Stjärnorna bjuder in till slottet

Stjärnorna bjuder in till slottet
Annons

slottet

Marie Göranzon och Monica Dominique står för den kvinnliga glansen i gänget.
Marie Göranzon och Monica Dominique står för den kvinnliga glansen i gänget.

I årets upplaga av “Stjärnorna på slottet” är det ett rutinerat gäng vi får se, från Dramatenskådisar till framgångsrika musiker…

Vad blir det om man slår samman Marie Göranzon, Dan Ekborg, Monica Dominique, Niklas Strömstedt och Ulf Brunnberg? Jo, “Stjärnorna på slottet” 2010.

Annons

Sänds i jul

Platsen är Thorskogs slott, som ligger fyra mil norr om Göteborg, och i går anlände fem förväntansfulla deltagare som i veckan spelar in “Stjärnorna på slottet”.

Har en hel del att berätta

– Jag har en hel del historier som jag kommer att berätta, säger rutinerade Dramatenskådespelerskan Marie Göranzon till Expressen.
Medan Jönssonliganprofilen Ulf Brunnberg, som inte brukar vara den som håller tillbaka i onödan, har lovat sig själv att hålla tungan rätt i mun under inspelningarna, enligt DN.
– Jag är ju lite frispråkig av mig, säger skådespelaren till Aftonbladet.

Framgångsrika

Det är en spännande samling av rutinerade personer, som är mycket framgångsrika och kända i sin genre. Vem som kommer bjuda mest på sig själv både privat- och yrkesmässigt får vi tittare reda på till jul, då SVT sänder årets “Stjärnorna på slottet”.

Av Anna Frödell
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Stjärnorna bjuder in till slottet”

 1. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 9 juli, 2010

  Till jul?Men ett onödigt program!Monicka Dominqe bojkottar jag och sågar direkt! I ett frågesportmusik program på tv,visste människan inte VEM ELVIS PRESLEY var!Hade Aldrig ört Jailhouse Rock,så sa hon!Då är man inte direkt kunnig i musik,isåfall bara hennes eget.:


 2. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 9 juli, 2010

  Hört ska det naturligtvis stå!


 3. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 9 juli, 2010

  Marie Göranzon svettas i värmen!?


 4. Evelynactionaid.se skriver: 9 juli, 2010

  Kan hålla med dig där Grevinnan att Monicka Dominqe är lite flamsig och vimsig av sig 🙂 Alla vet väl vem Elvis Presley är 😉


 5. Lucas skriver: 9 juli, 2010

  Tror att Stjärnorna på slottet kommer att bli bra. Kanske toppar de inte förra årets program men tror ändå det blir bra..


 6. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 9 juli, 2010

  Evelyn,som du har varit inne i min blogg,vet du ju att jag är ett stort fan av Elvis.Höll på att dåna när Monicka inte visste vem det var.


 7. Klas skriver: 10 juli, 2010

  Hmm… stjärnor… tveksamt… de få stjärnor vi har i Sverige skulle aldrig ställa upp i ett sådant pinsamt prog. Strömstedt verkar ju ha blivit totalt desperat på sistone ställa upp i alla möjliga skit Tv prog. kör-helvetet, hemma-hos reportage m.m kan inte vara lätt att titulera sig sångare och INTE sälja några skivor! Tur för grabben att han kört hårt med att dejta kända brudar, förmodligen enda anledningen varför han fortfarande blir inbjuden. Undrar om det står “Har ni fest, eller…?” i hans panna, tror det!


 8. Evelynactionaid.se skriver: 10 juli, 2010

  # 7 Klas…Det är många stora stjärnor som har varit med på slottet…Du kanske inte ha sett alla program 🙂


 9. Gunborg Ahlgren skriver: 10 juli, 2010

  Jag tycker det ska bli spännande med nya avsnitt av denna serie. Har följt upp alla avsnitten. Roligt med helt olika personligheter. Kjell Bergkvist blir förstås svårft att slå tyckerjag. Han är verkligen sig själv rakt igenom.


 10. stina skriver: 10 juli, 2010

  Nu tycker jag att vi skall skåla lite för mina vänner inne på svensk dam. Då tar vi en liten busgrogg för Harriet och packet och en stor för mig själv. Ha det fint 🙂


 11. Netaadika.bloggspace.se skriver: 10 juli, 2010

  Stina !
  Busgrogg det vet jag vad det är. Det är en slurk vodka och öl på det.
  Men jag skålar helst i ädlare drycker Stina lilla. Eller Lövis eller nåt fniss…
  Sov gott alla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar