben.


 15. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Neta,
  tack!, många säger det, jag heter egentligen Natalie, Natasha är ett smeknamn. Det beror på var man kallas “natasha” – så kallas alla prostituerade i Turkiet 🙁 varför just natasha, ej masha eller nåt annat namn – don’t ask me, me do no! Hade problem där på hotellet för 10 år sedan (då var jag 30+ och blond och med svenskt pass… he-he… de i receptionen var säkra på att jag kommit för att “jobba”… en t.o.m. försökt att nypa mig i rumpan flera gånger)… äckligt!


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Heje, Natalie är jättesött….men hjälp nypa i rumpan va läskigt som vi säger på Södermalm. Åk aldrig till Turkiet mera, Natalie ! Blond? Är du inte det längre, varför inte i så fall? Blondiner färgar håret brunt ibland, jätte jätte synd på så fina ärter. 🙁


 17. Irena. skriver: 23 september, 2009

  Neta, vet du vem du citerar “Uppskjut ej till morgondagen vad din mamma kan göra redan idag”??? Jo, jag är säker på att du vet att så sa Karin Larsson medan hon låg i så att hon svettades där uppe i Sundborn!
  Rara ärter, det är sant: Tvättäkta blondiner är lika vackert som sällsynt!


 18. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Jag är brunett (originally). Har slutat med blonderingen för 4 år sedan – gick på på min frissas förslag att göra slingor istället. Väldigt praktiskt faktiskt – man är varken eller, svårt att säga vilken färg är vilken. Har gjort slingor här i Rumänien (men bara en gång – det var den första och den sista gången) och efter mitt senaste besök till frissan (om du kommer ihåg min sommarberättelse…) vågar jag inte göra mer experiment med mitt huvud – det är Sverige som gäller nu.
  Min mormor var väldigt fascinerat av den klassiska ryska literaturen… hennes favoritbook var “Krig och Fred” av Lev Tolstoj… och hon var förälskad i Natasha Rostova – thus my name 🙂 Jag är faktiskt jätte glad att hon valde just Natasha – rätt så internationellt namn faktiskt! (kunde vara värre…)


 19. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Nä det visste jag inte Irena, att det var Karin Larsson som sa det. Undrar om det stämmer, låter inte så särskilt troligt så flitig som hon var. Men du har säkert rätt. Det var min man som körde med den där frasen ibland bara. Jag har en skattkista efter honom……men ibland kommer jag på grejer själv…..han brukade säga att jag har ett livligt intellekt VAD han nu kunde ha menat med det. Livligt intellekt kan ju också betyda att man kläcker ur sig saker i tid och otid. Men nu måste jag nog ägna mig åt annat. Puss på dig och jobba på, jag är Inte avundsjuk, he he he


 20. Irena. skriver: 23 september, 2009

  Hon menade att hon själv(Karin) skulle göra det åt sina barn, hon hade ju några… 🙂


 21. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Vet du vad Natasha jag var nästan vithårig som barn, senare Stockholms vackraste blondin (believe it or not) Blev erbjuden filmroll av Gyllen, men det vet nog ingen längre vem det var. Men min väninna som också var med där sa till mig: Man måste ligga med honom. Hu. Men sedan började håret att mörkna, så jag blev nån sorts cendré…. Nu har jag fått tillbaks det vita nåja lite grått har det blivit men mina vänner (dom riktiga) säger att: Färga dig inte, det är så snyggt…..Så jag tänker inte färga håret alls det får bli som det blir. Däremot skall jag beställa massage på Sturebadet…..länge sen jag fick massage, det är så skönt……


 22. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Neta,
  jag tycker att din färg är otroligt vacker och snygg (som du beskriver den). Lyssna på dina vänner – don’t change it!
  Vad kan vara mer skönt och avslappnande än massage?… för min del blir det ett vattengympapass för vovve om en halvtimme… måste motionera honom lite… bjässen väger 72 kilo idag och favoritkommando är “ligg” än så länge 🙂


 23. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Vad har du för hund Natasha?


 24. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  “Ligg”? “Sitt” bla bla……men kommer han när du ropar? Och nej, I´wont change it. Tack för ditt stöd. LU
  Förresten Natalie du skall ju snart hem till fosterlandet. Var landar du då?
  Stockholm???


 25. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Går han “fot” ? Natasha vad jag blir sugen på hund igen. Berätta mera vad du har lärt din hund.


 26. Gittan skriver: 23 september, 2009

  Natasha…La en liten kommentar till dig under Elizabeth… Om du har glädje av den…


 27. Natasha skriver: 23 september, 2009

  Gittan,
  nu har jag svarat på din kommentar under Elizabeth 🙂
  Neta, Demba and Co,
  Han går “fot” och kan alla kommando – om han följer dem är en annan sak… det beror på… 🙂 Vovve är 12 mån gammal nästa vecka och är fortfarande “happy puppy” – sover mycket, springer efter fåglar och fjärilar… Vi har skaffat honom i december och jag haft/har hur mycket tid som helst för att träna och uppfostra honom. Rasen heter CAO – Central Asian Ovcharka (or Turkmenian Alabaj). Man blandar den ofta med KO (Kavkazskaja Ovcharka) som är ingen popis i Sverige as far as I know – folk är rädda för KO efter alla program och artiklar, men som jag säger – det finns inga dåliga hundar, utan dåliga ägare.
  Här kan ni se min “lille” – min är med kuperade öron enl rasstandard (som är förbjudet i Sverige men OK i många länder ), vi fick honom i detta skick
  http://www.ovcharkaklubben.se/Raser/CAOBild.htm


 28. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Natascha… jättego hund du har. Lycka till med honom. 12 månader bara då har han inte blivit hund ännu!!!! Sen blir dom som människor.
  Saknar så 🙁


 29. Martin skriver: 23 september, 2009

  var det inte Ulla? som citerade mannens begraensningar..eller var det jag sjaelv minns ej 🙂


 30. Martin skriver: 23 september, 2009

  #14 Neta min pappa (Goteborgare) sade alltid:
  “det ar enna sniket att jobba naer man har friska foraldrar”…. hehe


 31. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Jamen precis så sa min man också alltid…..snart får du komma med nåt nyare. 🙂


 32. Martin skriver: 23 september, 2009

  haha den har da Pappa hade en god van i Vasteras som var byggmastare Big Time sa hans bagge soner fick var sin E-Type nar de fyllde arton ar….den yngste kraschade sin efter nat halvar… men fick genast en ny… Pappa fragade varfor?? fick svaret:
  grabben skall ha roligt !!! den va la bra 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=YQY14KSYMiA


 33. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Jamen så klart grabben skall ha en smörgås. (Vad fick jag det ifrån?) får nog sluta nu. suck


 34. Neah skriver: 23 september, 2009

  Ni är ju helgalna allihop, hur skall detta sluta?


 35. Martin skriver: 23 september, 2009

  hehe:) om nan dag skall jag skicka mer TV “must see” ….har ett helt lager !!


 36. Martin skriver: 23 september, 2009

  34 specificera pa vilket vis???


 37. Neah skriver: 23 september, 2009

  Martin! Ni är galna på ett roligt vis, man får sig ett gott skratt, och det förlänger livet. sägs det.


 38. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Neah, utan tvivel är man inte riktigt klok….


 39. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Käften Neah.


 40. Neah skriver: 23 september, 2009

  Neta, du är bäst!!!


 41. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Förlänger käften alltså inte att du skall hålla käften kunde ha blivit fel juuuu.


 42. Martin skriver: 23 september, 2009

  Neah jatte roligt att Du har roligt at oss galningar Ulla brukar saga samma sak 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=q30GqppBavk


 43. Martin skriver: 23 september, 2009

  It’s not difficult to make a woman happy. A man only needs to be:

  1. a friend
  2. a companion
  3. a lover
  4. a brother
  5. a father
  6. a master
  7. a chef
  8. an electrician
  9. a carpenter
  10. a plumber
  11. a mechanic
  12. a decorator
  13. a stylist
  14. a sexologist
  15. a gynaecologist
  16. a psychologist
  17. a pest exterminator
  18. a psychiatrist
  19. a healer
  20. a good listener
  21. an organiser
  22. a good father
  23. very clean
  24. sympathetic
  25. athletic
  26. warm
  27. attentive
  28. gallant
  29. intelligent
  30. funny
  31. creative
  32. tender
  33. strong
  34. understanding
  35. tolerant
  36. prudent
  37. ambitious
  38. capable
  39. courageous
  40. determined
  41. true
  42. dependable
  43. passionate
  44. compassionate

  WITHOUT FORGETTING TO:

  45. give her compliments regularly
  46. love shopping
  47. be honest
  48. be very rich
  49. not stress her out
  50. not look at other girls

  AND AT THE SAME TIME, YOU MUST ALSO:

  51. give her lots of attention, but expect little yourself
  52. give her lots of time, especially time for herself
  53. give her lots of space, never worrying about where she goes

  IT IS VERY IMPORTANT:

  54. Never to forget:
  * birthdays
  * anniversaries
  * arrangements she makes

  HOW TO MAKE A MAN HAPPY

  1. Show up naked
  2. Bring beer


 44. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Neah raring, nu har jag svarat på ditt mail, hu vad jag är trög ibland. Skriver bättre senare. Min inbox svämmar över och jag skall berätta mera sen. Kramar


 45. Martin skriver: 23 september, 2009

  Neta jag brukar ocksa skriva till Ulf men nu var det ett tag sedan….!!
  han ar naestan den enda avvikande rosten i Sverige….sa jag brukar avtvinga honom ett lofte att aldrig sluta skriva !!! han har inte lovat 100% annu 🙂


 46. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  He he Martin, du förnekar dig inte. Den var bra…..det där med love shopping tror jag är det svåraste av allt (egen erfahrung)


 47. Martin skriver: 23 september, 2009

  ovanstaende lista fick jag fran min ladyfriend i Wales sa jag tyckte ni skulle laesa den 🙂


 48. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Galenskaparna va kul….gillar Dalsland jag, fast häxan snodde skogen för mig. 🙁
  Sen skall du inte vara så spydig, Martin….sånt kan straffa sig.


 49. Martin skriver: 23 september, 2009

  spydig?? jag e la aldrig spydig ??


 50. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Nä nä du är ju bara göörgo som dom säger nånstans.


 51. Martin skriver: 23 september, 2009
 52. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  Bra låt…… 🙂


 53. Netaadika.bloggspace.se skriver: 23 september, 2009

  #45. Martin…nu fattar jag äntligen…trodde du skojade.Ulf ? Men visst jag har också sagt till Ulf Nilsson: “Fortsätt skriv, vi läser”. Han tackade särskilt för dom raderna, jag minns det.


 54. Martin skriver: 24 september, 2009

  ok dar ser Du… 🙂


 55. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 september, 2009

  Natasha.
  En jättefin hund. Har själv alltid haft hund men sen ett par år har jag ingen. Saknar det.


 56. Eva skriver: 25 september, 2009

  Ja så är det ,kärleken består, men föremålen växlar !


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar