Se filmtrailern för nya Downton Abbey här

downton abbey
Så kul att se den, den allra första trailern till den nya biofilmen Downton Abbey, nu också med en kunglig touch!
Annons

Nu kan vi äntligen tjuvkika lite på vad som kommer att hända i den mycket efterlängtade spelfilmen Downton Abbey, som har biopremiär den 13 september 2019. Ett datum att skriva in i almanackan!

Denna första trailer ger oss dessutom en hel del spännande nyheter. Ni kan själva se i trailern här nedan, ett måste för dig som är ett fan av tv-serien!

Det vankas kungligt besök på Downton Abbey

Året är nu 1927 och herrskapet på slottet har precis fått reda på att det vankas fint besök. Det är nämligen så att kungen och drottningen ska komma till trakten. Helt plötsligt får alla på Downton Abbey väldigt mycket att stå i, både bland herrskapet och tjänstefolket.

Annons
Filmen Downton Abbey har premiär i september 2019.
Filmen Downton Abbey har premiär i september 2019.

Det blir säkert ett spännande möte på slottet – kungligheter och herrskapet på Downton Abbey.

Många bekanta ansikten

Många bekanta ansikte är kvar, som Granthams Grand Old Lady, Mary Crawley, Lady Grantham och Mrs Patmore, men det är även många nya ansikten. Det kommer alltså med allra största sannolikhet att bli en mycket spännande film att se senare i höst.

Downton abbey

Hjälper Mary att sköta huset

Vi vet även att Anna är tillbaka.  Joanne Froggatt som spelar Anna är lycklig med sin Bates och de har nu en son tillsammans som i filmen är 18 månader gammal. Anna kommer också att göra allt för att hjälpa sin arbetsgivare Lady Mary att sköta huset och allt annat på bästa sätt, det har skådespelerskan Joanne redan berättat för pressen.

downton abbey

En som vi dock inte kommer att se i filmen är Lily James som spelar Rose. Men eftersom Rose flyttade till USA i serien så kommer hon heller inte att synas i filmen.

Se trailern till nya Downton Abbey-filmen här!

Foto: Downton Abbey och TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar