Se den första teasern till nya Downton Abbey-filmen

Se den första teasern till nya Downton Abbey-filmen
Familjen Crawley är äntligen tillbaka på Downton Abbey – och den här gången är tillvaron på godset "lite lyxigare, lite större och lite bättre".
Annons

Efter lång väntan har nu den allra första teasern till Downton Abbey släppts. Långfilmen är en direkt fortsättning på den populära tv-serien med samma namn och tar vid där säsong 6 avslutades 2016.

I det korta klippet får vi se små glimtar ur vardagslivet på Downton Abbey som vi lärt känna så väl. Möbler ska dammas och sängkläder vädras, men teasern hintar också om att något betydligt större stundar på godset. Exakt vad det är återstår att se – och det dröjer ett bra tag tills dess.

Annons

I samband med teasersläppet avslöjades nämligen premiärdatumet för Downton Abbey. I Storbritannien har den premiär den 13 september 2019 och i USA en vecka senare. Svenska fans lär alltså inte få se filmen förrän i slutet av september nästa år, men det kommer att vara värt väntan, försäkrar producenten Gareth Neame.

– Vi ville ha en storyline och ett produktionsvärde som till och med överskred den påkostade tv-produktionen. På vita duken måste det vara lite lyxigare, lite större och lite bättre, berättar han i en intervju med nöjestidningen Entertainment Weekly.

Teaser Trailer – Downton Abbey:

Läs mer:

Foto: IBL 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar