Susan Boyle har brutit samman efter finalen

Susan Boyle har brutit samman efter finalen
Annons


Susan Boyle
Susan Boyle

Susan Boyle blev inte den som vann Britain’s got Talent, trots att hon var storfavorit till segern. Istället kom hon tvåa. Men det var nog bra det, för det visar sig att den okyssta sångerskan nu har brutit ihop av pressen.

Annons

Susan Boyle har nu åkt in på en privat klinik i London för behandling. Många menar att hon inte klarade av all uppmärksamhet. Efter att ha levt ett stillsamt liv hamnade hon plötsligt i strålkastarskenet och hela världens ögon var  plötsligt på henne. Pressen på henne blev tydligen för stor, för nu har hon tydligen brutit samman totalt, i alla fall om man får tro brittiska tidningar.

– Vi blev kallade till ett hotellrum i London för att ta hand om en kvinna som brutit ihop mentalt, säger en polis till tidningen Daily Mail.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Susan Boyle har brutit samman efter finalen”

 1. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 1 juni, 2009

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att det finns någon av er som var med från första början som verkligen ställer upp och hjälper henne nu, en person som är så pass gammal och inte varit ute i snörkastet tidigare MÅSTE få stöd och vänskap och hjälp för att komma över dessa besvikelser som det inneburet för henne. Hon trodde i sin naivitet att hon var den enda stjärnan så stötta henne nu. HOPPAS HON REPAR SIG SNART.


 2. lena nilsson skriver: 1 juni, 2009

  Precis som ovan hoppas jag av hela mitt hjärta att det finns ärligt och empatiska människor i hennes närhet som kan stötta,för med stöd kan hon bli en riktigt stor stjärna om än kanske inte så plastigt glamourös men jordnära och äkta.


 3. Sophia skriver: 1 juni, 2009

  Daily Mail kan man kanske inte lita så mycket på… Jag hoppas att de har fel i fråga om S.B., denna härliga kvinna!


 4. Clark skriver: 1 juni, 2009

  Jag har också brytit ihop ett par gånger men det skriver inte Svensk Dam om, fast det är klart – människor är ju olika värda. Det skriver vi under på i samma stund som vi sitter och läser sån här skit istället för att ta hand om våra nära & kära..


 5. Sophia skriver: 2 juni, 2009

  Kära(e) Clark! Det skriver vi inte alls under på. Jag tror att de här spalterna i Svensk Dam för ganska många fungerar som en slags andningsventil från ett annars tungt och svårt liv; kalla det gärna verklighetsflykt. Däremot tror jag få eller ingen som skriver/läser här menar att vissa människor skulle vara mera värda; vi är olika, det är allt.

  Jag har förresten två konkreta exempel på kvinnor som är anhörigvårdare för sina resp. äkta män; dessa kvinnor har inte mycket till eget liv alltid, men datorn finns och därmed också siter liknande denna.


 6. Tantlila skriver: 2 juni, 2009

  Verligheten kan vara grym.
  Stackars Susan Boyle,
  hoppas du repar dig,
  och att din sommar blir fin.


 7. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 7 juni, 2009

  Varför ställer vi så stora krav på oss själva och andra? Vi borde vara mer aktsamma om varann man lever dock bara en gång och vi får inget med oss dit vi ska en gång. Det är väl så att många människor orkar inte med detta samhälle och då bryter ihop, men de är inte några kändisar därför blir det inga rubriker i tidningar och det ska vi nog vara glada för,exempel jag skulle inte vela att det stod i tidningen att nu har Maggan brutit i hop, det skulle väl inte hjälpa mig.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar