Sienna Miller och Jude Law flyttar ihop igen!

Sienna Miller och Jude Law flyttar ihop igen!
Annons

Sienna Miller och Jude Law letar lägenhet.
Sienna Miller och Jude Law letar lägenhet.

Apropå Tiger Woods … så har i alla fall Hollywoodstjärnan Jude Law lyckats få tillbaka sin fästmö Sienna Miller. Jude som för fyra år sedan åkte ut ur Siennas liv – med buller och bång – på grund av att han var otrogen…

Annons

Då, för fyra år sedan, var det fotomodellen och skådespelerskan Sienna Miller, 27 år, som hamnade i strålkastarljuset och hennes och Judes kärlekshistoria stöttes, blöttes och blev “allmängods”. Jude Law, 39 år, var otrogen med barnflickan och Siennas och Judes förhållande fick ett plötsligt slut. Men sedan i oktober i år har Sienna Miller och Jude Law börjat dejta. Det har inte kunnat undgå varandra då de båda spelar på Broadway, men i olika pjäser.
Enligt uppgifter i brittisk press letar paret till och med en ny gemensam lägenhet i London. Nyligen, på presskonferensen för filmen “Sherlock Holmes”, ville dock Jude Law inte bekräfta den nygamla romansen. Däremot har Judes exfru Sadie Frost avslöjat för Daily Mail att han och Sienna återigen är ett par.
Exfrun Sadie Frost och Jude Law har tre barn tillsammans, Rafferty, 13 år, Iris, 9, och Rudy, 7. I oktober i år blev Jude återigen pappa, till en dotter, Sophia. Men hennes mamma, Samantha Burke, vill han inte ha något samröre med.
Det är inte en helt lätt tillvaro Sienna Miller ger sig in i… Men hon har en bra förklaring:
– Jag har aldrig slutat älska Jude…

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar