Svensk Damtidning gästade Elle-galan

Svensk Damtidning gästade Elle-galan
Annons

andrea-brodin-cia

Den stora Elle-galan gick av stapeln på Grand Hotel häromdagen och Svensk Damtidning fanns givetvis på plats. Ni kan se alla bilder och läsa mer om festligheterna på Vimmelprinsessans blogg här. På fotot ovan ser vi Andrea Brodin, men det fanns fler kända gäster på galan.

Annons

Foto: Cecilia Österberg.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Svensk Damtidning gästade Elle-galan”

 1. mini skriver: 19 januari, 2016

  Andreas kille är väl en av Chris O:s bästa kompisar.
  Jag undrar om han lärt sig lite svenska, hörde (ryktesvägen, vet ej om det stämmer) att han lärt sig en hel del/ganska mycket då han vill kunna få en god relation med Andreas barn och hennes vänner. Han ska visst också (även det hörsägen) trivas bra i Sverige.
  Verkar vara en sympatisk kille (även det har jag hört i 2:a hand)


 2. Eva H skriver: 19 januari, 2016

  Ja, han verkar vara en sympatisk kille och jag hoppas att han har bättre tur än Chris och får smaka hemlagad mat ibland !?


  1. Grötchen skriver: 19 januari, 2016

   Varifrån har du fått uppgiften att Chris inte “får smaka hemlagad mat”?
   Det får han visst! Han lagar den den till och med själv. Hemma.
   Du vet, det var länge sedan vi hade hemmafruar som stod för matlagningen i hemmet. Idag har vi tack ock lov familjer där mamman tillåts att inte alls vara intresserad av matlagning men där pappan är det. Eller där båda står på samma nivå.
   Jämställdheten går ändå lite framåt. Du får hänga med i svängarna!


  2. Marie skriver: 19 januari, 2016

   hahaha …rolig kommentar…hemlagad mat av kvinna!
   Chris lagar ju mat lagad av man.
   Har det någon betydelse?


  3. Annakf skriver: 19 januari, 2016

   Det där uttalandet om att Madeleine inte kan laga mat kommer hon få äta upp. (:-)Dock finns det ju oändliga gradskillnader i matlagningskonst, hon kanske menar att hon inte kan laga restaurangmat och tycker då att hon inte kan laga mat. Tror säkert hon kan göra enklare maträtter, det kan de flesta. Sedan är det ju så när man bor i storstäder att hämtmatsutbudet är oändligt stort, så det går nog ingen nöd på varken Chris eller någon annan.


 3. Obs skriver: 19 januari, 2016

  Nej, jag tror inte att Madeleine vill lära sig att laga t ex korv och potatismos. Hon är alldeles för förnäm för att ta sig an något sådant. Oavsett vad folk tycks tro så är det faktiskt skillnad på FOLK och FOLK. Vad som förvånar mig är att de inte har en anställd som sköter allt åt dem. Har de inte råd med detta.


  1. Hanna skriver: 19 januari, 2016

   Chris är äldre än Madeleine och är till skillnad från henne säkert inte uppvuxen med kock hemma. Han har haft tid och varit tvungen att laga mat och verkar dessutom gilla det! Madeleine sa hos Skavlan att de tycker om att strosa runt och handla grönsaker på marknader på helger så hon är nog inte helt bakom. Däremot tar han större ansvar för matlagningen, liksom många män 30+ i familjer jag känner. Men visst vore det kul att veta mer hur det ligger till.


  2. EH skriver: 22 januari, 2016

   Sthlm CITAT Nej, jag tror inte att M vill lära sig att laga ex korv o mos. Hon är alldeles för förnäm…

   Så du “känner” M då? M framstod rätt ödmjuk i TV. M sa att hon kunde laga enkel matlagning (köttbullar etc)ej att M va helt okunnig…men att C var “bäst av de 2” vilket va den ställda “frågan” Därtill tacka hon JA me glädje till JamieO:s erbjudande om privatlektioner i köket. Ms båda syskon har åxå erkänt utåt att deras matkunskaper vart ytterst minimal så det ÄR väl följden av 1hkhuppväxt!


 4. Marguerithe skriver: 19 januari, 2016

  När det gäller fam O´Neills måltider tror jag att man har kock i hemmet. Barnsköterskor som tar hand om barnens måltider m m. Prinsessor generellt har aldrig gjort sådana sysslor. Samma sak på Haga. De är vana vid detta under uppväxten på Drottningholm.
  Carl Philip lagar nog lite mat som många killar gör idag.


  1. EH skriver: 22 januari, 2016

   MoC har EJ haft kock i NY vilket SvDam rapporterat om samt M själv också intygat – M saknar olikt V egen hovstat så de saknas Khusbudget f sånt som inhouse-staff livvakt chaufför o annat som V alltid unnats som CGs next-in-line… I både Usa o UK är det vanligare/billigare att gå ut o äta men inget som görs ofta med småbarn t vardags – L hann bli 6mån innan nanny anlitades ens! Hovbloggen uppger tvärtom att CP sagt sig ej lagat mkt mat själv utan ofta ätit ute – men matintresse tycks han ändå ha


 5. AstridA skriver: 20 januari, 2016

  Vi är många som inte varken gillar eller kan laga mat. Inte roligt alls. Avskyr alla matlagningsprogram på tv. Respektlöst i en värld med svältande människor i andra ländar och fattiga människor i våra egna länder. Vi har inte råd med att ta emot flyktingar, men många har råd med Chanelväskor och hummer. Nej,att inte mästra matlagningskonsten är ingen dödssynd, prinsessan! Att äta rätt är viktigare.


 6. Eva H skriver: 20 januari, 2016

  Ja,Grötchen du har säkert rätt i att Chris är en modern man. Han har ju själv uttryckt att han är den i familjen som ser till att det kommer mat på bordet. Jag missförstod honom då, men nu har polletten fallit ner !


 7. Stefan skriver: 22 januari, 2016

  AstridA!
  Kan du vänligen utveckla detta du påstår: “Att äta rätt är viktigare”


 8. Marguerithe skriver: 22 januari, 2016

  Elle-galan var något av det tristaste man kunde se. Ingen av pristagarna var överhuvudtaget förberedda och kunde knappast få fram ett vettigt ord vid sina s k tacktal. Mister vuxna människor språket eller? Elles chefredaktör var den enda som var kunnig och verbal.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar