Sarah Jessica Parker har fått hem sina tvillingflickor

Sarah Jessica Parker har fått hem sina tvillingflickor
Annons

Sarah Jessica Parker med maken Matthew
Sarah Jessica Parker med maken Matthew

Sarah Jessica Parker, från Sex and the City och hennes make Matthew Broderick har nu fått hem sina tvillingar.  Flickorna har fötts via en surrogatmamma och sägs må utmärkt.

Det har en längre tid ryktats om trubbel i äktenskapet mellan Sarah Jessica Parker, 44, och Matthew Broderick, 47. Skvallret har antingen handlat om att Matthew varit otrogen med en annan kvinna eller så att han skulle vara mer intresserad av pojkar och att äktenskapet bara varit en bluff. Hur det är med den saken verkar det nu som paret hittat åter till varandra. I alla fall har de fått två nya tillskott till familjen. De har sedan tidigare sonen James Wilkie, 6.

Annons

– Flickorna som fått namnen Marion Loretta Elwell Broderick och Tabitha Hodge Broderick mår bägge bra och hela familjen är överlyckliga och tacksamma, säger stjärnornas agenter till amerikanska tidningar.

Att stjärnorna valde att skaffa barn igen via en surrogatmamma överraskade många i deras omgivning, men alla är övertygade om att flickorna kommer bli de snyggast klädda töserna i hela New York

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar