Tiger Woods: Ja vi är ett par!

Tiger Woods: Ja vi är ett par!
Annons

Golfstjärnan Tiger Woods har valt att själv berätta om sin nya kärlek – slalomstjärnan Lindsey Vonn som för övrigt nästan är en kopia av exhustrun Ein Nordegren.

För några veckor sedan var det några tidningar som påstod Tiger Woods var på väg att återförenas med sin svenska exhustru Elin Nordegren. Så var verkligen inte fallet, för nu berättar Tiger, 37, att han har en ny kärlek i sitt liv, den alpina stjärnan Lindsey Vonn, 28.

Annons

– Vi har varit kompisar ett tag, men under de senaste månaderna har vi kommit varandra närmare och nu är vi tillsammans, skriver stjärnan själv på sin Facebooksida.
Tiger berättar också att hans golfspelande går allt bättre. Dessutom lägger han upp nya bilder på sig och flickvännen på Facebook, som ni kan se i den här artikeln.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Tiger Woods/Facebook

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

30 kommentarer till “Tiger Woods: Ja vi är ett par!”

 1. Anna skriver: 19 mars, 2013

  Alltså de där bilderna är så ytterst märkliga. Tanken var de skulle lite pluttnuttiga vibbar, men det ser endast kallt och stelt ut. Speciellt sista bilden där de har huvudena flera deciliter från varandra:)!


 2. Hanna skriver: 19 mars, 2013

  #1#
  Tror du att det är fejk ? Ja, det har jag inte tänkt på men nu slår tanken mig. PR för att få upp intresset för personerna kanske?


 3. Humaniora skriver: 19 mars, 2013

  En så harmonisk utstrålning har jag aldrig tidigare sett hos Tiger W.
  Kan bero på en spirande förälskelse eller/och i bästa fall att han genomgått terapi för sina tidigare problem. – Vilka uppdagades i samband med förra äktenskapet. Om han inte insett behovet av
  kvalificerad hjälp, kommer förmodligen detta nya förhållande, sorgligt nog, leda till äktenskap, nya barn och återigen skilsmässa……………där oftast barnen får betala det högsta emotionella priset!!


 4. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 19 mars, 2013

  Jag glömmer aldrig vad Woods gjorde mot vår svenska Elin. Han hade tiotals älskarinnor samtidigt utan att berätta för sin fru. Så jäkla äckligt, jag har ingen respekt för honom och jag förstår inte ens varför Svensk Dam väljer att skriva om honom och hans nya älskarinna. En sådan här man kan man inte ta seriöst.


 5. Marlene skriver: 19 mars, 2013

  En man som så systematiskt varit otrogen mot sina barns mor, kommer aldrig att ändra sig. Han kommer att fortsätta vara otrogen mot även denna blondin. Jag hoppas att han inte smittar henne med något. Det måste ju vara ett slags missbruk det han håller på med, det låter så destruktivt att ha så många partners. Ellr så kanske han inte är monogam, men i så fall borde han ju vara öppen om det mot sin partner/fru. Det var så fult det han gjorde mot Elin.


 6. Christell skriver: 19 mars, 2013

  Man brukar väl inte berätta om sina älskarinnor för sin fru? Orkar han vara trogen denna gång?


 7. Eva Svanberg skriver: 19 mars, 2013

  Vad glad jag blir!
  Det här tror jag passar bra, båda har erfarenheten av ett äktenskap bakom sig och båda är ju oerhört tävlingsinriktade och vet vad som krävs i tid i form av träning, tävling och resor. Jag är – trots allt – en hängiven Tiger-fan.
  Pepa


 8. pia skriver: 19 mars, 2013

  Hur blev det med den påstådda återföreningen med Elin? Blev kontraktet lit för dyrt? Hon skulle få en astronomisk summa om Tiger var otrogen en gång till.


 9. elsalena skriver: 19 mars, 2013

  tror nog att hans ex fru är smart nog att hålla sig ifrån en sån typ för gott!! de måste givetvis ses då å då för sina barns skull-men de är nog också allt. denne man kommer med all säkerhet va otrogen igen-hans far behandlade ju tigers mor precis likadant och äpplet faller som bekant inte långt från……….


 10. UllaZ skriver: 19 mars, 2013

  Lindsey Vonn är en otroligt duktig och framgångsrik. USA:s mest framgångsrika alpina skidåkare genom tiderna,
  Fantastiskt orädd och har egen karriär och egna pengar.
  Vi får se om dessa starkt tävlingsinriktade personligheter blir ett bra par!


 11. camilla skriver: 19 mars, 2013

  De är jättefina tillsammans.


 12. annica skriver: 19 mars, 2013

  Tiger kan ju behöva lite positiv PR efter Elin-skandalen (alltså älskarinnorna, inte Elin) och vad passar då bättre än en romans med en söt, känd och framgångsrik kvinna.

  Men vad i fridens dar tänker Lindsey på??


 13. Lilleputt skriver: 19 mars, 2013

  Å hvor glad jeg ble da Elin ikke gikk i fella en gang til. Mr.Perfect forandrer seg nok ikke.


 14. Linnea skriver: 19 mars, 2013

  Tror Elin förlåtit honom.Allt är inte så enkelt.Tror inte Han mådde särskilt bra när han bedrog sin fina hustru.Vi vet så lite om det.
  Kanske han fått hjälp och kan leva troget med sin nya partner.Hon är ju en stark och framgångsrik kvinna.Hon köper nog aldrig otrohet.
  De ser glada och lyckliga ut. All lycka till dem båda.


 15. maria skriver: 19 mars, 2013

  Jag tror också att det är en tidsfråga tills han återgår till andra kvinnor. När passionen lagt sig och vardagen infunnit sig. Han verkar inte har mycket till karaktär om han gjort allt det hemska till Elin.


 16. My skriver: 19 mars, 2013

  Han gillar uppenbart blondiner, och blondinerna gillar uppenbart hans pengar. 😉


 17. mona skriver: 19 mars, 2013

  #16 My Lindsey Vonn tjänar massor av pengar själv ,på sin skidåkning och reklam. Hon behöver inte Tigers pengar.
  Fult att insinuera att Elin är en dum blondin som gifte sig för pengar.


 18. Tjohanna skriver: 19 mars, 2013

  #12
  Hur tänker du? “PR efter Elin-skandalen”?
  Elin har aldrig stått för någon som helst skandal. Hon levde sitt liv, var mamma och hustru, studerade till psykolog, bedrogs av en riktig skitsnubbe i offentigheten dessutom.
  Varför skulle en sådan otrogen b—strd förtjäna PR?


 19. E skriver: 19 mars, 2013

  Tiger, ser lycklig ut !


 20. Zilva skriver: 19 mars, 2013

  Får mig att tänka på det vansinniga och mycket kortlivade äktenkapet mellan dåtidens amerikanska superkändisar, Michael Jackson och Lisa-Marie Presley…… Vad gör man inte för att få uppmärksamhet och inte bli bortglömd av pressen!

  Egentligen är det synd om alla dessa människor, som aldrig har fått ha en normal barndom utan pressats till att prestera mera och mera för pengars skull, tills de hänfallit åt olika former av galenskap och missbruk.


 21. Beata skriver: 19 mars, 2013

  Jaha, man är “nästan en kopia” om båda är blondiner!
  Annars är dom ju inte lika varandra alls!


 22. Tjohanna skriver: 19 mars, 2013

  Min åsikt: Han verkar vara ganska… ja, vad ska man säga… osympatisk, falsk, svekfull. Hur tänkte han kring barnen när han var med sina 18, eller hur många de nu var, älskarinnor?
  Elin dängde golfklubban i huvet på honom när det uppdagades. Våld ska man inte försvara. Hon kan skratta hela vägen till banken och fick sin revanch. Men är någon av dem lycklig. Tragisk historia alltihop. Vad blir nästa kapitel?

  http://www.expressen.se/noje/extra/experter-domer-ut-woods-nya-relation/


 23. Miayahoo.se skriver: 19 mars, 2013

  Efter skandalen så har älskarinnorna ställt upp i Vanity Fair mer eller mindre nakna,Mycket pinsamt. Och då var han gift med två små barn.Så han är annorlunda med Lindsey Vonn?


 24. eva skriver: 20 mars, 2013

  En lika duktig och resultatinriktad person som han själv. De har båda kämpat och nått oerhörda framgångar, två starka viljor med karaktär.
  Går inte att jämföra med barnflickan!


 25. Tjohanna skriver: 20 mars, 2013

  Duktig? Ja verkligen. Bra jobbat att ha så mnga älskarinnor och lyckas dölja det fr fru och barn så länge. Jätteduktigt!


 26. Ewa skriver: 20 mars, 2013

  #4 Moder Svea, tycker du att SD är en seriös tidning? Och som sådan skriver de allt skvaller om kändisar och kungligheter. SV skriver inte bara om seriösa män och kvinnor. Så varför inte berätta nyheten om Tiger Woods nya älskarinna? Han är långt ifrån den ende som figurerat i SV som är/har varit otrogen. Skulle tidningen bara skriva om seriösa och trogna män/kvinnor, så hade det funnits mycket att skriva om.


 27. Ewa skriver: 20 mars, 2013

  # 25 eva, tycker du att det en ursäkt för honom att vara otrogen för att hans barns mor var en barnflicka?


 28. Linnea skriver: 20 mars, 2013

  Allting går igen sa han som åt på toaletten.
  Enl.uppg.fr.kvällstidning har Elin en ny man,rikare än Wood.
  Vi behöver inte oroa oss för hennes uppehälle.Skönt!


 29. annica skriver: 20 mars, 2013

  #18 Tjohanna

  Jag tänkte precis som jag skrev. Och för att inte någon skulle missförstå eller läsa som f-n läser bibeln, så underströk jag att den s.k Elin-skandalen just var en skandal som berodde på att Tiger bedrog sin fru Elin. hans barns mamma, med ett dussin älskarinnor.Att skandalen INTE gällde Elin, utan Tigers beteende och att hans karriär efter det gått neråt.

  Hur i fridens dar ska man tydligare klargöra för att du skall förstå??


 30. Miayahoo.se skriver: 20 mars, 2013

  #24 Barnflickor? Han var ihop med strippor.Det vet hela USA.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar