Sienna Miller och Jude Law tillsammans igen

Sienna Miller och Jude Law tillsammans igen
Annons

Sienna Miller och Jude Law.
Sienna Miller och Jude Law.

Skådespelarna Jude Law och Sienna Miller är nu åter ett par, men de förnekar bägge att de skulle vara förlovade. I alla fall inte just nu.

För några år sedan blev det stor kalabalik när det visade sig att Jude Law hade varit otrogen mot sin dåvarande flickvän Sienna Miller. Judes affär med sina barns unga nanny skapade stora rubriker som till slut fick paret att separera.

Annons
Jude Law och Sienna Miller på New Yorks gator.
Jude Law och Sienna Miller på New Yorks gator.

Jude fortsatte sitt ungkarlsliv medan Sienna å sin sida gjorde något av en skandal när hon halvnaken hånglade med den gifta skådespelaren tillika mångmiljonären Balthazar Getty på en strand i Italien.
Men nu har Jude och Sienna återförenats och visade sig ute tillsammans för första gången på Costume Institute Gala som hölls Metropolitan Museum of Art.
På dessa bilder ses paret äta en romantisk brunch på krogen Pastis i New York för att sedan vandra hemåt på stadens gator.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella PicturesMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Sienna Miller och Jude Law tillsammans igen”

  1. Ina skriver: 12 maj, 2010

    Vem är egentligen intresserad av dem? De är två helt vanliga mänskor och helt vanligt vardagliga ser de också ut. No big deal.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar