Sexmissbrukaren David Duchovny visar sina magmuskler

Sexmissbrukaren David Duchovny visar sina magmuskler
Annons

David Duchovny och Tea Leoni
David Duchovny och Tea Leoni

David Duchovny tänker inte länge skilja sig från makan Tea Leoni. De har istället lappat ihop äktenskapet och åkt på badsemester med familjen.

I höstas var tevestjärnan David Duchovny, 48, på väg att skilja sig från makan Tea Leoni, 43,. David hade åter fallit ner i sitt sexmissbruk.

Annons
David visar sina magmuskler
David visar sina magmuskler

Anledningen till problemen var hans upprepade otrohet och att han spenderade an allt större tid nätet på olika sexsajter.

Beteendet höll helt på väg att knäcka deras 16 år långa äktenskap. Och det var inte första gången stjärnan heller. För några år sedan skedde i princip samma sak.

Men David vägrade att ge upp äktenskapet och sökte åter in på rehab. Behandlingen gick tydligen bra och nu ska de bägge vara på väg att gifta om sig.

– Vi ville visa vår kärlek till varandra en gång till, speciellt för barnens skull, säger paret.

De har tillsammans sonen Kid, 7 och dottern Madelaine, 10. Och de var naturligtvis också med pappa och mamma på semestern. David har just nu ledigt från inspelningarna av serien Californication. Rollen har spelar där påminner mycket om hans eget liv, en man som har svårt att hålla “lill-David” i byxorna…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Sexmissbrukaren David Duchovny visar sina magmuskler”

 1. Ulla 47 skriver: 24 juni, 2009

  Vem fasen är David Duchovny? Never heard of him. Tycker ni på redaktionen att detta är vettigt och/eller intressant att skriva om? Ärligt? Råder det sådan sanslös nyhetstorka?


 2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 juni, 2009

  Ulla.
  Han är med i en tv-serie som gick för ett par år sen.
  Hur intressant är det. Jag håller på och lägger ner den här tidningen. Har prenumererat på den i flera år som julklapp åt min mamma och till och från till min frisersalong. Kommer aldrig mer att prenumerera på SD. Är inte längre den tidning som jag vill ha.


 3. Martin skriver: 24 juni, 2009

  Det ar val jatteviktigt att vi far lasa om de amerikanska celebriteternas privata liv…..(i en Europeisk monarkistiskt inriktad tidning). Jag skulle aldrig klara ens en vecka om jag inte visste precis vad t.ex Paris hade for ogonskugga, och vilken sorts “weed” hon anvander och med vem hon senast hade en intim affar, och Lindsey och Britney och alla de andra forebilderna. Om jag inte hade koll pa vilka utomaktenskapliga affarer som inleds varje vecka skulle mitt eget liv bli helt farglost. Dom ar ju alla sa utomordentliga “role models”, det ar precis sa vi alla vill att vara dottrar skall bete sig och efterlikna, eller hur??


 4. Nina skriver: 26 juni, 2009

  David Duchovny spelade i tv-serien X-Files som gick på 90-talet om jag minns rätt. Serien var populär och gjordes i flera säsonger. Har själv inte tittat på den men vet många som gjort det. Den kvinnliga huvudrollen gjordes av Gillian Anderson. Ifall nån nu undrade….


 5. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 juni, 2009

  Arkiv X hette nog serien.


 6. Nina skriver: 26 juni, 2009

  På svenska ja…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar