Sarah Jessica Parkers surrogatmamma avslöjad

Sarah Jessica Parkers surrogatmamma avslöjad
Annons

sarah jessica parker


I höstas var Matthew Broderick otrogen mot sin hustru, men ”Sex and the city”-stjärnan förlät och nu ser paret fram emot utökning i familjen.
I höstas var Matthew Broderick otrogen mot sin hustru, men ”Sex and the city”-stjärnan förlät honom och nu ser paret fram emot utökning av familjen Parker/Broderick.

I sommar får Sarah Jessica Parker och maken Matthew Broderick tvillingar.
Men som bekant är det inte skådespelerskan själv som bär på sina barn.
Nu är identiteten på kändisparets surrogatmamma avslöjad.
Vem hon är?
En svartrockare som gillar nitar, lack och läder.

Annons

För ett par veckor sedan avslöjade “Sex and the city”-skådespelerskan Sarah Jessica Parker att hon och maken Matthew Broderick väntar tillökning. I sommar kommer storken på besök till paret och i juli beräknas tvillingarna komma till världen. Men som bekant är Sarah Jessicas mage lika platt som tidigare. Det är nämligen inte hon som bär på sina barn. Förra veckan bekräftade paret att en surrogatmamma ska föda deras barn. Och nu har identiteten på surrogatmodern avslöjats. Enligt uppgift heter hon Michelle Ross, är 26 år gammal och väldigt färgstark. Michelle har ett brinnande intresse för rockmusik, älskar lack, läder och nitar och klär sig mer än gärna i svart. Kroppen täcks av tatueringar, håret är färgat och hon uppges vara bisexuell. Tillsammans med sin exmake Joseph Erker har hon dessutom en fyraårig son som hon knappt träffar. Nu förvånas omvärlden av Sarah Jessicas och Matthew val av surrogatmor. Men skådespelarparet slår bort kritiken och svarar mycket kortfattat på frågor om saken.
– Det har varit ett par komplicerade veckor, är Parkers enda kommentar.

Av Johanna Fredriksson
Foto: Stella Pictures, faksimil Daily News


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar