Tiger Woods raggade på Carolina Gynning

Tiger Woods raggade på Carolina Gynning
Annons

Carolin-Gynning-Woods

Elin sågs utan vigselring i helgen.
Elin sågs utan vigselring i helgen.

Elin Nordegren stannar hos Tiger Woods, enligt amerikanska medier. Men i lördags sågs Elin utan vigselringen på. Och samtidigt fortsätter rapporterna om Tigers alla älskarinnor att strömma in. Nu berättar även vår svenska Carolina Gynning att Tiger Woods agent försökt ragga upp henne i London för Tigers räkning.

Annons

Elin Nordegren stannar hos Tiger Woods, hon vill inte utsätta barnen för en uppslitande skilsmässa. Detta rapporterar flera amerikanska medier, bland andra New York Post. Otrohetsskandalen fortsätter dock att växa, och nu berättar Carolina Gynning i sin blogg att Tiger Woods agent, eller “pimp” som Gynning kallar honom, försökt ragga upp henne åt Tiger för några år sedan.

“Han är inte perfekt men en bra pappa”

Ja, trots att allt fler av Tiger Woods otrohetsaffärer hängs ut i medierna så ska Elin Nordegren enligt vissa källor ha bestämt sig – hon stannar vid sin Tigers sida. Elin, som själv är skilsmässobarn, vill inte utsätta sina barn för samma sak, skriver bland annat New York Post och Daily Mail. Men enligt källor till brittiska The Sun sågs Elin i lördags på väg till en julfest med sina barn utan vigselringen på fingret. Spekulationerna fortsätter…

Träffade Tigers agent på fest i London

Carolina Gynning har nu avslöjat i sin blogg att  Tiger Woods försökt ragga även på henne – via sin agent. Det skedde för några år sedan då hon bodde i London.

Annons

“På ett party träffade jag en mycket märklig man som jag trodde var bög. Han frågade om vi kunde äta lunch för att han ville säga något speciellt till mig. Nyfiken som jag är gick jag på lunchen med den konstiga mannen. Jag minns att vi hade ett privat bord på en flott restaurang i centrala London. Mannen var trevlig och inställsam, men så kom hans förfrågan. Han undrade om jag visste vem Tiger Woods var? Och självklart visste jag det. Han sa att han var kompis med Tiger och att Tiger älskade tjejer som mig. (På den tiden med jättelika silikon bröst och sönderblonderat hår). Han sa att Tiger “was looking for a girlfriend!”och att han ville introducera mig för honom”, skriver hon i bloggen.

Annons

Carolina Gynning tyckte dock att situationen kändes sjuk och hörde aldrig av sig efteråt. Dessutom var Tiger Woods inte alls hennes typ…

Tiger tar paus

Tiger Woods själv har meddelat på sin hemsida att han kommer att ta en paus från golfen i ett försök att rädda sitt äktenskap.
“Jag är djupt medveten om den besvikelse och smärta som min otrohet har vållat så många människor”, skriver han bland annat.
Det ryktades i helgen om att Elin och Tiger var på väg till Sverige, men inatt landade Tiger Woods privatplan i Sverige utan några passagerare ombord. Enligt besättningen ska man hämta någon i Sverige men vem det är vill man inte uttala sig om. Familjen Woods själva håller sig för närvarande undan så mycket de kan. Barbro Holmberg, Elins mamma som varit på besök i USA väntas åter till sitt jobb idag.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

22 kommentarer till “Tiger Woods raggade på Carolina Gynning”

 1. berette skriver: 14 december, 2009

  Vilken soppa och vilka tjejer som ställer upp för en verkligen tragisk kille..


 2. Marie-Ann skriver: 14 december, 2009

  Jahopp…Om nu Tiger raggat på Gynning, varför i helsike har hon tigit med det tills nu isåfall? Luktar mer “åh, jag tar nu chansen att synas lite mer”


 3. Anna skriver: 14 december, 2009

  Håller med Marie-Ann.


 4. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 14 december, 2009

  Ja,den där Tiger är nog inte mycket att ha!


 5. Astrid skriver: 14 december, 2009

  Kan inte Tiger gå i behandling mot sexmissbruk? Han kan ju fråga Warren Beatty eller Michael Douglas om en bra klinik. Jag vet ju inte hur mycket svenska han kan men Elin kanske kan översätta utdrag ur läkaren och jordenruntseglaren Roger Nilssons bok “Mot stormens öga”. Men i dessa tre mäns fall kan man ju undra om inte åldern spelar en mycket stor roll. Hur som helst här är två länkar
  http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5575693.ab?service=print
  http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/sexrelationer/ingen-terapi-fick-mig-att-se-vad-jag-gjorde_259065.svd


 6. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 14 december, 2009

  Kanske, lilla frun har tagit av sig ringen och lämnat till pantbanken?Vem vet!


 7. emmaeemmaeemma.blogg.se skriver: 14 december, 2009

  Det är ju inte Tiger som raggat på Gynning, vad snackar hon om. Han hade ju aldrig träffat henne, det var hans VÄN som försökte ragga upp henne?


 8. Hell's Bitcheshellsbitches.webblogg.se skriver: 14 december, 2009

  SÅ mycket snack om Tiger och Elin nu så man blir ju galen…


 9. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 14 december, 2009

  Tiger och Elins äktenskapliga problem är totalt ointressanta. Tycker jag i alla fall. Fattar inte varför någon vill frossa i andras olycka. Det är inte okej.


 10. Mimmiostermalmshallen.se skriver: 14 december, 2009

  #7. Galen är världen Hell´s Bitches så är det 🙂 Men den tokigaste av alla är nog Tiger….. kanske rentav skvatt galen?


 11. Karin skriver: 14 december, 2009

  Tiger er en gammel gris! …. og jeg som trodde han var en skikkelig fyr… så feil kan man ta.


 12. Karin skriver: 14 december, 2009

  Hørt om “kiss and tell” girls?


 13. chris skriver: 15 december, 2009

  nej jag tror inte carolina tar chansen att synas mer- kanske vill hon med detta säja något till Elin däremot. Elin borde dra fortast möjligt tiger är en kass förebild för sina barn. Och jag skulle känna mig äcklad att bo med en karl som aldrig vill bli vuxen och som stoppar sitt kön i alla hål han hittar. Men hoppa inte på Gynning för hon är inte huvudnyhet här.


 14. Damen skriver: 15 december, 2009

  “År får sona vad stunden brutit” heter det. Det blir en lång väg tillbaka för Tiger Wood, men om han verkligen menar allvar med sin insikt om vad han ställt till med, så är det väl bra om familjen kan bli hel igen. Vi håller tummarna och hoppas att kvällspressen slutar med sina skriverier, som inte är ägnat annat än att trigga skandalen ytterligare. Det är mänskligt att fela men gudomligt att förlåta.


 15. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  Hans sponsorer verkar inte vara av samma åsikt som du Damen. Det flesta börjar dra öronen åt sig nu. Endast Nike har inte agerat ännu.


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 15 december, 2009

  Äsch, karln kan ju inte vara riktigt klok. Dum i huvet iaf …..hur länge har han trott att det här dubbelspelet (är det uppe i 14 galanta damer nu?) skulle hålla? Good riddance säger jag till Elin och ta inte tillbaks honom NOT


 17. irjaTigerWoodraggade skriver: 15 december, 2009

  Man kan väl inte säga något annat än stackars Elin. Median borde lämna henne och barnen ifred, det är ju Tigers sak att sona för allt det onda han har gjort. Vi borde väl även sluta upp att kommentera händelserna, men snart är väl allt skrivet om denna händelse.


 18. JacquelineTigerWoods skriver: 16 december, 2009

  En seriemördare hade varit ett sämre alternativ. Nu var det en “serial womanizer”.


 19. JacquelineTigerWoods skriver: 16 december, 2009

  Visst måste det vara jobbigt att uppleva sin makes otrohet. Men hon har nog vetat om vissa saker. Det måste kännas som att luften har gått ur den ständigt växande ballongen när nu allting har avslöjats i medierna så kan man koppla av och tänka på andra saker.


 20. JacquelineTigerWoods skriver: 16 december, 2009

  TW game on line. Den amerikanska tidningen ktla.com har “Play the new Tiger Woods game online” Help TW escape his angry wife, där frun med en golfklubba jagar efter T när han kör bilen. Ktla.com klicka på Los Angeles news and videos, då får man upp en sida med “TW:s doctor under investigation”, längre ner på sidan finns spelet.


 21. kimpi skriver: 16 december, 2009

  ehmm.. befinner mig just nu i Canada.. har precis pratat med lite folk om hela Tiger grejen. knaske är det bara jag i sveriges befolkning som inte tycker privata affärer har med sport o göra..visst, jag vet att Tiger är ansedd och sponsrad som en bra, hederkig man och familje far.. men vem tror på fullt allvar påmedia. han har varit grym på att spela golf, varför ska en otrohets affär förstöra det hela. Personligen tycker jag detta är patetiskt, men jag förstår grejen.. me är det rätt?? är vi likadana i sverige?


 22. Marie-Ann skriver: 17 december, 2009

  Asså, jag förstår inte kritiken av Tiger riktigt. (ironi)
  Han spelade ju bara en ny slags 18-hålsbana. men tvingades av banan på hål 13 efter en mycket felslagen järn-3:a


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar