Snart friar Ronnie Wood till 22-åriga Ektarina!

Snart friar Ronnie Wood till 22-åriga Ektarina!
Annons

Ronnie Wood och Ektarina

Ronnie Wood och EktarinaGubbsjuk – eller inte? Kalla de vad ni vill, men visst ser de kära ut, Stones-stjärnan Ronnie Wood och hans 22-åriga fästmö Ekaterina Ivanova, där de sitter i gröngräset och njuter av vårsolen och varandra!

Annons

Det förälskade paret Ronnie Wood och Ekaterina Ivanova väckte en viss uppmärksamhet då de flanerade i London med sin hundvalp. Men varje iakttagare som försökte skönja en spricka i förhållandet blev besvikna. Stonesstjärnan ser långt mycket piggare ut än vad han har gjort på många, många år.
Nya kärleken Ekaterina har lyckats bra med att locka Ronnie från spritflaskor och droger. Snart kan han också ge sin fästmö betydligt större kärlekslöften än han hittills har gjort. Skilsmässan från exfrun Jo Wood är avklarad och Ekaterinas familjs skepsis mot den nästan 40 år äldre musikstjärnan har lagt sig. Till tidningen Hello säger mormor Lyudmila i Kazakstan så här:
– Om Ronik vill gifta sig med Ektarina, så skulle jag vara den första att hylla deras kärlek! För det är verkligen kärlek det handlar om!
Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar